עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביחידות מובחרות רבות אין את זה, ובטח שלא בגדודים.מי שהרצתה לנו הייתה בתפקיד גבוה כמה עשרות שנים ( ברח לי התפקיד ), אבל ככה סיפרו לנו, אם נכון ואם לא, לא שאני יודע, אבל אין לה אינטרס לשקר.
מה מוגזם? זה סילי-ליטר. ליטר טיפשי! 😛ס"ל במקום מ"ל? ממש מוגזםo_O
כידוע לכל קוראי הפורום, המזון בעל צפיפות האנרגיה הגבוהה ביותר הוא שומן. 5000 קלוריות הן התכולה של קצת יותר מחצי קילו שומן. הייתי אומר שמדובר בגלולה די קשה לבליעה, תרתי משמע.ביחידות מובחרות רבות אין את זה
הנחתי שהוא מתבלבל או מגזים ומדובר על מנה או משקה כל שהוא שמכיל הרבה קלוריות.כידוע לכל קוראי הפורום, המזון בעל צפיפות האנרגיה הגבוהה ביותר הוא שומן. 5000 קלוריות הן התכולה של קצת יותר מחצי קילו שומן. הייתי אומר שמדובר בגלולה די קשה לבליעה, תרתי משמע.
זה סתם איזשהי שמועה.הנחתי שהוא מתבלבל או מגזים ומדובר על מנה או משקה כל שהוא שמכיל הרבה קלוריות.
ברור שלא כל חייל, אבל כן 5000 קלוריות.
זה אמור להספיק להם ליום שלם של מצב בשטח כשאין להם אוכל בכלל.
הנחתי שהוא מתבלבל או מגזים ומדובר על מנה או משקה כל שהוא שמכיל הרבה קלוריות.
זה סתם איזשהי שמועה.
גם לי אמרו פעם שלטייסים יש גלולה כזו.😕
כשאין להם אוכל הם לא אוכלים,רוב הזמן יש.
אין גלולת קסם כזו בצה"ל.
אבל עכשיו אתה כבר כן יודע, לא? או שהתגובה שלי לא היה מובנת?אני לא יודע, ככה אמרו לנו.
לי אמרו שלטייסים יש מעין סוכריות של אלף קלוריות כ"א למקרה שהם מופלים בשטח אוייב או משהו כזה.זה סתם איזשהי שמועה.
גם לי אמרו פעם שלטייסים יש גלולה כזו.😕
אה כן זה מה שאמרו!לי אמרו שלטייסים יש מעין סוכריות של אלף קלוריות כ"א למקרה שהם מופלים בשטח אוייב או משהו כזה.
לא הכל, רק זה והעובדה שקיפי בן קיפוד הוא בעצם שרי צוריאל.אה כן זה מה שאמרו!
אז הכל בעצם היה שקר?😭
![]()
רגע אבל גם בויקיפדיה רשום שיש סוכריות כאלה...לא הכל, רק זה והעובדה שקיפי בן קיפוד הוא בעצם שרי צוריאל.
איפה?רגע אבל גם בויקיפדיה רשום שיש סוכריות כאלה..
"הקונטיינר מכיל בתוכו כל מה שטייס נוטש צריך לצורך הישרדותו בשטח לאחר הנטישה. תכולת הזווד המדויקת מסווגת אולם בין הפריטים ניתן למצוא סירה מתנפחת, חומר דוחה כרישים, סוכריות בעלות ערך קלורי גבוה במיוחד..."איפה?
זה בהחלט הגיוני, אבל מכאן ועד סוכריה (או גלולה) שמכילה אלפי קלוריות יש מרחק גדול מאד. כפי שכתבתי קודם, זה בלתי אפשרי בלי להמציא כימיה חדשה.סוכריות בעלות ערך קלורי גבוה במיוחד
מעניין כמה קלוריות זה בדיוק "ערך קלורי גבוה במיוחד"זה בהחלט הגיוני, אבל מכאן ועד סוכריה (או גלולה) שמכילה אלפי קלוריות יש מרחק גדול מאד. כפי שכתבתי קודם, זה בלתי אפשרי בלי להמציא כימיה חדשה.
אנחונו יכולים להגיד בבטחון שזה לא גדול מ- 9 * משקל הסוכריה בגרם.מעניין כמה קלוריות זה בדיוק "ערך קלורי גבוה במיוחד"
ומה גורם לך להיות בטוח שאין פיתוח חדש בתחום שמסווג כרגע רק לצורכי צבא?אנחונו יכולים להגיד בבטחון שזה לא גדול מ- 9 * משקל הסוכריה בגרם.
אם מישהו היה ממציא מזון כזה זה לא היה נשמר בסוד, ולא רק מפני שאפשר לעשות מזה הרבה מאד מליונים. בפני כל חייל שקיבל גלולה כזאת עומד הפיתוי לשמור אותה בכיס ולמכור אותה לאיזה כימאי בהודו או בסין תמורת הרבה מאד כסף, ואין ספק שיש מי שלא היה עומד בפני פיתוי כזה. לא השתכנעת? ובכן:ומה גורם לך להיות בטוח שאין פיתוח חדש בתחום שמסווג כרגע רק לצורכי צבא?
כי גם רפאל, המוסד והשבכ לא יכולים לשנות חוקים מדעיים.ומה גורם לך להיות בטוח שאין פיתוח חדש בתחום שמסווג כרגע רק לצורכי צבא?