- פותח/ת השרשור
ממה שאושר הסביר לי הנעילת ברכיים לא משנה כלוםהגב שלך מוטה קדימה מידי כי אתה לא נועל ברכיים בסוף העלייה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממה שאושר הסביר לי הנעילת ברכיים לא משנה כלוםהגב שלך מוטה קדימה מידי כי אתה לא נועל ברכיים בסוף העלייה.
אין צורך לנעול, זה לא משנה שום טווח תנועה וזה רק מעמיס על הברכיים.הגב שלך מוטה קדימה מידי כי אתה לא נועל ברכיים בסוף העלייה.
לא אמרתי שיש צורך לנעול. הגב שלך פשוט מוטה קדימה מידי לדעתי, לפחות על פי הזווית צילום הנוכחית.ממה שאושר הסביר לי הנעילת ברכיים לא משנה כלום
נכון. תביא מוניטיןאין צורך לנעול, זה לא משנה שום טווח תנועה וזה רק מעמיס על הברכיים.
בדקה 1:13 רואים מלמעלה..לא אמרתי שיש צורך לנעול. הגב שלך פשוט מוטה קדימה מידי לדעתי, לפחות על פי הזווית צילום הנוכחית.
פעם הבאה תצלם בזווית אחרת ונראה אם זה משהו מתמשך/מקרי.
סביר להניח שזה הזויתלא אמרתי שיש צורך לנעול. הגב שלך פשוט מוטה קדימה מידי לדעתי, לפחות על פי הזווית צילום הנוכחית.
פעם הבאה תצלם בזווית אחרת ונראה אם זה משהו מתמשך/מקרי.
בסדר, ראיתי את הסט השלישי ונראה יותר טוב. ראיתי רק את שני הסטים הראשונים.בדקה 1:13 רואים מלמעלה..
אמורים להתחיל את התנועה עם ברכיים לצדדיםבסדר, ראיתי את הסט השלישי ונראה יותר טוב. ראיתי רק את שני הסטים הראשונים.
תתחיל את התנועה בירידה דרך האגן ולא על ידי הפלת הברכיים קדימה. שים לב. השאר נראה בסדר גמור.
בקשר לפרס:x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:
עדכון לוג: 05/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@Tank איך העומק?
אה זה אתה? קרדיט לנדבבקשר לפרס:
1. שמור על מפרק כף יד כמה שיותר ישר, שים לב שאצלך הוא שבור.
2. תוציא מרפקים לפני שאתה מתחיל את התנועה, ככה שהם יעברו את קו המוט.
3. תשתדל שהמסלול של המוט יהיה בקו אנכי בלבד, וזאת הסיבה שחלק מהחזרות עולות לך קצת יותר לאט (שים לב שבסוף העלייה המוט קצת נוטה אחורה אצלך)
מעבר לזה, תן קרדיט על צילום הסט השני בסקוואט 😃
כןאה זה אתה? קרדיט לנדב
להרים חזה חוץ מלשלוח ברכיים לצדדים..@THE BEAR איך הסקוואט בכללי חוץ מלפתוח עוד ברכיים?
תודהלהרים חזה חוץ מלשלוח ברכיים לצדדים..
שבוע 15 - A
סקוואט - 100X3X5 קל
הסט השני לא היה גבוהה, זאת הזוית
באנצ׳ - 52.5X3X5
דדליפט - 110X3X5
הפעם נעלתי
בטן
העלת סרטון של טקסס מתוד
כן התבלבלתי חחחחהעלת סרטון של טקסס מתוד
תמיד אני שוכח את החזה אבל הפעם איכשהו נזכרתי להרים את החזה. אני התרכזתי בלהוציא ברכיים לצדדיםאחלהה סקוואט עומק תקין רק טיפה יותר חזה מורם