איך זה אפשרי?
והאם התוכנית שעשו לי במכון היא בסדר? אני מתחיל ..
הלכתי למכון ביום ראשון ,שלישי ואז הייתי אמור ללכת היום אבל אני תפוס ברמה מטורפת ביד לא יכול למתוח תיד .זה בסדר שאני אלך ביום שישי או שבת ?
התוכנית היא לפי הסדר הבא:
חזה-
לחיצת חזה מכונה 3X10
פרפר מכונה 3X10
גב-
חתירה מכונה3X10
-מתח רחב בגרבתון3X10(אני לא יודע לעשות מתח .לא מצליח אבל אני כבר עם ה 10 קילו אז זה בסדר . עוד מעט אני כנראה אצליח)
רגלים-(לא הבנתי למה זה שלישי אבל בסדר)
כפיפת ברך מכונה3X10.. ששוכבים כזה ואז זה עובד על התאומים אני חושב
סקוואט עם משקולות(לא כ"כ מבין את זה ,הטכניקה קשה לי אבל חשבתי להחליף ללחיצת רגליים אז לעוד חודש אני כבר יהיה יותר עם נסיון)
כתף-
לחיצת כתף מכונה 3X10
יד אחורית-
פשיטת מרפקים בעמידה פולי עליון 3X10
יד קדמית-
בישיבה כפיפת מרפקים משקולות יד 3X10
בטן-
כפיפות בטן רגיל 20X3
פשיטת גו כיסא 12X3
עכשיו אני חושב שהתוכנית ממש לא טובה .. יותר מדי מכונות (למרות שאני מתחיל אז אפשר חודש ככה להיות עם המכונות לא ? ) ?
המשקל שלי הוא 59 גובה 170 בן 17.. כפלים בידיים ובבטן בגלל מסת שריר נמוכה מאוד כנראה מסת שומן גבוהה לא בשמיים אבל בסדר.. אמרו לי לעשות מסה וכמובן שאני עושה ואוכל והכל בסדר..
ותגידו מה זה משנה אם אני עושה אימון X או אימון Y ... ושתיהם עובדים על אותם שרירים ? יכול להיות שעם אימון X אני יתפתח יותר מהר מאימון Y ?
תודה רבה לכם וסליחה על ההודעה הארוכה .
והאם התוכנית שעשו לי במכון היא בסדר? אני מתחיל ..
הלכתי למכון ביום ראשון ,שלישי ואז הייתי אמור ללכת היום אבל אני תפוס ברמה מטורפת ביד לא יכול למתוח תיד .זה בסדר שאני אלך ביום שישי או שבת ?
התוכנית היא לפי הסדר הבא:
חזה-
לחיצת חזה מכונה 3X10
פרפר מכונה 3X10
גב-
חתירה מכונה3X10
-מתח רחב בגרבתון3X10(אני לא יודע לעשות מתח .לא מצליח אבל אני כבר עם ה 10 קילו אז זה בסדר . עוד מעט אני כנראה אצליח)
רגלים-(לא הבנתי למה זה שלישי אבל בסדר)
כפיפת ברך מכונה3X10.. ששוכבים כזה ואז זה עובד על התאומים אני חושב
סקוואט עם משקולות(לא כ"כ מבין את זה ,הטכניקה קשה לי אבל חשבתי להחליף ללחיצת רגליים אז לעוד חודש אני כבר יהיה יותר עם נסיון)
כתף-
לחיצת כתף מכונה 3X10
יד אחורית-
פשיטת מרפקים בעמידה פולי עליון 3X10
יד קדמית-
בישיבה כפיפת מרפקים משקולות יד 3X10
בטן-
כפיפות בטן רגיל 20X3
פשיטת גו כיסא 12X3
עכשיו אני חושב שהתוכנית ממש לא טובה .. יותר מדי מכונות (למרות שאני מתחיל אז אפשר חודש ככה להיות עם המכונות לא ? ) ?
המשקל שלי הוא 59 גובה 170 בן 17.. כפלים בידיים ובבטן בגלל מסת שריר נמוכה מאוד כנראה מסת שומן גבוהה לא בשמיים אבל בסדר.. אמרו לי לעשות מסה וכמובן שאני עושה ואוכל והכל בסדר..
ותגידו מה זה משנה אם אני עושה אימון X או אימון Y ... ושתיהם עובדים על אותם שרירים ? יכול להיות שעם אימון X אני יתפתח יותר מהר מאימון Y ?
תודה רבה לכם וסליחה על ההודעה הארוכה .