הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן בבטן

• פותח/ת השרשור Masivi
  • פורסם בתאריך

Masivi

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-22
5
0
שאלה :
אני ממש חטוב בכל הגוף
אך רק הבטן עושה בעיות והרבה שומן נאגר בה ..
עכשיו שאלה.. אם אני קם בבוקר ורואה שהבטן שלי ישרה כפלטה בדיוק כמו שאני רוצה בניגוד מוחלט לאיך שהיא בשאר היום זה אומר שאני אוגר נוזלים ??
ואם זה חרטא, אז איך אני יכול להוריד את זה ?? זה מחרפן.. הרי אני מחוטב כבר ויש עליי מסה (אני שוקל קצת פחות מהגובה) אז אני לא מבין למה ..

אשמח לעזרה

שאלה :
אני ממש חטוב בכל הגוף
אך רק הבטן עושה בעיות והרבה שומן נאגר בה ..
עכשיו שאלה.. אם אני קם בבוקר ורואה שהבטן שלי ישרה כפלטה בדיוק כמו שאני רוצה בניגוד מוחלט לאיך שהיא בשאר היום זה אומר שאני אוגר נוזלים ??
ואם זה חרטא, אז איך אני יכול להוריד את זה ?? זה מחרפן.. הרי אני מחוטב כבר ויש עליי מסה (אני שוקל קצת פחות מהגובה) אז אני לא מבין למה ..

אשמח לעזרה
אם הבנתי נכון, ומדבריך אם אתה קם בבוקר ורואה שהבטן שלך בדיוק כמו שאתה רוצה שתיראה בשאר שעות היום(וזאת השאיפה של כולם:rolleyes-71:) אז סביר להניח שזה נוזלים. זה בהחלט פסיכולוגי כמו שמורן ציין אך אם אתה רוצה להיות פחות "נפוח" במהלך היום תוריד פחמימה ותקצץ במלח...

דווקא האפשרות של נוזלים לא נשמעת לי בהקשר זה.
יתכן שזה שומן עיקש כפי שהציע מורן אבל יש גם אפשרויות נוספות למשל:
חולשה של שרירי הבטן באופן שגורם לבטן "להשפך החוצה"
או עודפי עור (כתוצאה מאיבוד משקל גדול) ואז התוצה תהיה דומה.
מציעה לך להעלות תמונה.

דווקא האפשרות של נוזלים לא נשמעת לי בהקשר זה.
יתכן שזה שומן עיקש כפי שהציע מורן אבל יש גם אפשרויות נוספות למשל:
חולשה של שרירי הבטן באופן שגורם לבטן "להשפך החוצה"
או עודפי עור (כתוצאה מאיבוד משקל גדול) ואז התוצה תהיה דומה.
מציעה לך להעלות תמונה.
מסכימה איתך לחלוטין, הוא פשוט כתב שבבוקר הבטן שלו נראית בדיוק כפי שהוא רוצה שתיראה לכן חשבתי שמדובר בנוזלים...

Back
למעלה תחתית