הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאכל פלאים חדש למסה?

StevieG

משתמש מתחיל
18
8
נק' מוניטין:
11
18
8
05cfc17961723297982bf6d16dd03f79.png

:D :D

כי גם רפאל, המוסד והשבכ לא יכולים לשנות חוקים מדעיים
זה, כמובן, נכון, אבל אין שום חוק טבע שאני מכיר ואשר מונע תיאורטית אפשרות שיש מזון כזה. למשל, אם הגוף היה יודע להפיק אנרגיה משריפת מימן, קילו מימן היה מנפק בסביבות 30,000 קלוריות. מימן הוא החומר בעל צפיפות האנרגיה הכימית המכסימלית, בזכות משקלו הנמוך.

בערכת השרדות של הטייסים זה ממש לא סוכריות פלא זה מין גוש כזה דחוס רצח בתוך שקית אלומיניום עבה כמו של חלווה כזה
זה יחסית קטן פיזית (בערך בגודל של ספוג קצת יותר עבה),יש בזה 2000 קלוריות(אם אני לא טועה) ויש לזה טעם של חול..

בערכת השרדות של הטייסים זה ממש לא סוכריות פלא זה מין גוש כזה דחוס רצח בתוך שקית אלומיניום עבה כמו של חלווה כזה
זה יחסית קטן פיזית (בערך בגודל של ספוג קצת יותר עבה),יש בזה 2000 קלוריות(אם אני לא טועה) ויש לזה טעם של חול..

אוקיי אתה הכי קרוב למה שנכון...
זה לא גלולת קסם או שטויות כאלה ואחרות..
יש מגוון של ערכות חירום.. חלקן יותר מסווגות וחלקן פחות.
הידועה מביניהן זה כמו שאמרת מזון דחוס, עשוי בעיקר מקמח תירס ועוד ויטמינים ומינרלים שתפקידו לא רק להשביע אלא גם להקל על מערכת העיקול שלא תצטרך לחרבן את החיים שלך באמצע שבי.
ובכללי מדובר על ערכה שמורכבת מכמה אריזות קטנות וזה מספק למספר מסווג של ימים בשבי.
הטעם נוראי.

גם גלולה יש אבל תחשבו בהיגיון חברים, לא 5000 קלוריות זה לא אפשרי ובלי קשר תחשבו מה יקרה לגוף אם תכניסו דבר כזה..

וזה מספק למספר מסווג של ימים בשבי
סביר להניח שכאשר חייל נופל בשבי מפשיטים אותו מכל ציוד שהוא נושא עליו, ובוודאי שלא מאפשרים לו להחזיק עליו ערכת חטיפי חירום. אני מניח שתפקיד הערכה היא להחזיק את הטייס מרגע נטישת המטוס ועד לרגע שיוצרים איתו מגע.

מי שיש לו מזון כלשהו עם תכולת אנרגיה של יותר מ 10,000 קלוריות לקילו מוזמן לפנות אלי. אם זה יוכח אקנה ממנו את הדגימה, קטנה ככל שתהיה, תמורת מליון $ של ארה"ב, שיועברו לכל סניף בנק בעולם לפי בקשתו. נא לשלוח לי הודעה אישית, סודיות מובטחת.
ההצעה מבוטלת. הפסדתם הזדמנות פז להתעשר בן לילה.

יש המבורגר בלאס וגאס שמכיל 20,000 קלוריות 😃

אבל הוא לא קטן.. 😉

הוא גם לא שווה הרבה מבחינת טעם.
ביקרתי במסעדה רק בגלל ה- PR שיש עליה. שימו לב שאף אחד לא מדבר על הטעם של ההמבורגר - ומסיבה טובה.

207641_432484786820596_1606832807_n.jpg
422207_432484863487255_1031894252_n.jpg
734685_432484850153923_1876553691_n.jpg

ביקרתי במסעדה רק בגלל ה- PR שיש עליה. שימו לב שאף אחד לא מדבר על הטעם של ההמבורגר - ומסיבה טובה.
איך ביאסת אותי עכשיו.
היו לי פנטזיות לגביה..

האמת, נראה לא משהו.
נראה יבש וחסר טעם.
וזאת המנה של ה 20000 ?

אכן יש בערכת נטישה של טייסים מזון דחוס וממתקים קטנים (מן אגוזים קטנים).... בעבר כשלא הייה את הדברים האלה הם אכלו בעיקר אגוזים עשירים בשומן. וזו לא ערכת שבי אלה ערכת נטישה כלומר עוזר להם לשרוד כמה שיותר זמן בשטח תוך הימנעות ממגע עם האויב עד שמגיעים לחלץ אותם.
(בין היתר יש אקדח סירת גומי פנס זיקוק וכו וכו)

אכן יש בערכת נטישה של טייסים מזון דחוס וממתקים קטנים (מן אגוזים קטנים).... בעבר כשלא הייה את הדברים האלה הם אכלו בעיקר אגוזים עשירים בשומן. וזו לא ערכת שבי אלה ערכת נטישה כלומר עוזר להם לשרוד כמה שיותר זמן בשטח תוך הימנעות ממגע עם האויב עד שמגיעים לחלץ אותם.
(בין היתר יש אקדח סירת גומי פנס זיקוק וכו וכו)
אלפקה,
מהיכן הידע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית