הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

☆ יהב את יהב ☆

אביב אמר לי לעבוד כבד
אז מחר סקוואט ודדליפט עם 2 פלטות (לא לצחוק עלי)
אם כבר אווירה של כוח אז נעשה שבוע אחד כוח גם לבנץ ופרס

נתכננן את זה עכשיו

שני
סקוואט 3x5
בנץ 5X5
דאמבלים כמעט שטוח 3x5
דדליפט 1x5
ביספ דאמבלים של 17, 4סטים
ככה 12 סטים לגב (אני לא באמת סופר)

רביעי
סקוואט 3x5
פרס 3X3
בנץ עם פלטה 2x6
מתח 3 לכשל
היפר עקסטנשן לגבוהות

שישי
סקוואט 3x5
בנץ 1x3-5 + באקוף
דדליפט 1x5
שיט בילדרי לחזה כתפיים גב ידיים ....

כל סוף אימון הפרדת גומייה, גלוט בריג', ואירובי

נערך לאחרונה:
נשבע אוהב.
אימון פ1טבול ב200 מעלות כמעט התעלפתי, הייתי ממש על סף הקאה אני לא מגזים, כולם היו אפילו אלה שהכי בכושר אצלנו.
שכחתי גרביים התאמנתי עם נעליים בלי גרביים (שלפוחיות בעוד 3..2..1)
שני ילדים נכנסו אחד בשני בפול ספיד בלי ציוד אחד עם זעזוע מוח שני פתח את הראש הוא נוטף דם.
Man I love football

נשבע אוהב.
אימון פ1טבול ב200 מעלות כמעט התעלפתי, הייתי ממש על סף הקאה אני לא מגזים, כולם היו אפילו אלה שהכי בכושר אצלנו.
שכחתי גרביים התאמנתי עם נעליים בלי גרביים (שלפוחיות בעוד 3..2..1)
שני ילדים נכנסו אחד בשני בפול ספיד בלי ציוד אחד עם זעזוע מוח שני פתח את הראש הוא נוטף דם.
Man I love football
באימונים אתם נותנים טאקלים בשיא הכוח? אני זוכר שראיתי איפה שהוא שבאימונים לא נכנסים בכל הכוח או משהו בסגנון

בד"כ בלי ציוד עוצרים את השחקן עם הכדור חזיתית (יעני תאקל), פשוט לא ממשיכים איתו עד לרצפה
בלבה הגיב לי בלוג 🤭 אצלנו אין טאקלים בכלל, פשוט פלאג פוטבול או פוטבול סיני (אם אתה מכיר,לא יודע אם זה מוכר)
@Tamtamon פלאג פוטבול זה גרסא ממש כושלת של פוטבול שקיים רק קורטרבקים ורסיברים זאת אומרת רק כאלה שרצים למסירה. ה''תאקל'' בפלאג פוטבול זה משיכה של מין סרט בצד של הגוף של האדם, יש 2 סרטים שמחוברים לחגורה וזה די קל למשוך אבל צריך להיות קרוב כמובן ושהוא לא יתחמק.

מתי אתה מסיים את המנוי במקום הבזיוני הזה ועובר לצמיתות לפאוורהאוס?
דצמבר 😭 שונא כל שנייה פה.. הציוד הנוראי במכון הזה זה הסיבה שאני לא עושה פאוורקלינים, פשוט אי אפשר.
-----
רסט די, אני מרגיש קצת ריק מבפנים.
עשיתי קצת פואם רולר ומתיחות, קצת תפוס אחרי הסקוואט הדד והאימון פוטבול של אתמול
מ.ג 83.1 שחיף

בלבה הגיב לי בלוג 🤭 אצלנו אין טאקלים בכלל, פשוט פלאג פוטבול או פוטבול סיני (אם אתה מכיר,לא יודע אם זה מוכר)
@Tamtamon פלאג פוטבול זה גרסא ממש כושלת של פוטבול שקיים רק קורטרבקים ורסיברים זאת אומרת רק כאלה שרצים למסירה. ה''תאקל'' בפלאג פוטבול זה משיכה של מין סרט בצד של הגוף של האדם, יש 2 סרטים שמחוברים לחגורה וזה די קל למשוך אבל צריך להיות קרוב כמובן ושהוא לא יתחמק.

דצמבר 😭 שונא כל שנייה פה.. הציוד הנוראי במכון הזה זה הסיבה שאני לא עושה פאוורקלינים, פשוט אי אפשר.
-----
רסט די, אני מרגיש קצת ריק מבפנים.
עשיתי קצת פואם רולר ומתיחות, קצת תפוס אחרי הסקוואט הדד והאימון פוטבול של אתמול
מ.ג 83.1 שחיף
אם לא שמעת יש חוק מדינה חדש שאוסר על המכונים לתת קנסות יציאה.. מקסימום הודעה של חודש לפני. אפילו הולמס כבר לא גובים קנסות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית