נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא תמיד....עשיתי דל פחמימה ואירובי וקלן ירדתי משו כמו 7 קילו בארבעה חודשים...לא שווה.סופארמה חברה מעולה..... הקלן מעולה. אם יעבוד ואיך יעבוד זה מורכב. שילוב של דיאטה אירובי וקלן תמיד מניב תוצאות. תבדוק....
וואלה אחי... זה מה שבדיוק אמרתי. כל אחד מגיב שונה לזה.לא תמיד....עשיתי דל פחמימה ואירובי וקלן ירדתי משו כמו 7 קילו בארבעה חודשים...לא שווה.
וואלה אחי... זה מה שבדיוק אמרתי. כל אחד מגיב שונה לזה.
אני לקחתי שבועיים סתם בשביל הסבבה. התאמנתי רגיל ואכלתי רגיל. ירדתי חמש קילו.... בלי אירובי.
אני שונא תכדור הזה. אבל הוא עובד עלי...
בולשיט ??? אני משתף מה שאני חוויתי. מה בולשיט. מה איכפת לי להגיד גם שלא ירדתי גרם. מה נסגר איתך. נראה לי עברת שטיפת ראש חזקה לאחרונה.בולשיט,
ירדת 5 ק״ג בשבועיים ? והמשכת עם תזונה רגילה ובלי אירובי
זה בסה״כ מעלה ב-10% את החילוף חומרים.
כן. סיימתי סייקל. יצאתי לחודש גשר. לקחתי קלן שבועיים וזה מה שירד....5 קג בשבועים ?
בולשיט ??? אני משתף מה שאני חוויתי. מה בולשיט. מה איכפת לי להגיד גם שלא ירדתי גרם. מה נסגר איתך. נראה לי עברת שטיפת ראש חזקה לאחרונה.
כן. סיימתי סייקל. יצאתי לחודש גשר. לקחתי קלן שבועיים וזה מה שירד....
אני יחסית כבד... יתכן ותנועות במשקל בגודל שלי הם ככה קיצוניות. לא ניסיתי דיאטה ממש מאז שהתחלתי מסה... לא יודע כמה אני יורד כדי להיות גזור.
זה הקטע... שעשיתי ניסוי. אמרתי ניקח בשביל הסבבה. אין לי בעיה עם העיגולים שלי... אכלתי רגיל והתאמנתי רגיל. מה שכן סבלתי מאוד מהקלן. עשה לי רע מאוד (זה היה סיירוקס)לא עברתי שטיפת מוח, אולי הייתי יותר מופנם ולא היה לי כוח להגיב על כל דבר .
אבל לרדת בשבועיים 5 ק"ג בגלל הקלן ? בטוח השקעת יותר בתזונה או משהו בסיגנון .
גם דוקטור פרופ ירד ככה למיטב ידיעתילא עברתי שטיפת מוח, אולי הייתי יותר מופנם ולא היה לי כוח להגיב על כל דבר .
אבל לרדת בשבועיים 5 ק"ג בגלל הקלן ? בטוח השקעת יותר בתזונה או משהו בסיגנון .