כנ"ל. מדרסים לא שווים את זה.בקשר למדרסים - לי יש פלטפוס רציני, כף הרגל שטוחה לגמרי ולא משתמש במדרסים.
אני קונה נעליים נוחות יותר ושיותר מתאימות לי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנ"ל. מדרסים לא שווים את זה.בקשר למדרסים - לי יש פלטפוס רציני, כף הרגל שטוחה לגמרי ולא משתמש במדרסים.
איזה נעל קנית מתאימה שאתה יכול להתאמן איתה? (אימוני כוח, פאוורליפטינג יעני)בקשר למדרסים - לי יש פלטפוס רציני, כף הרגל שטוחה לגמרי ולא משתמש במדרסים.
אוהב פתיתים,לא אוהב אותך? 😲
עד ה155 שהסקבטתי בפעם הראשונה הייתי עם אולסטר, כמה ימים לאחר מכן נפתח פה פוסט של מכירת נעלי WL (PL 2.0), כבר באותו השבוע קניתי אותן כי לפי הרבה מידע שקראתי "תמיד" עדיף להיות עם נעל שיש לה עקב ובמיוחד כשיש פלטפוס כי הן תומכות בקריסה בכף הרגל. עם הנעל הזה הגעתי עדהסקוואט 170 אבל משהו תמיד היה מוזר איתן, עומק לא אחיד וקצת גבולי, לא מצליח לשבת אחורה באופן אפקטיבי או לפתוח ברכיים, בסופו של דבר הבנתי שאלו הנעליים וחזרתי לאולסטר.איזה נעל קנית מתאימה שאתה יכול להתאמן איתה? (אימוני כוח, פאוורליפטינג יעני)
גם אני כביכול הולך ביום יום עם נעל ספורט של אדידס ואני מתכנן לקנות אולסטר השבוע (יום ראשון~)עד ה155 שהסקבטתי בפעם הראשונה הייתי עם אולסטר, כמה ימים לאחר מכן נפתח פה פוסט של מכירת נעלי WL (PL 2.0), כבר באותו השבוע קניתי אותן כי לפי הרבה מידע שקראתי "תמיד" עדיף להיות עם נעל שיש לה עקב ובמיוחד כשיש פלטפוס כי הן תומכות בקריסה בכף הרגל. עם הנעל הזה הגעתי עדהסקוואט 170 אבל משהו תמיד היה מוזר איתן, עומק לא אחיד וקצת גבולי, לא מצליח לשבת אחורה באופן אפקטיבי או לפתוח ברכיים, בסופו של דבר הבנתי שאלו הנעליים וחזרתי לאולסטר.
הפואנטה של כל הסיפור הזה הוא ניסוי וטעייה.
אני מתאמן עד עכשיו עם אולסטאר אבל ביום יום הולך עם נעל ספורט של אדידס.
לא.גם אני כביכול הולך ביום יום עם נעל ספורט של אדידס ואני מתכנן לקנות אולסטר השבוע (יום ראשון~)
אבל לא כואב לך כפות הרגליים אחרי האימון?
אז אצלי זה משהו אחר..
אני אף הפעם לא מבין אותךאוהב פתיתים,לא אוהב אותך? 😲
חרא אימון. המחלה השפיעה עלי. עד כדי כך שנכשלתי בסקוואט עם 100 (יש סרטון אבל יצחק אמר לא להעלות)
ניסיתי לעשות פרס אבל זה הכאיב לי בגב אז ויתרתי. חוזר לאכול כמו שצריך ולעלות בסקוואט.
ד״א יצחק דפק prים טובים
מלשיןx7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע לשלוש פלטות סקוואט״:
עדכון לוג: 19/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
יש לך מזל...כמה אפשר לא לקלוטשחכתי להגיד שלפחות שיפרתי את הטכניקה בסקוואט (בעזרת בעל הבית)
מי?שחכתי להגיד שלפחות שיפרתי את הטכניקה בסקוואט (בעזרת בעל הבית)
השמן המזוקן
חכה עם זה.ד״א אני עדיין חי. ולעומתך לא קיבלתי עונש 🤣
תאמין לי, בלי עונש הוא ימשיך להטריל לך בלוגחכה עם זה.
אף אחד לא יכול להטריל יותר אצל יצחק בלוג.תאמין לי, בלי עונש הוא ימשיך להטריל לך בלוג
מניסיון, אני לא אטריל יותר 😆
הפסד שלו.אף אחד לא יכול להטריל יותר אצל יצחק בלוג.
👹
🍻הפסד שלו.