ייעוץ בעיה עד החיטוב

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה אז אם יש מקום יותר מתאים תגידו
אז ככה, יש לי דבר כזה שניקרא pectus excavatum, שזה בעצם סוג של חור בחזה (תחפשו תמונה בגוגל אתם בטוח מכירים).
אפשר להגיד שכבר השלמתי עם זה שאני ניראה די רע עם זה ואני לא מתכוון לעשות את הניתוח לזה, אבל הבעיה שנשארה עכשיו היא מה יקרה בחיטוב.
כרגע מן הסתם הבטן בולטת והחזה פחות בגלל החור ואפילו רואים טיפה עצמות למרות המשקל (אני 79~80 על 1.80, א.ש יותר מ16 לדעתי), אז אני ממשיך ועולה במסה הנצחית שלי, אבל מה יקרה בעצם בחיטוב? אני אראה אנורקס בגלל העצמות, הבטן עדיין תהיה בולטת, ואני אהיה חייב לחטב בסופו של דבר כי אני כבר צובר שומן...
אני קצת בבעיה ואין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה.

עריכה: נסחתי את עצמי בצורה קצת מבלבלת, תגידו אם לא הבנתם.

אני לא חושב שמישהו מחייב אותך לרדת ל10 אחוז שומן בחיטוב. אם רואים את החור בחזה פחות באחוז שומן גבוה יותר אתה יכול לסיים חיטוב ב14-15 אחוז ולהתחיל מסה.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שמישהו מחייב אותך לרדת ל10 אחוז שומן בחיטוב. אם רואים את החור בחזה פחות באחוז שומן גבוה יותר אתה יכול לסיים חיטוב ב14-15 אחוז ולהתחיל מסה.
לא אמרתי שאני ארד כל כך הרבה, זה פשוט שהכל (עצמות, בטן) כל כך בולט עכשיו, אז תאר לך אפילו ב2-3 אחוזי שומן פחות איך אני אראה.

לא אמרתי שאני ארד כל כך הרבה, זה פשוט שהכל (עצמות, בטן) כל כך בולט עכשיו, אז תאר לך אפילו ב2-3 אחוזי שומן פחות איך אני אראה.
נראה שאין לך יותר אופציות. זה או להיות באחוז שומן גבוה יותר או לחטב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית