עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה את עושה חיטוב על 18% שומן (שזה כנראה לא מדוייק בשיט) ושוקלת 46? את רוצה להיעלם?קודם כל אני בחורה, טעות שלי שלא הגדרתי מין, אשנה את זה:79nb:
בקשר לשאלה, בעיקרון המטרה לעלות מסת שריר, אבל לא מצליחה לאכול מספיק בשביל לגדול, כנ״ל דרך שתיה. בכל מקרה זה סיפור מתוסבך. המשקל שלי נמוך יחסית 46 עד 1.55, אבל אני לא נחשבת skinny fat. לפי קליפר 18% שומן.
בכל מקרה שמתי לב שיחסית אני מצליחה להרים משקלים גבוהים למשקל שלי. משתדלת לא להגזים עם זה כדי לא להיפצע אם כרגע הקושי הוא בתזונה.
הגיוני שזה כי אני שומרת על כמות חלבון מספיקה?
כמו שאמרתי למעלה, לבנות יש מבנה גוף שונה משל בנים. אתה מבין בזה עוד פחות ממני אז אין לך מה להגיב פה 😃למה את עושה חיטוב על 18% שומן (שזה כנראה לא מדוייק בשיט) ושוקלת 46? את רוצה להיעלם?
כן, אבל ממה שקראתי פה שMOSHE אמר, 18 אח"ש לבנות זה יחסית אחוז שומן ממש נמוך..כמו שאמרתי למעלה, לבנות יש מבנה גוף שונה משל בנים. אתה מבין בזה עוד פחות ממני אז אין לך מה להגיב פה 😃
קודם כל אני בחורה, טעות שלי שלא הגדרתי מין, אשנה את זה:79nb:
בקשר לשאלה, בעיקרון המטרה לעלות מסת שריר, אבל לא מצליחה לאכול מספיק בשביל לגדול, כנ״ל דרך שתיה. בכל מקרה זה סיפור מתוסבך. המשקל שלי נמוך יחסית 46 עד 1.55, אבל אני לא נחשבת skinny fat. לפי קליפר 18% שומן.
בכל מקרה שמתי לב שיחסית אני מצליחה להרים משקלים גבוהים למשקל שלי. משתדלת לא להגזים עם זה כדי לא להיפצע אם כרגע הקושי הוא בתזונה.
הגיוני שזה כי אני שומרת על כמות חלבון מספיקה?
עקרונית לא.אפשרי להתקדם במשקלי עבודה (באיטיות) כשהגוף בגירעון קלורי קטן יחסית אבל עדיין גירעון, תוך שמירה על כמות חלבון מספקת?
תוכנית שרואים בה תוצאות מהר מאוד, כמובן שתצטרכי להיות במאזן קלורי חיובי, התוכנית תובענית וכדי להצליח לעלות בכל אימון במשקלים חייבים לאכול טוב.
לאכול טוב, להתאמן טוב ולישון טוב שזה גם מאוד חשוב.