נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
- פותח/ת השרשור
אתה מדבר על הנוטלה כן?הוא לוקח מינון של חצי ממינון נורמלי וגם ממינון נורמלי לא קורה כלום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מדבר על הנוטלה כן?הוא לוקח מינון של חצי ממינון נורמלי וגם ממינון נורמלי לא קורה כלום
על דנפ. גם משה כתב לאחרונה תגובה שלא קורה כלום מדנפ אלא אם אתה טמבל. אם תיקח מינון נורמלי יהיה לך חום ותופעות לוואי, אבל גם טרן עושה את זה ועוד אנאבולים.אתה מדבר על הנוטלה כן?
מה אתה מערב אנאבולים? זה כלל לא קשור.על דנפ. גם משה כתב לאחרונה תגובה שלא קורה כלום מדנפ אלא אם אתה טמבל. אם תיקח מינון נורמלי יהיה לך חום ותופעות לוואי, אבל גם טרן עושה את זה ועוד אנאבולים.
דובר על מקרי מוות מדנפ כשאנשים לקחו 2 גרם כשהמינון הנורמלי הוא 750 מג,מי שרוצה לקחת פי 3 מינון, שיבושם לו. אחלה דרך למות חטוב.
זה לא שאם תיקח טרן פי 3 ממינון נורמלי תהיה בריא כמו שור כן?
אסור לדבר פה על מסחר בסטרואידים מקבלים על זה באן. גם אל תשלח הודעות פרטיות על זה כי מדי שבוע מנהלים בודקים גם את זה ויש להם גישה לראות את כל ההודעות הפרטיות שלךסליחה שאני ממשיך לדבר על זה, אבל סתם מסקרנות... מאיפה השגת?
זה לא סטירואיד 😳 אבל גם אסוראסור לדבר פה על מסחר בסטרואידים מקבלים על זה באן. גם אל תשלח הודעות פרטיות על זה כי מדי שבוע מנהלים בודקים גם את זה ויש להם גישה לראות את כל ההודעות הפרטיות שלך
רק מראה עד כמה אני לא מבין בזה חחחח 😆זה לא סטירואיד 😳 אבל גם אסור
לא התכוונתי שאני רוצה לקנות, סתם מעניין אותי איך ילד בן 14 משיג דברים כאלהאסור לדבר פה על מסחר בסטרואידים מקבלים על זה באן. גם אל תשלח הודעות פרטיות על זה כי מדי שבוע מנהלים בודקים גם את זה ויש להם גישה לראות את כל ההודעות הפרטיות שלך
איפה זה "לרוב"?שלרוב אתה אוהב לקחת את הדרך הקלה במקום לעבוד קשה.
DNP , קלן וכנראה שעוד דברים שאתה לא באמת צריךאיפה זה "לרוב"?
מה זה אומר לרוב לוקח את רוב הדברים בדרך הקלה? הרוב זה קלן ודנפ?DNP , קלן וכנראה שעוד דברים שאתה לא באמת צריך
אתה יכול להסתדר בלעדיהם וגם נראה שאתה לא מוציא מהם את המקסימום בכלל (אולי הקלן "לא השפיע" כי אתה פאקינג לא יודע לחטב? והקלן בסדר גמור? זה עלה לך לראש בכלל?)
בלי קשר לחומרים
לרוב אתה אוהב לקחת את הדרך הקלה במקום לעבוד קשה
DNP , קלן
מה זה אומר לרוב לוקח את רוב הדברים בדרך הקלה? הרוב זה קלן ודנפ?
עם הקלן לא הרגשתי תופעות לוואי גם על 160 מק"ג והייתי על מאזן שלילי.
ומה זה לא יודע לחטב? עכשיו כל הפחמימה שלי בימים האלה באים מפאקינג 2 פירות קטנים ליום
די בטוח שלא טענתי שהקלן מזוייף זה לרוב אתם טענתם, בכל מקרה אני מכרתי ואין לי יותר קלן.
מה זה אומר לא מוציא מהם את המקסימום? אתה בכלל חושב לפני שאתה רושם דברים על אחרים?
אתה הרגע סתרת את עצמך, ניתן לך עוד הזדמנות.
אם זה בלי קשר לחומרים אז בקשר למה?
מצדיק, פה באמת טעיתי בדבריהתכוונתי שאין לי בעיה עם חומרים באופן כללי אבל רק במידת הצורך ובתזמון הנכון ולא כשבא לך לקצר תהליכים ואני מצטט אותך :
"זה עזר שבא לקצר לי את זמן החיטוב."
התכוונתי שאין לי בעיה עם חומרים באופן כללי אבל רק במידת הצורך ובתזמון הנכון ולא כשבא לך לקצר תהליכים ואני מצטט אותך :
"זה עזר שבא לקצר לי את זמן החיטוב."
חאלס כבר לרדת על אנשים, בחייאת משעמם לך בחיים אל תזיין בשכל חאלס להפוך את הלוג הזה למקום להציק ליהב, אם הוא רוצה להשתמש בDNP מה אכפת לך ?בנוסף זה לא כאילו יש מסת שריר מטורפת או א"ש שיצדיק את זה.
חאלס כבר לרדת על אנשים, בחייאת משעמם לך בחיים אל תזיין בשכל חאלס להפוך את הלוג הזה למקום להציק ליהב, אם הוא רוצה להשתמש בDNP מה אכפת לך ?
---------
אימון משעמם
press 39.5 3F
37X32F
Deadlift 79.5X5 שובר שיאים של שפל
גמישות,אירובי קצת.
משקל בוקר 69
שאני חטוב העצמות מותניים שלי בולטות ממש כי אני רחב שם וזה נראה מוזר לול
חושב על פיתרון איך לקרר את עצמי במכון היום, הכי טוב שעלה לי זה לפתוח את כל החלונות וזין על כל המכון