עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשבוע אחד יוצא שאני עושה 4 סטים ליד קדמית ובשבוע אחריו רק שתי סטיםכמה סטים שבועיים אתה עושה?
לטעמי מעט מידיי, גם ב FBW אם אעבוד בכל אימון 2 סטים, אקבל מינימום 6 סטים שבועיים.בשבוע אחד יוצא שאני עושה 4 סטים ליד קדמית ובשבוע אחריו רק שתי סטים
אז מה אתה ממליץ לעשות מה להוסיף ? אני כרגע פשוט במאסה אחרי תוכנית ss התחלתי ab כבר שבועייםלטעמי מעט מידיי, גם ב FBW אם אעבוד בכל אימון 2 סטים, אקבל מינימום 6 סטים שבועיים.
אלא אם אתה בתוכנית כח עם תבנית מסויימת.
אגב, למה AB של 3 פעמים בשבוע?אז מה אתה ממליץ לעשות מה להוסיף ? אני כרגע פשוט במאסה אחרי תוכנית ss התחלתי ab כבר שבועיים
לטעמי מעט מידיי, גם ב FBW אם אעבוד בכל אימון 2 סטים, אקבל מינימום 6 סטים שבועיים.
אלא אם אתה בתוכנית כח עם תבנית מסויימת.
אני ב FBW אוהב להוסיף מעט נפח לגב ולחזה.בFBW אתה עושה 3 סטים לשריר גדול לא? אם כך אז יש לך 9 סטים שבועיים לגב כאשר בAB יש 9 שבוע אחד ו18 שבוע אחד. מבחינת פרופורציות זה נורמאלי שבAB יש פחות סטים ליד קדמית כי הגב מפצה על זה.
הקטע הוא שכשיש למישהו בעיה עם התאוששות יכולה להיות לו בעיה של להתאושש מAB של 4 פעמים בשבוע וגם מFBW (כי בFBW עובדים על כל שריר 3 פעמים בשבוע). זה לא רלוונטי לרוב האוכלוסיה אבל אלה שכן חווים קושי בהתאוששות יעדיפו לעבוד בAB שלוש פעמים בשבוע. כנראה אתה לא אוהב AB מתחלף כי עוד לא יצא לך לפגוש אנשים עם רמות התאוששות נמוכות 😃אני ב FBW אוהב להוסיף מעט נפח לגב ולחזה.
ובכלל, אני פחות אוהבת AB מתחלף אבל יש משהו בדברייך.
בגלל שאין לי זמן לעשות עוד אימון אז מסתדר לי יותר 3 אימונים ולגבי השאלה שלי על היד קדמית כמה סטים לעשות באימון של יד קדמית ?אגב, למה AB של 3 פעמים בשבוע?