הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ועכשיו נעשה משהו שמעולם לא נראה בלוג הזה - נדבר על אימונים.
קשה לראות מהזוית הזאת - אבל נדמה לי שאתה לא שולח ברכיים מספיק חזק לצדדים, ולכן הן טיפה לא יציבות.
בנוסף, נדמה לי - שוב, הזוית - שאתה טיפה רוכן קדימה בירידה ולכן המוט לא יורד בקו ישר. צריך להחזיק חזה טיפה יותר בחוץ ויותר 'לשבת'.
יוג'ין, מה דעתך?
נראה לי כן, אפשר לפתוח ברכיים יותר חזק. לגבי הרכינה קדימה אני לא ראיתי את זה, אבל ראיתי שעקבים ממש טיפה מתרוממים בבור בכל חזרה שזה כנראה נובע באמת ממה שאמרת שהוא רוכן קדימה מה שגורם למרכז הכובד להיות קדימה מדי.
אז כן, מסכים עם העצה שלך
פילמני,רוסיה הסובייטית,קומוניזם,ולרוב תארי הנדסה או הובלות.(אלו המקצועות היחידים שאני מכיר שרוסים עובדים בהם.)
שכחת אבטחה בלאט!!! וגם שכחת רופאים, שהיו סוקה שם רופאים נאחוי וכאן בלאט נהיו מנקים יובטביומאט!!!

שכחת אבטחה בלאט!!! וגם שכחת רופאים, שהיו סוקה שם רופאים נאחוי וכאן בלאט נהיו מנקים יובטביומאט!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
יובטביומאט
אתה במקרה רוסי? 🙄

לא כולם, חלקם נהיו ליפטרים שהלוג שלהם אומר להם מה לעשות!

אם לא הלוג שלי,לא זוכר מה הרמתי..
חחח

בואו תשמעו סיפור שידגים עד כמה כמה איציק אוהב ירוק:
אני מגיע לפתח תקווה, פעם ראשונה שלי בפתח תקווה והולך להרקולס בפעם הראשונה, כשאני מתקשר לאיציק עוד בדרך מירושלים הוא אומר שאני אתקשר כשאני מגיע ותוך חמש דקות הוא שם, אז אני יורד מהאוטובס, הולך לקניון סיריקן (חמש דק' הליכה) ומתקשר אליו, נחשו מה איציק אומר?
"אההה עכשיו קמתי משינה, חכה תכף מגיע - כעבור 45 דק' סוף סוף הגיע המשיח על הקטנוע השחור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית