הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאכל פלאים חדש למסה?

StevieG

משתמש מתחיל
18
8
נק' מוניטין:
11
18
8
05cfc17961723297982bf6d16dd03f79.png

:D :D

מי שהרצתה לנו הייתה בתפקיד גבוה כמה עשרות שנים ( ברח לי התפקיד ), אבל ככה סיפרו לנו, אם נכון ואם לא, לא שאני יודע, אבל אין לה אינטרס לשקר.
ביחידות מובחרות רבות אין את זה, ובטח שלא בגדודים.
אולי ביחידות מיוחדות כמו 76 וש13 זה נמצא, וגם שם אני בספק.

ביחידות מובחרות רבות אין את זה
כידוע לכל קוראי הפורום, המזון בעל צפיפות האנרגיה הגבוהה ביותר הוא שומן. 5000 קלוריות הן התכולה של קצת יותר מחצי קילו שומן. הייתי אומר שמדובר בגלולה די קשה לבליעה, תרתי משמע.

כידוע לכל קוראי הפורום, המזון בעל צפיפות האנרגיה הגבוהה ביותר הוא שומן. 5000 קלוריות הן התכולה של קצת יותר מחצי קילו שומן. הייתי אומר שמדובר בגלולה די קשה לבליעה, תרתי משמע.
הנחתי שהוא מתבלבל או מגזים ומדובר על מנה או משקה כל שהוא שמכיל הרבה קלוריות.

הנחתי שהוא מתבלבל או מגזים ומדובר על מנה או משקה כל שהוא שמכיל הרבה קלוריות.

זה סתם איזשהי שמועה.
גם לי אמרו פעם שלטייסים יש גלולה כזו.😕

כשאין להם אוכל הם לא אוכלים,רוב הזמן יש.
אין גלולת קסם כזו בצה"ל.

אני לא יודע, ככה אמרו לנו.

לא הכל, רק זה והעובדה שקיפי בן קיפוד הוא בעצם שרי צוריאל.
רגע אבל גם בויקיפדיה רשום שיש סוכריות כאלה...
אז אתה רוצה להגיד לי שויקיפדיה זה לא האתר הכי מהימן-מקצועי-מדעי-מבוסס על 100% אמת אבסולוטית שיש? 😲

"הקונטיינר מכיל בתוכו כל מה שטייס נוטש צריך לצורך הישרדותו בשטח לאחר הנטישה. תכולת הזווד המדויקת מסווגת אולם בין הפריטים ניתן למצוא סירה מתנפחת, חומר דוחה כרישים, סוכריות בעלות ערך קלורי גבוה במיוחד..."
http://he.wikipedia.org/wiki/מושב_מפלט

לא רשום בדיוק כמה קלוריות, אבל אם תחפש "סוכריות טייסים" בגוגל תמצא מלא שטויות של אנשים עם סיפורים הזויים, וכולם טוענים שיש 1000 קלוריות לכל סוכרייה.

סוכריות בעלות ערך קלורי גבוה במיוחד
זה בהחלט הגיוני, אבל מכאן ועד סוכריה (או גלולה) שמכילה אלפי קלוריות יש מרחק גדול מאד. כפי שכתבתי קודם, זה בלתי אפשרי בלי להמציא כימיה חדשה.

זה בהחלט הגיוני, אבל מכאן ועד סוכריה (או גלולה) שמכילה אלפי קלוריות יש מרחק גדול מאד. כפי שכתבתי קודם, זה בלתי אפשרי בלי להמציא כימיה חדשה.
מעניין כמה קלוריות זה בדיוק "ערך קלורי גבוה במיוחד"
ואם זה משהו שקיים בשוק או שזה שמור לצורכי הצבא בלבד

ומה גורם לך להיות בטוח שאין פיתוח חדש בתחום שמסווג כרגע רק לצורכי צבא?
אם מישהו היה ממציא מזון כזה זה לא היה נשמר בסוד, ולא רק מפני שאפשר לעשות מזה הרבה מאד מליונים. בפני כל חייל שקיבל גלולה כזאת עומד הפיתוי לשמור אותה בכיס ולמכור אותה לאיזה כימאי בהודו או בסין תמורת הרבה מאד כסף, ואין ספק שיש מי שלא היה עומד בפני פיתוי כזה. לא השתכנעת? ובכן:

מי שיש לו מזון כלשהו עם תכולת אנרגיה של יותר מ 10,000 קלוריות לקילו מוזמן לפנות אלי. אם זה יוכח אקנה ממנו את הדגימה, קטנה ככל שתהיה, תמורת מליון $ של ארה"ב, שיועברו לכל סניף בנק בעולם לפי בקשתו. נא לשלוח לי הודעה אישית, סודיות מובטחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית