מידע מאמן "שמעודד" גב שבור/פריצת דיסק/פציעה חמורה

מצב
השרשור נעול

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
היום באתי לאימון לעשות דדליפט(פעם שלישית-רביעית שלי) ובכוונה ווידאתי שבאותו זמן שאני יהיה שם יהיה איזה בחור אנונימי(dark muse) שיראה את הטכניקה ויתקן לי נקודות חלשות(כי אין דבר כזה טכניקה נקייה בפעמים הראשונות).
הטכניקה שלי הייתה די בינונית,עם כמה תיקונים בסט הרביעי כבר הגעתי לטכניקה די נקייה ולדעתי.
אבל.. בין הסטים בא מאמן ואמר "דדליפט לא טוב" ואז אמר לי לעשות דדליפט ובזמן הירידה לא לגעת עם המוט וברצפה ולא לכופף רגליים,אלא מעיין גודמורנינג+סטיף לג(משהו הזוי).
אמרתי לו שהעומס על הגב במצב כזה הוא מטורף,ואין כמעט עבודה על הרגליים אלא מעיין עבודה על גב תחתון,כמובן שציינו את מארק ריפטו ושאר חבריו שמלמדים איך לעשות דדליפט והוא כזה "מי זה לעזאזל מארק ריפטו"

😵😵😵

הנושא הזה נטחן עד דק. הבנו שחלק לא קטן ממאמני הכושר בישראל לא מכירים את מושאי ההערצה שלכם. אין סיבה להתרגש. תתבגרו!!
אם כבר להתלונן על הנושא, לפחות תחדש את הסיפור.

הנושא הזה נטחן עד דק. הבנו שחלק לא קטן ממאמני הכושר בישראל לא מכירים את מושאי ההערצה שלכם. אין סיבה להתרגש. תתבגרו!!
אם כבר להתלונן על הנושא, לפחות תחדש את הסיפור.
זה לא חלק לא קטן, זה רובם הגדול.
וזה לא קשור לטיפשות שלהם אלא לחוסר קריאה וההתעניינות שלהם מחוץ לגבולות הקורס שהם עברו, בשביל רוב האנשים זו עוד עבודה שמכניסה מעט כסף, לכאלו מהצד לכאלו עבודה עיקרית עם שאיפה להרחיב כמה שיותר את האימונים האישיים שלהם (גם אם זה גובל בגזילת כסף באנשים באימונים ביתיים עם בוסו וגומיות [האממ פורום תפוז האממ]).
בכל מקרה יהיה טוב, אבל לפתוח אשכולות כאלו כל פעם דיי נמאס ולא מוסיף שום דבר.

עלול להתפתח דיון די ילדותי (כמו זה שאתה מקיים מדי פעם עם מגריש בתפוז).

האשכול הזה, ועוד כמה כמוהו שפורסמו לפניו, לא קשורים לפורום הזה. יש כבר תבנית קבועה: מאמן לא מכיר את הטכניקה, מאמן מתלונן, מאמן לא מקבל הסברים מדעיים, מאמן לא מכיר את ... (תשלימו את השם), מגיעים אל הפורום ו"בוכים" על השטות הזו. אין תהייה או שאלה באשר לתרגילים ושיטות אימון, אין דברי חכמה ותגליות. מוסר השכל מהאשכול = אין.

נשאר רק לנעול, אלא אם יש משהו חשוב לומר.

זה באמת אשכול מפגר, וזו פשוט עבודה גרועה על דדליפט. זה לא מעודד פריצות דיסק בשום צורה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית