הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

☆ יהב את יהב ☆

זה ככה בכל מכון ידידי.
הבעיה שאצלנו יש כרגע בערך 2 ליפטריות וליפטר.
שלושה ליפטרים מול אינספור ערסים.
היחס אצלנו לא מאוזן.
זה כמו היחס של אומגה שש:אומגה שלוש, אז אצלנו זה פשוט נהרס לחלוטין...

אם אתה צועק מספיק חזק בסט של 3 וחצי פליטות סקוואט הערסים לא יתקרבו אליך. במיוחד אם בטעות תפליץ באמצע...

היחס אצלנו לא מאוזן.
טוב,אל תטריל את הלוג יותר מדי,בכל מקרה ליפטרים זה לא דבר טוב, כשאליאב שוהם ודניאל היו איתי במכון הייתי מחכה שעה לסקבאט
@Eliavitie @שוהם

במיוחד אם בטעות תפליץ באמצע...
אתה רוצה לספר לנו משהו..?
טוב,אל תטריל את הלוג יותר מדי,בכל מקרה ליפטרים זה לא דבר טוב, כשאליאב שוהם ודניאל היו איתי במכון הייתי מחכה שעה לסקבאט
@Eliavitie @שוהם
מעדיף לחכות שעלה לסקבאט, מאשר שערס יחפור לי כל דקה ״כמה נשאר לך?״ כמה נשאר לך אחי?״ ״גבר כמה נשאר לך?״ ״גבר מתי אתה מסיים?״ ״אחי אתה קרוב לסיום?״ ואלו רק דוגמאות.
במיוחד שונא ערסים כשהם באים אליי לפני סט, אז פשוט צריך לסקול אותם בפלטות.

אתה רוצה לספר לנו משהו..?

מעדיף לחכות שעלה לסקבאט, מאשר שערס יחפור לי כל דקה ״כמה נשאר לך?״ כמה נשאר לך אחי?״ ״גבר כמה נשאר לך?״ ״גבר מתי אתה מסיים?״ ״אחי אתה קרוב לסיום?״ ואלו רק דוגמאות.
במיוחד שונא ערסים כשהם באים אליי לפני סט, אז פשוט צריך לסקול אותם בפלטות.
לא 🙄

כאחד שחדש פה, מה הפציעה שלך?

יש לנו מכון זבל, פול ערסים שחושבים שהם מבינים משהו ושלא מסקביטים, ואלו שכן לא שוברים מקביל.
עד עכשיו לא ראיתי ערסים
היחס אצלנו לא מאוזן.
יש אצלנו ליפטריות?

עד שאיטח יעדכן בשבילי,יגיע כבר ראש השנה.
Squat 89 3X3 -טכניקה חצי קלאץ',יש על מה לעבוד.
Bench press 58 3X3 -השוותי שיא שלי,בראשון מנסה פלטה סוף סוף. חיטוב זה הזמן לPRים.
Deadlift 98 1X3 -זוועה,זוועה,זוועה. אני מוריד ל60 קילו ועושה חזרות גבוהות אני שכחתי לגמרי איך עושים דדליפט. זה יותר מכוער אפילו מאיטח.
גמישות,ספרינטים.
סך הכל,מרוצה מאוד מהבנץ,הדדליפט שבר אותי ממש מנטלית.

עד שאיטח יעדכן בשבילי,יגיע כבר ראש השנה.
Squat 89 3X3 -טכניקה חצי קלאץ',יש על מה לעבוד.
Bench press 58 3X3 -השוותי שיא שלי,בראשון מנסה פלטה סוף סוף. חיטוב זה הזמן לPRים.
Deadlift 98 1X3 -זוועה,זוועה,זוועה. אני מוריד ל60 קילו ועושה חזרות גבוהות אני שכחתי לגמרי איך עושים דדליפט. זה יותר מכוער אפילו מאיטח.
גמישות,ספרינטים.
סך הכל,מרוצה מאוד מהבנץ,הדדליפט שבר אותי ממש מנטלית.
סוףסוף בחור לעניין, אהבתי את הצבע

יאללה יהב תן בפלטה אני כבר מכין את העכבר על כפתור המוניטין 😃

מעדיף לחכות שעלה לסקבאט, מאשר שערס יחפור לי כל דקה ״כמה נשאר לך?״ כמה נשאר לך אחי?״ ״גבר כמה נשאר לך?״ ״גבר מתי אתה מסיים?״ ״אחי אתה קרוב לסיום?״ ואלו רק דוגמאות
בגלל זה צריך לענות להם בזמן ולא בסטים, ולעגל למעלה אם אתה לא בטוח כמה זמן נשאר לך

בגלל זה צריך לענות להם בזמן ולא בסטים, ולעגל למעלה אם אתה לא בטוח כמה זמן נשאר לך
הזכיר לי מקרה ששאלתי בילדר מוזרק אחד בהולמס פלייס עוד כמה זמן נשאר לו על הסקוואט אז הוא אמר לי (בתקיפות) אני לא מתאמן עם תוכנית.
עובד עד שנגמר לי הכח!

הלכתי הצידה, חיכיתי בשקט.. ואז הוא שוב בא ואמר לי - "היחיד שיש לו תוכניות זה להוא למעלה (מצביע למעלה) "

😵😵😵😵

הזכיר לי מקרה ששאלתי בילדר מוזרק אחד בהולמס פלייס עוד כמה זמן נשאר לו על הסקוואט אז הוא אמר לי (בתקיפות) אני לא מתאמן עם תוכנית.
עובד עד שנגמר לי הכח!

הלכתי הצידה, חיכיתי בשקט.. ואז הוא שוב בא ואמר לי - "היחיד שיש לו תוכניות זה להוא למעלה (מצביע למעלה) "

😵😵😵😵
החביב עליי: ''כמה עוד נשאר לך ?''
''שבוע''
למרות שאף אחד לא שואל אותי בזמן סקוואט כולם יודעים שאני איזה שעה בכלוב. אנשים קוראים לי איש הרגליים

החביב עליי: ''כמה עוד נשאר לך ?''
''שבוע''
למרות שאף אחד לא שואל אותי בזמן סקוואט כולם יודעים שאני איזה שעה בכלוב. אנשים קוראים לי איש הרגליים
102.jpg

@Eliavitie @שוהם
50 דקות כדי שהם יסיימו את הסטים ועוד 10 דקות להוריד את הפלטות של אליאב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית