הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משתמש בקלן הזה יש תמונה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני ביום ה6 של הקלן ואמרו תופעות לוואי וכל מיני
ואני לא מרגיש משהו מיוחד. היום אני צריך לקחת 6 כדורים מפוצלים בערך כל שעתיים או שלוש
יכל להיות שהוא חלש עלי ופחות מנוצל ?
אני לוקח לפני המדריך שכתוב באתר

11042162_957683787575322_1593841749_n (1).jpg

מה ציפית להרגיש כח מקלן ? תופעות לוואי אתה אמור להרגיש רעידות בידיים ועוד כמה ... תחכה אחרי יום יומיים שהעלת תמינון תרגיש אותם יותר

מה אתה רוצה להרגיש? תופעות לוואי? 6 כדורים זה 120 מק"ג, זה הגבול העליון לצריכה על פי רוב הדעות.
על כל אחד התרופה משפיעה אחרת. יכול להיות שאתה פשוט 'חסין' יותר לתופעות הלוואי. אם זה לא סוכרזית, זה עובד ואין סיבה להעלות מעל 120 מק"ג.

סופארמה חברה מעולה..... הקלן מעולה. אם יעבוד ואיך יעבוד זה מורכב. שילוב של דיאטה אירובי וקלן תמיד מניב תוצאות. תבדוק....

סופארמה חברה מעולה..... הקלן מעולה. אם יעבוד ואיך יעבוד זה מורכב. שילוב של דיאטה אירובי וקלן תמיד מניב תוצאות. תבדוק....
לא תמיד....עשיתי דל פחמימה ואירובי וקלן ירדתי משו כמו 7 קילו בארבעה חודשים...לא שווה.

קלן מעולה, בדיוק בסייקל עליו. היו לי את כל תופעות הלוואי האפשריות בהתחלה ואחרי שבוע וחצי הם הפסיקו. היום יש קצת פה ושם רעידות, מרגיש אותו בדופק בעיקר. תהיה רגוע יש לך אחלה קלן.

• פותח/ת השרשור
סבבה.בעיקרון אני יורד יפה יש התקדמות יפה. מחר זה הולך להיות שבוע על מינון 120 קבוע ונראה איך ההתקדמות

לא תמיד....עשיתי דל פחמימה ואירובי וקלן ירדתי משו כמו 7 קילו בארבעה חודשים...לא שווה.
וואלה אחי... זה מה שבדיוק אמרתי. כל אחד מגיב שונה לזה.
אני לקחתי שבועיים סתם בשביל הסבבה. התאמנתי רגיל ואכלתי רגיל. ירדתי חמש קילו.... בלי אירובי.
אני שונא תכדור הזה. אבל הוא עובד עלי...

וואלה אחי... זה מה שבדיוק אמרתי. כל אחד מגיב שונה לזה.
אני לקחתי שבועיים סתם בשביל הסבבה. התאמנתי רגיל ואכלתי רגיל. ירדתי חמש קילו.... בלי אירובי.
אני שונא תכדור הזה. אבל הוא עובד עלי...

בולשיט,
ירדת 5 ק״ג בשבועיים ? והמשכת עם תזונה רגילה ובלי אירובי
זה בסה״כ מעלה ב-10% את החילוף חומרים.

בולשיט,
ירדת 5 ק״ג בשבועיים ? והמשכת עם תזונה רגילה ובלי אירובי
זה בסה״כ מעלה ב-10% את החילוף חומרים.
בולשיט ??? אני משתף מה שאני חוויתי. מה בולשיט. מה איכפת לי להגיד גם שלא ירדתי גרם. מה נסגר איתך. נראה לי עברת שטיפת ראש חזקה לאחרונה.
5 קג בשבועים ?
כן. סיימתי סייקל. יצאתי לחודש גשר. לקחתי קלן שבועיים וזה מה שירד....
אני יחסית כבד... יתכן ותנועות במשקל בגודל שלי הם ככה קיצוניות. לא ניסיתי דיאטה ממש מאז שהתחלתי מסה... לא יודע כמה אני יורד כדי להיות גזור.

בולשיט ??? אני משתף מה שאני חוויתי. מה בולשיט. מה איכפת לי להגיד גם שלא ירדתי גרם. מה נסגר איתך. נראה לי עברת שטיפת ראש חזקה לאחרונה.

כן. סיימתי סייקל. יצאתי לחודש גשר. לקחתי קלן שבועיים וזה מה שירד....
אני יחסית כבד... יתכן ותנועות במשקל בגודל שלי הם ככה קיצוניות. לא ניסיתי דיאטה ממש מאז שהתחלתי מסה... לא יודע כמה אני יורד כדי להיות גזור.

לא עברתי שטיפת מוח, אולי הייתי יותר מופנם ולא היה לי כוח להגיב על כל דבר .
אבל לרדת בשבועיים 5 ק"ג בגלל הקלן ? בטוח השקעת יותר בתזונה או משהו בסיגנון .

זה הקטע... שעשיתי ניסוי. אמרתי ניקח בשביל הסבבה. אין לי בעיה עם העיגולים שלי... אכלתי רגיל והתאמנתי רגיל. מה שכן סבלתי מאוד מהקלן. עשה לי רע מאוד (זה היה סיירוקס)

גם דוקטור פרופ ירד ככה למיטב ידיעתי
@DoctorProp

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית