הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לא עקבתי כמה זמן, כל הכבוד!

אם זה לא משנה כמה זמן אתה נח אז למה "ברור שלא רבע שעה"?
כי זה יותר מידי. ואתה כביכול נותן לגוף שלך יותר מידי זמן לנוח. אני לא חושב שאתה צריך כולכך הרבה מנוחה בין סטים.

כי זה יותר מידי. ואתה כביכול נותן לגוף שלך יותר מידי זמן לנוח. אני לא חושב שאתה צריך כולכך הרבה מנוחה בין סטים.
אוקיי, אז אם הוא נח 2 דקות וזה מספיק לו אז גם 5 דקות זה יותר מדי זמן בשבילו.

אוקיי, אז אם הוא נח 2 דקות וזה מספיק לו אז גם 5 דקות זה יותר מדי זמן בשבילו.
מה? אתה לא הבנת אותי. הוא אמר שהוא נח X דקות כי אושר אמר לו. אני אמרתי שהוא צריך לנוח כמה שהוא מרגיש שהוא צריך לנוח כדי לבצע את הסט הבא במלואו.

מה? אתה לא הבנת אותי. הוא אמר שהוא נח X דקות כי אושר אמר לו. אני אמרתי שהוא צריך לנוח כמה שהוא מרגיש שהוא צריך לנוח כדי לבצע את הסט הבא במלואו.
אבל עובדה שהוא עשה את הסטים במלואם, כלומר הוא נח כמה שהוא צריך.

התחלתי נפח מ 110. אני לא צריך לנוח יותר מ 3 דקות עד שבוע 3-4

אבל עובדה שהוא עשה את הסטים במלואם, כלומר הוא נח כמה שהוא צריך.
אוקיי. וכשהוא ימשיך להתקדם במשקלים ועדיין ינוח רק 3 דקות ככל הנראה הוא יגיע לכשל מוקדם.
י לא צריך לנוח
לא צריך למה? כי אושר אמר או כי אתה מרגיש שאין צורך בעוד מנוחה?

אוקיי. וכשהוא ימשיך להתקדם במשקלים ועדיין ינוח רק 3 דקות ככל הנראה הוא יגיע לכשל מוקדם.
אז אני מניח שהוא ינוח יותר כשהמשקלים יהיו מאתגרים יותר.

לא צריך למה? כי אושר אמר או כי אתה מרגיש שאין צורך בעוד מנוחה?
כנראה שאם הוא לא היה אומר עד 3 דקות אז הייתי נח יותר כי אני שמן. אבל אני לא צריך יותר מזה בינתיים. אתם שוכחים שזה 15 קילו פחות מה RM5
אמרתי כבר כמה פעמים שזה רק עד שבוע 3-4

חמודי תעבוד על הנשימה שלך.
וחלק מהחזרות גבוליות מאוד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית