הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עזרה בבחירת תכנית אימונים

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
פתחתי השבוע אשכול שאני רוצה לעבור להתאמן 3 פעמים בשבוע עקב התחלת עבודה בנוסף ללימודים . אבל התגובה היחידה שקיבלתי היא תעבור לss ואני לא מעוניין לעבור לss .
רציתי חוות דעת כרגע אני בab 4 פעמים בשבוע ואני צריך לעבור ל3 פעמים בשבוע האם fbw תיהיה הרבה פחות אפקטיבית למטרת היפרטרופיה . במידה וכן יש תוכנית אחרת (לא תוכנית כח ) שתיהיה יעילה באותה המידה?
תודה מראש לעוזרחם ומתנצל על ריבוי האשכולות

אתה רוצה למצוא את דרך המלך להיפרטרופיה אבל האמת היא שהדרכים רבות, כל תכנית שתבצע שיהיה בה עומס שגדל מאימון לאימון תגרום לעליה במסת שריר במידה ותהיה בפלוס קלורי. גם fbw וגם ss יהיו אופציות טובות. תחליט מה טוב בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה למצוא את דרך המלך להיפרטרופיה אבל האמת היא שהדרכים רבות, כל תכנית שתבצע שיהיה בה עומס שגדל מאימון לאימון תגרום לעליה במסת שריר במידה ותהיה בפלוס קלורי. גם fbw וגם ss יהיו אופציות טובות. תחליט מה טוב בשבילך.

האם תוכנית כזאת תיהיה יעילה כמו ab בערך?

סקוואט 4 סטים
דד 2 סטים
בנץ 4 סטים (פעם בשבוע גם 3 סטים של לחיצה בשיפוע חיובי)
מתח 4 סטים (פעמיים בשבוע מוריד סט ממתח ומוסיף עוד 3 מסור)
לחיצת כתפיים 3 סטים
מקבילים צמוד 3 סטים
כפיפת מרפק 3 סטים
פעמיים בשבוע בטן + שראגים ופעם אחת תאומים.

האם תוכנית כזאת תיהיה יעילה כמו ab בערך?

סקוואט 4 סטים
דד 2 סטים
בנץ 4 סטים (פעם בשבוע גם 3 סטים של לחיצה בשיפוע חיובי)
מתח 4 סטים (פעמיים בשבוע מוריד סט ממתח ומוסיף עוד 3 מסור)
לחיצת כתפיים 3 סטים
מקבילים צמוד 3 סטים
כפיפת מרפק 3 סטים
פעמיים בשבוע בטן + שראגים ופעם אחת תאומים.
ראשית לא כתבת את מספר החזרות, התכנית עמוסה מידי לפי דעתי, אני חושב שכדי שתעשה רוטציה בין הסקוואט לדדליפט, אימון אחד סקוואט ואימון אחד דדליפט, אם אתה רוצה לבצע גם מתח וגם חתירה אז תעשה רוטציה גם ביניהם, והעבודה על טרפז עליון מיותרת הטרפז עובד חזק בדדליפט במתח ובחתירה.

• פותח/ת השרשור
ראשית לא כתבת את מספר החזרות, התכנית עמוסה מידי לפי דעתי, אני חושב שכדי שתעשה רוטציה בין הסקוואט לדדליפט, אימון אחד סקוואט ואימון אחד דדליפט, אם אתה רוצה לבצע גם מתח וגם חתירה אז תעשה רוטציה גם ביניהם, והעבודה על טרפז עליון מיותרת הטרפז עובד חזק בדדליפט במתח ובחתירה.

הבעיה היא שאני עובר מab ואני פוחד שאני לא אגדל מנפח קטן בהרבה מהab
והטווח חזרות הוא בין 6 ל12

הבעיה היא שאני עובר מab ואני פוחד שאני לא אגדל מנפח קטן בהרבה מהab
והטווח חזרות הוא בין 6 ל12
הנפח הוא לא קטן בהרבה מ-ab מהסיבה שבfbw אתה עובד על כל שריר 3פעמים בשבוע ובab אתה עובד פעמיים, אתה צריך להסתכל על העומס באופן כללי ולא רק פר אימון. בסופו של דבר אתה צריך להתאים את האימונים לזמן שלך, ככה זה בחיים. תמשיך להעלות משקלי עבודה ולהיות בפלוס קלורי ואתה תגדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית