הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
למה אתה רע ככ חחח
כי כשאני העליתי סרטונים של סקוואט אף אחד לא היה רע אליי חוץ מאלכס ובסוף נפצעתי כי לא עניינו אותי התגובות כל כך אז אם אני אהיה ישיר ורע אליו אולי הוא יקח את זה יותר ברצינות כי מה שהוא עשה יכול לדפוק לו את הברכיים.

כי כשאני העליתי סרטונים של סקוואט אף אחד לא היה רע אליי חוץ מאלכס ובסוף נפצעתי כי לא עניינו אותי התגובות כל כך אז אם אני אהיה ישיר ורע אליו אולי הוא יקח את זה יותר ברצינות כי מה שהוא עשה יכול לדפוק לו את הברכיים.
טוב זאת סיבה מספיק טובה
תגיב לי גם בלוג על הבנץ'
תרגיש חופשי להגיב ככה חחח

זה הסקוואט הכי נורא שראיתי השבוע חוץ מאיזה טמבל שהעלה שמינית סקוואט לפייסבוק
חחח נגן? ממה שראיתי אני לא יורד מספיק עם התחת, והברכיים גולשות. אני מוריד 80%. עוד משהו?
למה אתה רע ככ חחח
אין לי בעיה שמעירים לי אבל שיפרט מה לתקן

חחח נגן? ממה שראיתי אני לא יורד מספיק עם התחת, והברכיים גולשות. אני מוריד 80%. עוד משהו?

אין לי בעיה שמעירים לי אבל שיפרט מה לתקן
ת'אמת שלא חוץ מגלישה של הברכיים הכל נראה פיקס. אבל זאת בעיה גדולה חח

ת'אמת שלא חוץ מגלישה של הברכיים הכל נראה פיקס. אבל זאת בעיה גדולה חח
התכוונתי שאני מוריד 20% לא 80. תציץ רגע בחזרה האחרונה ותראה ששם היה טוב. חחחח בגלל שאילן הסתכל ואמר לי
תציץ רגע בחזרה האחרונה ותראה שהיא הייתה טובה. בגלל שאילן הסתכל ואמר לי חחח
התכוונתי שאני מוריד 20% לא 80

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
תציץ רגע בחזרה האחרונה ותראה שהיא הייתה טובה. בגלל שאילן הסתכל ואמר לי חחח
התכוונתי שאני מוריד 20% לא 80
תתקן את הגלישה של הברכיים ותעלה מחדש ואני אראה אם יש עוד בעיות אחר כך

לא יהיה היום אימון בגלל שצריך אישור רפואי והרופאה מטומטמת לא הייתה לפני החג וגם היום.

לא יהיה היום אימון בגלל שצריך אישור רפואי והרופאה מטומטמת לא הייתה לפני החג וגם היום.
תכנס בלי חח אני התאמנתי שם בלי
הפעם הבאתי כי היה לי

מה זה השטויות האלה? זרוק לה מגנזיום לפני ותיכנס.

הפעם הבאתי כי היה לי
הוא לא נותן לי. אבל תכלס הוא צודק. אם אני יפצע או משהו.. הוא לא יכול לדעת. אבל זה עדיין מעצבן כי פיספסתי אימונים. אני מקווה שהרופאה תהיה מחר כדי שאני יהיה יכול ללכת לאימון
מה זה השטויות האלה? זרוק לה מגנזיום לפני ותיכנס.
הוא ליפטר רוסי ענק כזה משהו מפחיד
הפעם הבאתי כי היה לי
כשנרשמת הוא הביא לך להתאמן בלי אישור? בפרו שיט נתנו לי שבועיים להביא אישור

הוא ליפטר רוסי ענק כזה משהו מפחיד
אז אימון הבא תיקח איתך אוריאו בתיק, תראה לו ותזרוק רחוק מהכניסה, ואז כשהוא רץ אחרי האוריאו תיכנס מהר.

אז אימון הבא תיקח איתך אוריאו בתיק, תראה לו ותזרוק רחוק מהכניסה, ואז כשהוא רץ אחרי האוריאו תיכנס מהר.
אני אנסה
אתה גם מדבר איתו והוא לא מסתכל עלייך. באתי היום להירשם, אמא שלי מדברת איתו, הוא עונה אבל לא מסתכל עלייך ובוהה כל היום במחשב שלו רואה איזה פורנו או לא יודע מה

אתה צריך להבין, זה לא שהוא אדם רע, פשוט בתור ליפטר רוסי ענק ומפחיד קשה לו להרים את הראש יותר מדי זמן.

אני אנסה
אתה גם מדבר איתו והוא לא מסתכל עלייך. באתי היום להירשם, אמא שלי מדברת איתו, הוא עונה אבל לא מסתכל עלייך ובוהה כל היום במחשב שלו רואה איזה פורנו או לא יודע מה
חחח היום ראיתי אותו מסתכל על מיסס ביקני חחח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית