- פותח/ת השרשור
- #1,661
אי אפשר לראות כלום דרך המראה. קודם כל אפשר לראות מהזוית הזאתי ששברו ואם הייתי מצלם מלמטה זה היה לך יותר ברוראתה מוזמן לצפות בסרטון עוד פעם במראה ולראות.
ואתה עדיין צריך לעבוד על הנשימה שלך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי אפשר לראות כלום דרך המראה. קודם כל אפשר לראות מהזוית הזאתי ששברו ואם הייתי מצלם מלמטה זה היה לך יותר ברוראתה מוזמן לצפות בסרטון עוד פעם במראה ולראות.
ואתה עדיין צריך לעבוד על הנשימה שלך.
למה לא? 😕אי אפשר לראות כלום דרך המראה.
לא פעם צילמתי במקביל גם דרך המראה וגם מזוית תחתית ודרך המראה זה היה נראה שלא שברתילמה לא? 😕
אבל אני לא אומר לך שלא שברת בכולן,רק בחלקן.לא פעם צילמתי במקביל גם דרך המראה וגם מזוית תחתית ודרך המראה זה היה נראה שלא שברתי
לא היית אתמול?זה באמת כזה קריטי אם היו כמה חזרות שלא שברו?
לא,מה פתאום.זה באמת כזה קריטי אם היו כמה חזרות שלא שברו?
עכשיו ברצינות.. לדעתך זה כזה נורא אם מתוך 25 חזרות נשברו "רק" 80-90 אחוז מהחזרות?לא,מה פתאום.
הוא יכול גם לא לשבור את כולן מבחינתי. בחירה שלו.
הייתי בערב.. עדכון בקרובנכתב ע"י x7haim:לא היית אתמול?
לא, אבל זו לא סיבה להגיד הכל טוב ולהמשיך ככה . אתה אמור לשאוף לשבירה בכולן.כזה נורא
אני מנסה למצוא את ה sweet spotלא, אבל זו לא סיבה להגיד הכל טוב ולהמשיך ככה . אתה אמור לשאוף לשבירה בכולן.
אז אף אחד לא מארח לי חברה? 🫤הייתי בערב.. עדכון בקרוב
73 PR
אכןמ"ג?
אני לא עוףקק"ג אסטרוגן?
שבוע 3
אתמול סקוואט 115 5X5 עלה בובה
אסור לי לפרסם את התוכנית של אושר+לא ממש בא לי לעדכןמזמן לא ביקרתי בלוג הזה ופתאום אני רואה שכבר שבועיים אתה לא מעדכן? מה קרה?
כל הכבוד!! סקוואטים נראים טוב + מוזיקה מעולה + התחזקת מאוד
מצפה ממך להרבה חיים אני חושב שיש לך פוטנציאל להגיע למשקלי עבודה ממש גבוהים 😃
התוכנית של אושר לא מעניינת אותי. חוץ מזה יש דרכים לעדכן גם בלי לרשום כמה סטים של איזה תרגיל עשית 😃אסור לי לפרסם את התוכנית של אושר+לא ממש בא לי לעדכן
היי
אתמול היה דדליפט 135 5X5