למה אתה רע ככ חחחזה הסקוואט הכי נורא שראיתי השבוע חוץ מאיזה טמבל שהעלה שמינית סקוואט לפייסבוק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה רע ככ חחחזה הסקוואט הכי נורא שראיתי השבוע חוץ מאיזה טמבל שהעלה שמינית סקוואט לפייסבוק
כי כשאני העליתי סרטונים של סקוואט אף אחד לא היה רע אליי חוץ מאלכס ובסוף נפצעתי כי לא עניינו אותי התגובות כל כך אז אם אני אהיה ישיר ורע אליו אולי הוא יקח את זה יותר ברצינות כי מה שהוא עשה יכול לדפוק לו את הברכיים.למה אתה רע ככ חחח
טוב זאת סיבה מספיק טובהכי כשאני העליתי סרטונים של סקוואט אף אחד לא היה רע אליי חוץ מאלכס ובסוף נפצעתי כי לא עניינו אותי התגובות כל כך אז אם אני אהיה ישיר ורע אליו אולי הוא יקח את זה יותר ברצינות כי מה שהוא עשה יכול לדפוק לו את הברכיים.
סבבה אני אקפוץ לבקר 😃טוב זאת סיבה מספיק טובה
תגיב לי גם בלוג על הבנץ'
תרגיש חופשי להגיב ככה חחח
חחח נגן? ממה שראיתי אני לא יורד מספיק עם התחת, והברכיים גולשות. אני מוריד 80%. עוד משהו?זה הסקוואט הכי נורא שראיתי השבוע חוץ מאיזה טמבל שהעלה שמינית סקוואט לפייסבוק
אין לי בעיה שמעירים לי אבל שיפרט מה לתקןלמה אתה רע ככ חחח
ת'אמת שלא חוץ מגלישה של הברכיים הכל נראה פיקס. אבל זאת בעיה גדולה חחחחח נגן? ממה שראיתי אני לא יורד מספיק עם התחת, והברכיים גולשות. אני מוריד 80%. עוד משהו?
אין לי בעיה שמעירים לי אבל שיפרט מה לתקן
התכוונתי שאני מוריד 20% לא 80. תציץ רגע בחזרה האחרונה ותראה ששם היה טוב. חחחח בגלל שאילן הסתכל ואמר לית'אמת שלא חוץ מגלישה של הברכיים הכל נראה פיקס. אבל זאת בעיה גדולה חח
תתקן את הגלישה של הברכיים ותעלה מחדש ואני אראה אם יש עוד בעיות אחר כך*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
תציץ רגע בחזרה האחרונה ותראה שהיא הייתה טובה. בגלל שאילן הסתכל ואמר לי חחח
התכוונתי שאני מוריד 20% לא 80
אני אנסה לתקן אימון הבא ואני אתייג אותך?תתקן את הגלישה של הברכיים ותעלה מחדש ואני אראה אם יש עוד בעיות אחר כך
בכיף 5 שקל 😃אני אנסה לתקן אימון הבא ואני אתייג אותך?
אני אביא לך בסמינר 🤣 (לא באמת)בכיף 5 שקל 😃
תכנס בלי חח אני התאמנתי שם בלילא יהיה היום אימון בגלל שצריך אישור רפואי והרופאה מטומטמת לא הייתה לפני החג וגם היום.
הוא לא נותן לי. אבל תכלס הוא צודק. אם אני יפצע או משהו.. הוא לא יכול לדעת. אבל זה עדיין מעצבן כי פיספסתי אימונים. אני מקווה שהרופאה תהיה מחר כדי שאני יהיה יכול ללכת לאימוןתכנס בלי חח אני התאמנתי שם בלי
הפעם הבאתי כי היה לי
הוא ליפטר רוסי ענק כזה משהו מפחידמה זה השטויות האלה? זרוק לה מגנזיום לפני ותיכנס.
כשנרשמת הוא הביא לך להתאמן בלי אישור? בפרו שיט נתנו לי שבועיים להביא אישורתכנס בלי חח אני התאמנתי שם בלי
הפעם הבאתי כי היה לי
אז אימון הבא תיקח איתך אוריאו בתיק, תראה לו ותזרוק רחוק מהכניסה, ואז כשהוא רץ אחרי האוריאו תיכנס מהר.הוא ליפטר רוסי ענק כזה משהו מפחיד
אני אנסהאז אימון הבא תיקח איתך אוריאו בתיק, תראה לו ותזרוק רחוק מהכניסה, ואז כשהוא רץ אחרי האוריאו תיכנס מהר.
חחח היום ראיתי אותו מסתכל על מיסס ביקני חחחאני אנסה
אתה גם מדבר איתו והוא לא מסתכל עלייך. באתי היום להירשם, אמא שלי מדברת איתו, הוא עונה אבל לא מסתכל עלייך ובוהה כל היום במחשב שלו רואה איזה פורנו או לא יודע מה
שבוע 10 - a
סקוואט - 75*5*3 עבודה על טכניקה
באנצ׳ - 45*5*3 דילואד
דד - 110*5*1 לא עשיתי דדליפט שבועיים בערך אז קצת חששתי אז עליתי ב 2.5
ניסיתי את האבקת חלבון וניל עם שוקולית, פחות מגעיל.