הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע יד קדמית בAB

• פותח/ת השרשור or7
  • פורסם בתאריך

or7

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
שלום אני עושה אימון ab שלוש פעמים בשבוע כמה סטים של יד קדמית אני עושה בכל אימון ? (נכון להיום אני עושה בכל אימון a שני סטים של יד קדמית בודדות בישיבה ) השאלה אם זה לא קצת מידיי?

2-3 סטים מספיקים לך, אל תשכח שב9 סטים שאתה עושה לגב היד הקדמית עובדת דיי חזק גם כן

בשבוע אחד יוצא שאני עושה 4 סטים ליד קדמית ובשבוע אחריו רק שתי סטים
לטעמי מעט מידיי, גם ב FBW אם אעבוד בכל אימון 2 סטים, אקבל מינימום 6 סטים שבועיים.
אלא אם אתה בתוכנית כח עם תבנית מסויימת.

• פותח/ת השרשור
לטעמי מעט מידיי, גם ב FBW אם אעבוד בכל אימון 2 סטים, אקבל מינימום 6 סטים שבועיים.
אז מה אתה ממליץ לעשות מה להוסיף ? אני כרגע פשוט במאסה אחרי תוכנית ss התחלתי ab כבר שבועיים

בFBW אתה עושה 3 סטים לשריר גדול לא? אם כך אז יש לך 9 סטים שבועיים לגב כאשר בAB יש 9 שבוע אחד ו18 שבוע אחד. מבחינת פרופורציות זה נורמאלי שבAB יש פחות סטים ליד קדמית כי הגב מפצה על זה.

בFBW אתה עושה 3 סטים לשריר גדול לא? אם כך אז יש לך 9 סטים שבועיים לגב כאשר בAB יש 9 שבוע אחד ו18 שבוע אחד. מבחינת פרופורציות זה נורמאלי שבAB יש פחות סטים ליד קדמית כי הגב מפצה על זה.
אני ב FBW אוהב להוסיף מעט נפח לגב ולחזה.
ובכלל, אני פחות אוהבת AB מתחלף אבל יש משהו בדברייך.

אני ב FBW אוהב להוסיף מעט נפח לגב ולחזה.
ובכלל, אני פחות אוהבת AB מתחלף אבל יש משהו בדברייך.
הקטע הוא שכשיש למישהו בעיה עם התאוששות יכולה להיות לו בעיה של להתאושש מAB של 4 פעמים בשבוע וגם מFBW (כי בFBW עובדים על כל שריר 3 פעמים בשבוע). זה לא רלוונטי לרוב האוכלוסיה אבל אלה שכן חווים קושי בהתאוששות יעדיפו לעבוד בAB שלוש פעמים בשבוע. כנראה אתה לא אוהב AB מתחלף כי עוד לא יצא לך לפגוש אנשים עם רמות התאוששות נמוכות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית