עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה, כמובן, נכון, אבל אין שום חוק טבע שאני מכיר ואשר מונע תיאורטית אפשרות שיש מזון כזה. למשל, אם הגוף היה יודע להפיק אנרגיה משריפת מימן, קילו מימן היה מנפק בסביבות 30,000 קלוריות. מימן הוא החומר בעל צפיפות האנרגיה הכימית המכסימלית, בזכות משקלו הנמוך.כי גם רפאל, המוסד והשבכ לא יכולים לשנות חוקים מדעיים
כל הילדות נהרסה לי במשפט אחד.העובדה שקיפי בן קיפוד הוא בעצם שרי צוריאל.
כל הילדות נהרסה לי במשפט אחד.
🥷Seriously לא ידעת? 😆
בערכת השרדות של הטייסים זה ממש לא סוכריות פלא זה מין גוש כזה דחוס רצח בתוך שקית אלומיניום עבה כמו של חלווה כזה
זה יחסית קטן פיזית (בערך בגודל של ספוג קצת יותר עבה),יש בזה 2000 קלוריות(אם אני לא טועה) ויש לזה טעם של חול..
סביר להניח שכאשר חייל נופל בשבי מפשיטים אותו מכל ציוד שהוא נושא עליו, ובוודאי שלא מאפשרים לו להחזיק עליו ערכת חטיפי חירום. אני מניח שתפקיד הערכה היא להחזיק את הטייס מרגע נטישת המטוס ועד לרגע שיוצרים איתו מגע.וזה מספק למספר מסווג של ימים בשבי
ההצעה מבוטלת. הפסדתם הזדמנות פז להתעשר בן לילה.מי שיש לו מזון כלשהו עם תכולת אנרגיה של יותר מ 10,000 קלוריות לקילו מוזמן לפנות אלי. אם זה יוכח אקנה ממנו את הדגימה, קטנה ככל שתהיה, תמורת מליון $ של ארה"ב, שיועברו לכל סניף בנק בעולם לפי בקשתו. נא לשלוח לי הודעה אישית, סודיות מובטחת.
יש המבורגר בלאס וגאס שמכיל 20,000 קלוריות 😃ההצעה מבוטלת. הפסדתם הזדמנות פז להתעשר בן לילה.
עוד כמה שניות תבין למה ביטלתי את ההצעה.יש המבורגר בלאס וגאס
יש המבורגר בלאס וגאס שמכיל 20,000 קלוריות 😃
אבל הוא לא קטן.. 😉
איך ביאסת אותי עכשיו.ביקרתי במסעדה רק בגלל ה- PR שיש עליה. שימו לב שאף אחד לא מדבר על הטעם של ההמבורגר - ומסיבה טובה.
אלפקה,אכן יש בערכת נטישה של טייסים מזון דחוס וממתקים קטנים (מן אגוזים קטנים).... בעבר כשלא הייה את הדברים האלה הם אכלו בעיקר אגוזים עשירים בשומן. וזו לא ערכת שבי אלה ערכת נטישה כלומר עוזר להם לשרוד כמה שיותר זמן בשטח תוך הימנעות ממגע עם האויב עד שמגיעים לחלץ אותם.
(בין היתר יש אקדח סירת גומי פנס זיקוק וכו וכו)
חלק ממשפחת צוות אוויר.. *חשוב לציין שאלו לא דברים מסווגיםאלפקה,
מהיכן הידע?
אלפקות אוויריות?חלק ממשפחת צוות אוויר.. *חשוב לציין שאלו לא דברים מסווגים