הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום ויציאות

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
האם מגנזיום משפיע על היציאות שלכם? ציטראט עושה לי יציאות נוזליות ואוקסייד בכלל גורם לי לשלשל.
איזה סוג מגנזיום נספג טוב ועדיין ייתן לי לשמור על אפקט הקקי קסום האהוב?

משתמש בציטראט ובחיים לא קרה לי דבר כזה. למרות שאני לא דוגמא טובה, משום מה אין לי שום תופעות לוואי משום מוצר שאי פעם לקחתי ואני לוקח עכשיו גם קריאטין, קפאין, בטה אלנין בנוסף למגנזיום.
אתה בטוח ב100 אחוז שהיציאות שלך הן כאלה בגלל מגנזיום? אולי תנסה לקחת אותו בשעות שונות של היום ולראות איך זה משפיע או לחלק את המינון? אתה יכול גם לחתוך את הכדורים ולקחת בחצאים.

• פותח/ת השרשור
משתמש בציטראט ובחיים לא קרה לי דבר כזה. למרות שאני לא דוגמא טובה, משום מה אין לי שום תופעות לוואי משום מוצר שאי פעם לקחתי ואני לוקח עכשיו גם קריאטין, קפאין, בטה אלנין בנוסף למגנזיום.
אתה בטוח ב100 אחוז שהיציאות שלך הן כאלה בגלל מגנזיום? אולי תנסה לקחת אותו בשעות שונות של היום ולראות איך זה משפיע או לחלק את המינון? אתה יכול גם לחתוך את הכדורים ולקחת בחצאים.
גם 200 מג משפיע. ניסיתי הכל, התוצאה נשארת זהה. גם קניתי אוקסייד לנסות, אתו יותר גרוע.

http://www.drugs.com/sfx/magnesium-citrate-side-effects.html

Check with your doctor if any of these most COMMON side effects persist or become bothersome:

Diarrhea; stomach discomfort.

Seek medical attention right away if any of these SEVERE side effects occur while taking magnesium citrate:
Severe allergic reactions (rash; hives; itching; difficulty breathing; tightness in the chest; swelling of the mouth, face, lips, or tongue); blood in the stool; cramps; dizziness; fainting; irregular heartbeat; severe diarrhea; sweating; weakness.​

בקיצור תראה רופא.

• פותח/ת השרשור
אני חייל. רופא צבאי פשוט יגיד לי להפסיק להשתמש בזה.
@Moshe האם יש סוגים אחרים של מגנזיום שפחות נוטים לגרום לצואה נוזלית?

אין מה לראות רופא.. תזהרו עם המלצות פזיזות כאלה
מגנזיום אוקסייד זו הנגזרת הכי זולה ונחותה שאפשר לקנות של מגנזיום והיא משמשת בתור משלשל
גם ציטראט לא כזה מציאה.
אני אישית משתמש ב-Glycinate ומאוד מרוצה

• פותח/ת השרשור
אין מה לראות רופא.. תזהרו עם המלצות פזיזות כאלה
מגנזיום אוקסייד זו הנגזרת הכי זולה ונחותה שאפשר לקנות של מגנזיום והיא משמשת בתור משלשל
גם ציטראט לא כזה מציאה.
אני אישית משתמש ב-Glycinate ומאוד מרוצה
של איזו חברה?

אני משתמש בציטראט כבר שנתיים רצוף.
400 מ"ג לפני השינה.
אכן, אישית, המגנזיום עושה את היציאות מעט נוזליות ורכות יותר. אבל אני אחדד שזה מאוד קשור גם לכמות הסיבים והפחמימות שבתפריט. במאסה, הייתי הולך לשירותים 4 פעמים ביום. עכשיו בחיטוב פעם או פעמיים. בכל מקרה זה די אינדיבידואלי ולא חייב לייחס לזה משמעות יתרה. המגנזיום משפיע בין אם מרגישים יותר או פחות

אני משתמש בציטראט כבר שנתיים רצוף.
400 מ"ג לפני השינה.
אכן, אישית, המגנזיום עושה את היציאות מעט נוזליות ורכות יותר. אבל אני אחדד שזה מאוד קשור גם לכמות הסיבים והפחמימות שבתפריט. במאסה, הייתי הולך לשירותים 4 פעמים ביום. עכשיו בחיטוב פעם או פעמיים. בכל מקרה זה די אינדיבידואלי ולא חייב לייחס לזה משמעות יתרה. המגנזיום משפיע בין אם מרגישים יותר או פחות
גם אני חשבתי שזה הפחמימות והסיבים, אחרי זה ניסיתי לוותר על המגנזיום ופתאום ראיתי את ההבדל

גם אני חשבתי שזה הפחמימות והסיבים, אחרי זה ניסיתי לוותר על המגנזיום ופתאום ראיתי את ההבדל
עשיתי הפסקה יזומה של שבוע מהמגנזיום. תדירות היציאות לא השתנתה, מרקם היציאות כן - מעט קשות יותר.

• פותח/ת השרשור
עשיתי הפסקה יזומה של שבוע מהמגנזיום. תדירות היציאות לא השתנתה, מרקם היציאות כן - מעט קשות יותר.
לא אכפת לי מהתדירות, רק המרקם. בגלל זה אני מחפש תחלופה לציטראט הארור הזה.

לא אכפת לי מהתדירות, רק המרקם. בגלל זה אני מחפש תחלופה לציטראט הארור הזה.
לא חושב שאיזושהי צורה אחרת של מגנזיום כן תענה על דרישותיך... מגנזיום מינרל מבין החשובים לספורט הזה, אם לא הכי. ככה שחסרונותיו מתגמדים לעומת התועלת.

האם מגנזיום משפיע על היציאות שלכם? ציטראט עושה לי יציאות נוזליות ואוקסייד בכלל גורם לי לשלשל.
איזה סוג מגנזיום נספג טוב ועדיין ייתן לי לשמור על אפקט הקקי קסום האהוב?
נסה Magnesium taurate/Malate. אבל זה גם תלוי במינון - אם אתה צורך מגנזיום ממקורות חיצוננים וגם לוקח מגנזיום במינון יחסית גבוה, זה אולי מה שגורם לבעיה מלכתחילה.

• פותח/ת השרשור
נסה Magnesium taurate/Malate. אבל זה גם תלוי במינון - אם אתה צורך מגנזיום ממקורות חיצוננים וגם לוקח מגנזיום במינון יחסית גבוה, זה אולי מה שגורם לבעיה מלכתחילה.
לא חושב שזה המינון. גם עם 100-200 מ"ג מתוספים יש הבדל...
הזמנתי מגנזיום גליצינאט (as TRAACS® buffered magnesium glycinate chelate buffered), יקר בטירוף אבל אם זה לא ישנה שום דבר, שווה לי.
מגנזיום מאלאט דורש 3-6 כדורים ביום ו-Taurate של חברה מסוימת מכיל 1250 מ"ג בקפסולה. אני מניח שזה כולל את ה-L-Taurine שהתווסף למגנזיום, אך כמה זה באמת מגנזיום?
לפי קריאה באינטרנט נראה גם שגליצינאט נספג מעולה בגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית