עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם 200 מג משפיע. ניסיתי הכל, התוצאה נשארת זהה. גם קניתי אוקסייד לנסות, אתו יותר גרוע.משתמש בציטראט ובחיים לא קרה לי דבר כזה. למרות שאני לא דוגמא טובה, משום מה אין לי שום תופעות לוואי משום מוצר שאי פעם לקחתי ואני לוקח עכשיו גם קריאטין, קפאין, בטה אלנין בנוסף למגנזיום.
אתה בטוח ב100 אחוז שהיציאות שלך הן כאלה בגלל מגנזיום? אולי תנסה לקחת אותו בשעות שונות של היום ולראות איך זה משפיע או לחלק את המינון? אתה יכול גם לחתוך את הכדורים ולקחת בחצאים.
Check with your doctor if any of these most COMMON side effects persist or become bothersome:
Diarrhea; stomach discomfort.
Seek medical attention right away if any of these SEVERE side effects occur while taking magnesium citrate:
Severe allergic reactions (rash; hives; itching; difficulty breathing; tightness in the chest; swelling of the mouth, face, lips, or tongue); blood in the stool; cramps; dizziness; fainting; irregular heartbeat; severe diarrhea; sweating; weakness.
של איזו חברה?אין מה לראות רופא.. תזהרו עם המלצות פזיזות כאלה
מגנזיום אוקסייד זו הנגזרת הכי זולה ונחותה שאפשר לקנות של מגנזיום והיא משמשת בתור משלשל
גם ציטראט לא כזה מציאה.
אני אישית משתמש ב-Glycinate ומאוד מרוצה
DR BESTשל איזו חברה?
גם אני חשבתי שזה הפחמימות והסיבים, אחרי זה ניסיתי לוותר על המגנזיום ופתאום ראיתי את ההבדלאני משתמש בציטראט כבר שנתיים רצוף.
400 מ"ג לפני השינה.
אכן, אישית, המגנזיום עושה את היציאות מעט נוזליות ורכות יותר. אבל אני אחדד שזה מאוד קשור גם לכמות הסיבים והפחמימות שבתפריט. במאסה, הייתי הולך לשירותים 4 פעמים ביום. עכשיו בחיטוב פעם או פעמיים. בכל מקרה זה די אינדיבידואלי ולא חייב לייחס לזה משמעות יתרה. המגנזיום משפיע בין אם מרגישים יותר או פחות
ועם ה-Glycinate אין הבדל ביציאות?גם אני חשבתי שזה הפחמימות והסיבים, אחרי זה ניסיתי לוותר על המגנזיום ופתאום ראיתי את ההבדל
עשיתי הפסקה יזומה של שבוע מהמגנזיום. תדירות היציאות לא השתנתה, מרקם היציאות כן - מעט קשות יותר.גם אני חשבתי שזה הפחמימות והסיבים, אחרי זה ניסיתי לוותר על המגנזיום ופתאום ראיתי את ההבדל
לא אכפת לי מהתדירות, רק המרקם. בגלל זה אני מחפש תחלופה לציטראט הארור הזה.עשיתי הפסקה יזומה של שבוע מהמגנזיום. תדירות היציאות לא השתנתה, מרקם היציאות כן - מעט קשות יותר.
לא חושב שאיזושהי צורה אחרת של מגנזיום כן תענה על דרישותיך... מגנזיום מינרל מבין החשובים לספורט הזה, אם לא הכי. ככה שחסרונותיו מתגמדים לעומת התועלת.לא אכפת לי מהתדירות, רק המרקם. בגלל זה אני מחפש תחלופה לציטראט הארור הזה.
נסה Magnesium taurate/Malate. אבל זה גם תלוי במינון - אם אתה צורך מגנזיום ממקורות חיצוננים וגם לוקח מגנזיום במינון יחסית גבוה, זה אולי מה שגורם לבעיה מלכתחילה.האם מגנזיום משפיע על היציאות שלכם? ציטראט עושה לי יציאות נוזליות ואוקסייד בכלל גורם לי לשלשל.
איזה סוג מגנזיום נספג טוב ועדיין ייתן לי לשמור על אפקט הקקי קסום האהוב?
לא חושב שזה המינון. גם עם 100-200 מ"ג מתוספים יש הבדל...נסה Magnesium taurate/Malate. אבל זה גם תלוי במינון - אם אתה צורך מגנזיום ממקורות חיצוננים וגם לוקח מגנזיום במינון יחסית גבוה, זה אולי מה שגורם לבעיה מלכתחילה.