איך הסקוואט? חוץ מקריסה של ברכייםהתעקם לי הצוואר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הסקוואט? חוץ מקריסה של ברכייםהתעקם לי הצוואר
משקל גוף 71
עלייה של נוזלים שנובעת מקצת מהפחמימה של אתמול והעלאת מינון העזר
אתמול היה לי חםם מהעזר, כמעט כל היום עם מזגן וההורים שלי טענו ש "גם ככה קר אז עוד מזגן??" 😆😆
לונורא אני ילד טוב אז אני מיידע אותם ונשאר היום על אותו מינון, מחר כנראה אעלה
אגב העזר זה לא קלן, לא הרגשתי תופעות לוואי של הקלן אז מכרתי אותו..
היה ככ חם במכון מהעזר שחששתי להמשיך להתאמן
3 סטים לא כבדים של פולי (110lb) על חזרות גבוהות
3x10 עם 35 דאמבל krok rows
קצת לג קורלז
2x8 עם 15 כל יד ביספ
אימון חםםםםם ועלוב
אתה משתמש בקלן?
לול העזר הוא dnpאתה שומר בסוד מה העזר? או שאמרת ופיספסתי? אני רק יודע שאמרת שזה לא קלן
מאיפה יש לו?לול העזר הוא dnp
He knows a guyמאיפה יש לו?
but he's 14He knows a guy
כמו שילדים משיגים חשיש, אקסטזי וכו' בגיל הזה, ילדים אחרים משיגים חומרים לא חוקיים אחרים. אני לא מעודד את זה אבל עובדה (אף אחד גם לא ביקש את העידוד שלי 😃 )but he's 14
לא ממש מכיר את ה dnp הזה אני רק יודע שזה קשור איכשהו לדיאטה? זה נחשב אנאבולי? מה התופעת לוואי וכו׳כמו שילדים משיגים חשיש, אקסטזי וכו' בגיל הזה, ילדים אחרים משיגים חומרים לא חוקיים אחרים. אני לא מעודד את זה אבל עובדה (אף אחד גם לא ביקש את העידוד שלי 😃 )
שורף שומןלא ממש מכיר את ה dnp הזה אני רק יודע שזה קשור איכשהו לדיאטה? זה נחשב אנאבולי? מה התופעת לוואי וכו׳
דפוק זאת לא קללה?לא קיללתי, אבל בסדר, ננסח את זה יותר יפה.
למה אתה לוקח את החומר הזה?
Bitch say what?ככל שהמינון עולה הסיכון מגדיל את עצמו בקצב לא לינארי אלא עולה כמו הענף הימיני של פרבולה ישרה.
תחום עלייה וירידה של פרבולה.. איזה כיתה אתה?Bitch say what?
#טמבלים_מופתניקים_לשעבר_ההפך_מעילאיים_ולא_מתנשאים_כי_הם_לא_יכולים
הוא אמר שהוא יידע אותם.. יהב, איך הם הגיבו? הם יודעים מה זה?האמת שאני חושב שמי שמוכר לך דברים כאלה מגיע לו עונש רציני, באותה מידה כמו למישהו שמוכר סמים לילדים בני 14.
בכל אופן תהיה בריא וזה...
עוד שאלה אחת, כתבת לפני כמה ימים משהו שישבת בבית עם ההורים, חום, מזגן, ההורים התפלאו שחם וכו'. מה ההורים חושבים שאתה מתסף בו? (כמובן אם בא לך לענות)
האמת שאני חושב שמי שמוכר לך דברים כאלה מגיע לו עונש רציני, באותה מידה כמו למישהו שמוכר סמים לילדים בני 14.
בכל אופן תהיה בריא וזה...
עוד שאלה אחת, כתבת לפני כמה ימים משהו שישבת בבית עם ההורים, חום, מזגן, ההורים התפלאו שחם וכו'. מה ההורים חושבים שאתה מתסף בו? (כמובן אם בא לך לענות)
הסברתי להם, הם לא בעד אבל זה לא רלוונטיתחום עלייה וירידה של פרבולה.. איזה כיתה אתה?
הוא אמר שהוא יידע אותם.. יהב, איך הם הגיבו? הם יודעים מה זה?