זה ככה בכל מכון ידידי.בכל מכון, פול ערסים שחושבים שהם מבינים משהו ושלא מסקביטים, ואלו שכן לא שוברים מקביל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ככה בכל מכון ידידי.בכל מכון, פול ערסים שחושבים שהם מבינים משהו ושלא מסקביטים, ואלו שכן לא שוברים מקביל.
הבעיה שאצלנו יש כרגע בערך 2 ליפטריות וליפטר.זה ככה בכל מכון ידידי.
טוב,אל תטריל את הלוג יותר מדי,בכל מקרה ליפטרים זה לא דבר טוב, כשאליאב שוהם ודניאל היו איתי במכון הייתי מחכה שעה לסקבאטהבעיה שאצלנו יש כרגע בערך 2 ליפטריות וליפטר.
שלושה ליפטרים מול אינספור ערסים.
היחס אצלנו לא מאוזן.
זה כמו היחס של אומגה שש:אומגה שלוש, אז אצלנו זה פשוט נהרס לחלוטין...
אתה רוצה לספר לנו משהו..?במיוחד אם בטעות תפליץ באמצע...
מעדיף לחכות שעלה לסקבאט, מאשר שערס יחפור לי כל דקה ״כמה נשאר לך?״ כמה נשאר לך אחי?״ ״גבר כמה נשאר לך?״ ״גבר מתי אתה מסיים?״ ״אחי אתה קרוב לסיום?״ ואלו רק דוגמאות.טוב,אל תטריל את הלוג יותר מדי,בכל מקרה ליפטרים זה לא דבר טוב, כשאליאב שוהם ודניאל היו איתי במכון הייתי מחכה שעה לסקבאט
@Eliavitie @שוהם
לא 🙄אתה רוצה לספר לנו משהו..?
מעדיף לחכות שעלה לסקבאט, מאשר שערס יחפור לי כל דקה ״כמה נשאר לך?״ כמה נשאר לך אחי?״ ״גבר כמה נשאר לך?״ ״גבר מתי אתה מסיים?״ ״אחי אתה קרוב לסיום?״ ואלו רק דוגמאות.
במיוחד שונא ערסים כשהם באים אליי לפני סט, אז פשוט צריך לסקול אותם בפלטות.
עד עכשיו לא ראיתי ערסיםכאחד שחדש פה, מה הפציעה שלך?
יש לנו מכון זבל, פול ערסים שחושבים שהם מבינים משהו ושלא מסקביטים, ואלו שכן לא שוברים מקביל.
יש אצלנו ליפטריות?הבעיה שאצלנו יש כרגע בערך 2 ליפטריות וליפטר.
שלושה ליפטרים מול אינספור ערסים.
היחס אצלנו לא מאוזן.
זה כמו היחס של אומגה שש:אומגה שלוש, אז אצלנו זה פשוט נהרס לחלוטין...
לא ראית ערסים? אתה במצב טוב.עד עכשיו לא ראיתי ערסים
יש אצלנו ליפטריות?
סוףסוף בחור לעניין, אהבתי את הצבעעד שאיטח יעדכן בשבילי,יגיע כבר ראש השנה.
Squat 89 3X3 -טכניקה חצי קלאץ',יש על מה לעבוד.
Bench press 58 3X3 -השוותי שיא שלי,בראשון מנסה פלטה סוף סוף. חיטוב זה הזמן לPRים.
Deadlift 98 1X3 -זוועה,זוועה,זוועה. אני מוריד ל60 קילו ועושה חזרות גבוהות אני שכחתי לגמרי איך עושים דדליפט. זה יותר מכוער אפילו מאיטח.
גמישות,ספרינטים.
סך הכל,מרוצה מאוד מהבנץ,הדדליפט שבר אותי ממש מנטלית.
אתה יכול לתת גם על ה58 🙄🤯יאללה יהב תן בפלטה אני כבר מכין את העכבר על כפתור המוניטין 😃
לא! 😡אתה יכול לתת גם על ה58 🙄🤯
מעדכן בשבילי
משקל בוקר 72
אתמול אכלתי בסביבות ה70 גרם פחמימה, היום כנראה פחות.
בגלל זה צריך לענות להם בזמן ולא בסטים, ולעגל למעלה אם אתה לא בטוח כמה זמן נשאר לךמעדיף לחכות שעלה לסקבאט, מאשר שערס יחפור לי כל דקה ״כמה נשאר לך?״ כמה נשאר לך אחי?״ ״גבר כמה נשאר לך?״ ״גבר מתי אתה מסיים?״ ״אחי אתה קרוב לסיום?״ ואלו רק דוגמאות
סדר גודל של ארבעים יום וארבעים לילה במדבר נדודים נדודים.בגלל זה צריך לענות להם בזמן ולא בסטים, ולעגל למעלה אם אתה לא בטוח כמה זמן נשאר לך
הזכיר לי מקרה ששאלתי בילדר מוזרק אחד בהולמס פלייס עוד כמה זמן נשאר לו על הסקוואט אז הוא אמר לי (בתקיפות) אני לא מתאמן עם תוכנית.בגלל זה צריך לענות להם בזמן ולא בסטים, ולעגל למעלה אם אתה לא בטוח כמה זמן נשאר לך
החביב עליי: ''כמה עוד נשאר לך ?''הזכיר לי מקרה ששאלתי בילדר מוזרק אחד בהולמס פלייס עוד כמה זמן נשאר לו על הסקוואט אז הוא אמר לי (בתקיפות) אני לא מתאמן עם תוכנית.
עובד עד שנגמר לי הכח!
הלכתי הצידה, חיכיתי בשקט.. ואז הוא שוב בא ואמר לי - "היחיד שיש לו תוכניות זה להוא למעלה (מצביע למעלה) "
😵😵😵😵
החביב עליי: ''כמה עוד נשאר לך ?''
''שבוע''
למרות שאף אחד לא שואל אותי בזמן סקוואט כולם יודעים שאני איזה שעה בכלוב. אנשים קוראים לי איש הרגליים
50 דקות כדי שהם יסיימו את הסטים ועוד 10 דקות להוריד את הפלטות של אליאבטוב,אל תטריל את הלוג יותר מדי,בכל מקרה ליפטרים זה לא דבר טוב, כשאליאב שוהם ודניאל היו איתי במכון הייתי מחכה שעה לסקבאט
@Eliavitie @שוהם