הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

☆ יהב את יהב ☆

הגב התחתון קצת מתקפל בעלייה, בעיקר בחזרה השלישית. השאר נראה בסדר אבל הזווית ראייה קצת לא אידיאלית.

DarkMatter עדכן/ה את הלוג ״☆ יהב את יהב ☆״:

עדכון לוג: 30/03/15

משקל גוף 71
עלייה של נוזלים שנובעת מקצת מהפחמימה של אתמול והעלאת מינון העזר
אתמול היה לי חםם מהעזר, כמעט כל היום עם מזגן וההורים שלי טענו ש "גם ככה קר אז עוד מזגן??" 😆😆
לונורא אני ילד טוב אז אני מיידע אותם ונשאר היום על אותו מינון, מחר כנראה אעלה

אגב העזר זה לא קלן, לא הרגשתי תופעות לוואי של הקלן אז מכרתי אותו..

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה שומר בסוד מה העזר? או שאמרת ופיספסתי? אני רק יודע שאמרת שזה לא קלן

כמו שילדים משיגים חשיש, אקסטזי וכו' בגיל הזה, ילדים אחרים משיגים חומרים לא חוקיים אחרים. אני לא מעודד את זה אבל עובדה (אף אחד גם לא ביקש את העידוד שלי 😃 )

כמו שילדים משיגים חשיש, אקסטזי וכו' בגיל הזה, ילדים אחרים משיגים חומרים לא חוקיים אחרים. אני לא מעודד את זה אבל עובדה (אף אחד גם לא ביקש את העידוד שלי 😃 )
לא ממש מכיר את ה dnp הזה אני רק יודע שזה קשור איכשהו לדיאטה? זה נחשב אנאבולי? מה התופעת לוואי וכו׳

לא קיללתי, אבל בסדר, ננסח את זה יותר יפה.
למה אתה לוקח את החומר הזה?

לא שומר בסוד פשוט להגיד עזר נשמע לי הרבה יותר טוב מבחינה עיקרית אחת שהיא שאני מחשיב את עצמי בינתיים כטבעי ולא ממש אכפת לי מה חושבים אחרים, זה לא אנאבולי (לשאלתכם) ולא משפר ביצועים איכשהו. זה עזר שבא לקצר לי את זמן החיטוב. יהב, לא השגתי את זה מאותו בחור שאתה חושב.

אנשים הולכים על מינונים של
250 -> 500 -> 750 -> 750 או 1000 ונשארים על זה

אני עושה 125 -> 250 -> 250 או 375 ונשאר על זה.

מוות? עיוורון? סיכונים מפגרים אחרים? תלויים במינון ובטח שדברים כאלה לא יקרו במינונים כמו שלי. צריך לקחת בחשבון גם ש250 זה לא רבע סיכון של 1000 כי ככל שהמינון עולה הסיכון מגדיל את עצמו בקצב לא לינארי אלא עולה כמו הענף הימיני של פרבולה ישרה.

האמת שאני חושב שמי שמוכר לך דברים כאלה מגיע לו עונש רציני, באותה מידה כמו למישהו שמוכר סמים לילדים בני 14.
בכל אופן תהיה בריא וזה...
עוד שאלה אחת, כתבת לפני כמה ימים משהו שישבת בבית עם ההורים, חום, מזגן, ההורים התפלאו שחם וכו'. מה ההורים חושבים שאתה מתסף בו? (כמובן אם בא לך לענות)

Bitch say what?
#טמבלים_מופתניקים_לשעבר_ההפך_מעילאיים_ולא_מתנשאים_כי_הם_לא_יכולים
תחום עלייה וירידה של פרבולה.. איזה כיתה אתה?
האמת שאני חושב שמי שמוכר לך דברים כאלה מגיע לו עונש רציני, באותה מידה כמו למישהו שמוכר סמים לילדים בני 14.
עוד שאלה אחת, כתבת לפני כמה ימים משהו שישבת בבית עם ההורים, חום, מזגן, ההורים התפלאו שחם וכו'. מה ההורים חושבים שאתה מתסף בו? (כמובן אם בא לך לענות)
הוא אמר שהוא יידע אותם.. יהב, איך הם הגיבו? הם יודעים מה זה?

מאיפה הוא יודע בן כמה אני? אני גם לא מכיר אותו. ההורים יודעים בדיוק מה אני לוקח וכמה וכל דבר אני מעדכן אותם. דיברתי איתם מספיק והם יודעים שאני מבין מה שאני עושה.

אולי בן 14 אבל מספיק נוכח לדעת מה אני עושה
תחום עלייה וירידה של פרבולה.. איזה כיתה אתה?

הוא אמר שהוא יידע אותם.. יהב, איך הם הגיבו? הם יודעים מה זה?
הסברתי להם, הם לא בעד אבל זה לא רלוונטי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית