הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

☆ יהב את יהב ☆

אתה מדבר על הנוטלה כן?
על דנפ. גם משה כתב לאחרונה תגובה שלא קורה כלום מדנפ אלא אם אתה טמבל. אם תיקח מינון נורמלי יהיה לך חום ותופעות לוואי, אבל גם טרן עושה את זה ועוד אנאבולים.
דובר על מקרי מוות מדנפ כשאנשים לקחו 2 גרם כשהמינון הנורמלי הוא 750 מג,מי שרוצה לקחת פי 3 מינון, שיבושם לו. אחלה דרך למות חטוב.
זה לא שאם תיקח טרן פי 3 ממינון נורמלי תהיה בריא כמו שור כן?

סליחה שאני ממשיך לדבר על זה, אבל סתם מסקרנות... מאיפה השגת?

על דנפ. גם משה כתב לאחרונה תגובה שלא קורה כלום מדנפ אלא אם אתה טמבל. אם תיקח מינון נורמלי יהיה לך חום ותופעות לוואי, אבל גם טרן עושה את זה ועוד אנאבולים.
דובר על מקרי מוות מדנפ כשאנשים לקחו 2 גרם כשהמינון הנורמלי הוא 750 מג,מי שרוצה לקחת פי 3 מינון, שיבושם לו. אחלה דרך למות חטוב.
זה לא שאם תיקח טרן פי 3 ממינון נורמלי תהיה בריא כמו שור כן?
מה אתה מערב אנאבולים? זה כלל לא קשור.
תבין שגם אם תיקח יום בהיר אחד מינון יחסית גבוה לא יקרה לך כלום, למשך 10+ יום זה המינון בגוף עם אותו מינון דנפ נשאר קבוע, לערך כפול 2.7 מהמינון שלקחת! לקחת 2 גרם ליום?? זה לערך 5.4גרם דנפ בגוף! זה עצום.
אני לקחתי עד עכשיו 125 250 250 375 מה שאומר לפי החישוב שיש לי בגוף כרגע לערך 450מג והחום מורגש טוב, לקחת 750 למשך 10+ יום זה אומר 2000+ מג דנג בדם! אני לא מתעסק עם מינונים כאלה למרות שהם הרגילים כביכול ותאמין לי שה"רגילים" זה לא שטויות.
ללא שם.png

אסביר מיד
שים לב שכל יום שעובר יורד 60% מהמינון שלקחת

אם נגיד לקחת 1000מג יום אחד ואתה לא לוקח יותר אז
יום ראשון 1000
שני 600
שלישי 360
רביעי 216

אם לקחת כמוני דוגמא
125 250 250 375
באותו היום הרביעי יהיה לך בדם

125x0.6^3 + 250x0.6^2 + 250x0.6 + 375 = 455mg in blood

סליחה שאני ממשיך לדבר על זה, אבל סתם מסקרנות... מאיפה השגת?
אסור לדבר פה על מסחר בסטרואידים מקבלים על זה באן. גם אל תשלח הודעות פרטיות על זה כי מדי שבוע מנהלים בודקים גם את זה ויש להם גישה לראות את כל ההודעות הפרטיות שלך

אסור לדבר פה על מסחר בסטרואידים מקבלים על זה באן. גם אל תשלח הודעות פרטיות על זה כי מדי שבוע מנהלים בודקים גם את זה ויש להם גישה לראות את כל ההודעות הפרטיות שלך
זה לא סטירואיד 😳 אבל גם אסור

לא התכוונתי שאני רוצה לקנות, סתם מעניין אותי איך ילד בן 14 משיג דברים כאלה

בלי קשר לחומרים (אני לא נגד) רק שמתי לב שלרוב אתה אוהב לקחת את הדרך הקלה במקום לעבוד קשה.

איפה זה "לרוב"?
DNP , קלן וכנראה שעוד דברים שאתה לא באמת צריך

אתה יכול להסתדר בלעדיהם וגם נראה שאתה לא מוציא מהם את המקסימום בכלל (אולי הקלן "לא השפיע" כי אתה פאקינג לא יודע לחטב? והקלן בסדר גמור? זה עלה לך לראש בכלל?)

DNP , קלן וכנראה שעוד דברים שאתה לא באמת צריך

אתה יכול להסתדר בלעדיהם וגם נראה שאתה לא מוציא מהם את המקסימום בכלל (אולי הקלן "לא השפיע" כי אתה פאקינג לא יודע לחטב? והקלן בסדר גמור? זה עלה לך לראש בכלל?)
מה זה אומר לרוב לוקח את רוב הדברים בדרך הקלה? הרוב זה קלן ודנפ?
עם הקלן לא הרגשתי תופעות לוואי גם על 160 מק"ג והייתי על מאזן שלילי.
ומה זה לא יודע לחטב? עכשיו כל הפחמימה שלי בימים האלה באים מפאקינג 2 פירות קטנים ליום

די בטוח שלא טענתי שהקלן מזוייף זה לרוב אתם טענתם, בכל מקרה אני מכרתי ואין לי יותר קלן.
מה זה אומר לא מוציא מהם את המקסימום? אתה בכלל חושב לפני שאתה רושם דברים על אחרים?
בלי קשר לחומרים
לרוב אתה אוהב לקחת את הדרך הקלה במקום לעבוד קשה

אתה הרגע סתרת את עצמך, ניתן לך עוד הזדמנות.
אם זה בלי קשר לחומרים אז בקשר למה?

מה זה אומר לרוב לוקח את רוב הדברים בדרך הקלה? הרוב זה קלן ודנפ?
עם הקלן לא הרגשתי תופעות לוואי גם על 160 מק"ג והייתי על מאזן שלילי.
ומה זה לא יודע לחטב? עכשיו כל הפחמימה שלי בימים האלה באים מפאקינג 2 פירות קטנים ליום

די בטוח שלא טענתי שהקלן מזוייף זה לרוב אתם טענתם, בכל מקרה אני מכרתי ואין לי יותר קלן.
מה זה אומר לא מוציא מהם את המקסימום? אתה בכלל חושב לפני שאתה רושם דברים על אחרים?

אתה הרגע סתרת את עצמך, ניתן לך עוד הזדמנות.
אם זה בלי קשר לחומרים אז בקשר למה?

התכוונתי שאין לי בעיה עם חומרים באופן כללי אבל רק במידת הצורך ובתזמון הנכון ולא כשבא לך לקצר תהליכים ואני מצטט אותך :

"זה עזר שבא לקצר לי את זמן החיטוב."

התכוונתי שאין לי בעיה עם חומרים באופן כללי אבל רק במידת הצורך ובתזמון הנכון ולא כשבא לך לקצר תהליכים ואני מצטט אותך :

מצדיק, פה באמת טעיתי בדברי
אני בכל מקרה הייתי מחטב בפסח, הדנפ בא לעזור לי לשרוף יותר שומן באותו זמן נתון ודי בטוח שאמרתי את זה

אני גם לא ממש רואה סיבה לחטב בלי משהו שיעזור לי
זה כמו לירות לעצמך ברגל :/
הרי אין השפעות לטווח הארוך, וכל עוד המינון נמוך אתה תצא בשלום
מינונים גבוהים (רגילים) של דנפ זה כמו לקחת כמה אקמולים ביחד כי כואב הראש

נערך לאחרונה:

בנוסף זה לא כאילו יש מסת שריר מטורפת או א"ש שיצדיק את זה.

בנוסף זה לא כאילו יש מסת שריר מטורפת או א"ש שיצדיק את זה.
חאלס כבר לרדת על אנשים, בחייאת משעמם לך בחיים אל תזיין בשכל חאלס להפוך את הלוג הזה למקום להציק ליהב, אם הוא רוצה להשתמש בDNP מה אכפת לך ?
---------
אימון משעמם
press 39.5 3F
37X32F
Deadlift 79.5X5 שובר שיאים של שפל
גמישות,אירובי קצת.

חאלס כבר לרדת על אנשים, בחייאת משעמם לך בחיים אל תזיין בשכל חאלס להפוך את הלוג הזה למקום להציק ליהב, אם הוא רוצה להשתמש בDNP מה אכפת לך ?
---------
אימון משעמם
press 39.5 3F
37X32F
Deadlift 79.5X5 שובר שיאים של שפל
גמישות,אירובי קצת.

לרדת על אנשים?איפה פה אמרתי משהו ממקום רגש ולא עובדתי?זה שאני ישיר וכן לא אומר שאני בא לרדת על מישהו,איטח יודע שההישגים שלו מרשימים מבחינתי.אתה לא.

DarkMatter עדכן/ה את הלוג ״☆ יהב את יהב ☆״:

עדכון לוג: 01/04/15

משקל בוקר 69
שאני חטוב העצמות מותניים שלי בולטות ממש כי אני רחב שם וזה נראה מוזר לול

חושב על פיתרון איך לקרר את עצמי במכון היום, הכי טוב שעלה לי זה לפתוח את כל החלונות וזין על כל המכון

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
אתה יכול לקחת בקבוק ספריי קטן כזה שבדרך כלל יש שם משקה חמוץ כזה ולמלות את זה במים... לא יודע עד כמה זה יעזור אבל זה אפשרות

אימון פוטבול בלי ציוד רצנו הרבה. הרבה. הרבה.
מה שטוב זה שהלחיצות פחות יפגעו מזה.
אני עייף וניסיתי בסוף את the death crawl עשיתי 50 יארד אני מפורק.
ספוטר בן זונה,חד''כ שיותר חם בו מבחוץ,דומס מטורף,עוד תירוצים
סקוואט קל,כשלון בבנץ (ובחיים),דדליפט,טרייספס,בייספס,בנדפול אפארטס,אירובי קל,ספרינטים בחבל)
העמסה ובתקווה לא להיות כושל ביום ראשון.
נגעל מעצמי מדי מכדי לעדכן נורמלי.
לאיטח היה 2 אימונים לא מעניינים
נ.ב איטח קצת הומו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית