הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2015 - אשכול מרוכז

טוב, אני אחסוך לכם ואכתוב את הקטע הרלוונטי לדיון:
בשביל לספח את שטח C לגבול ישראל כמו שבנט מציע, צריך להקים גדר הפרדה באורך של 1,800 ק''מ, וגיוס מילואים כללי כדי להגן עליה. כדי לאפשר רציפות תחבורתית בשטחי A ו B לפלסטינים כמו שבנט רוצה, ישראל תצטרך לבנות 150 גשרים ומנהרות, בעלות הקמה של מיליארדי דולרים.
כן אחי, שלום עכשיו ממש אמינים.
אגב, אני לא מכחיש את זה שזה יעלה כסף, אני רק אומר שזה חובתה של המדינה כלפיי האזרחים שלה.
בנוסף לכך, זה זול יותר מהרפורמות הכלכליות שהמפלגה שלה הצבעת(מחנ"צ/לפיד/מרצ)רצתה להעביר.
לא עחי. בוז׳י.

עלה ירוק היום כבר לא כוללים את התנועה הליברלית.
לא עחי. בוז׳י.

עלה ירוק היום כבר לא כוללים את התנועה הליברלית.

ביי אחי.

קמתי, ראיתי את התוצאות והדיכאון עבר... עכשיו פעם ראשונה שזכור לי שתוכל לקום כאן ממשלה הומוגנית מבחינת ראיית עולם. הממשלה הימנית (ללא מפלגות שמאל ומרכז) שתקום לא תוכל להאשים אף אחד חוץ מעצמה (כפי שעשתה בעבר) בכישלונותיה (אם יהיו כאלה).

קמתי, ראיתי את התוצאות והדיכאון עבר... עכשיו פעם ראשונה שזכור לי שתוכל לקום כאן ממשלה הומוגנית מבחינת ראיית עולם. הממשלה הימנית (ללא מפלגות שמאל ומרכז) שתקום לא תוכל להאשים אף אחד חוץ מעצמה (כפי שעשתה בעבר) בכישלונותיה (אם יהיו כאלה).
אל יתהלל חוגר כמפתח. בו נראה מה יקרה

העם בחר ביבי לצערי הרב. כנראה שזה מה שמגיע לרוב העם, והאבסורד הכי גדול שרוב המצביעים שלו מגיעים מהמקומות שהוא הכי דופק, הם אחראים על מצבם הגרוע כשהם בוחרים ביבי.
******************אני מודע לזה שאף ממשלה לא היתה גורמת להם להיות עשירים וכו' אבל בהחלט מאמין שהיה אפשר להתחיל בשינוי ****************

היכונו למדינה יהודית ודמוקרטית חברים וחברות יקרים.

8af71855141682300283402412_700wa_0.gif

אני שונא את ביבי אבל אני לא חושב שיש אלטרנטיבה אחרת
מי שחי בסרט שיהיה שינוי שימשיך לחיות,אבל לפחות לא קיבלנו ממשלת שמאל וערבים..

עדיין יש סיכוי קלוש לכחלון (10) + ערבים (13) + בוז'י (24) + מרצ (4) + יאיר (13). קלוש (בגלל כחלון - מאמין שיאיר ישב עם הערבים כדי לדפוק את ביבי), אבל אפשרי. יהיה ממש מצחיק אם הערבים ירצו רוטציה עם בוז'י על ראשות הממשלה - אני אפילו מאמין איפשהו בפנים שהוא יסכים רק כדי לצאת מנצח (אבל אז כחלון/יאיר בטוח לא יסכימו).
אף מפלגה ימינה ממרץ לא תשב עם הערבים בקואליציה, בטח שלא במבנה הנוכחי של המפלגה שלהם.

בכל מקרה, תוצאות הרסניות, עם דפוק.
התקווה היחידה היא שביבי הזבל הזה ירכיב קואליציה עם יש עתיד במקום החרדים.

שימו לב ש Rhino השמאלני נתן לי מוניטין שלילי

אתה באמת חושב שממשלה עם בוזי בראשה והרשימה המשותפת עם תפקידים בכירים, הייתה נראה יותר טוב ?
לא, אבל זה עדיין מבאס שאין אלורנטיבה אחרת חוץ מביבי

אני רק אניח את זה כאן - העתק הדבק של סטטוס של מכר מהפייסבוק:

40% לליכוד באשקלון, 43% לליכוד בשדרות, 31% לליכוד באשדוד. אני מבין שהם לא ספגו מספיק טילים. לא ראו מספיק מלחמות. לא קברו מספיק בנים ובנות.

47% בזרעית. עד שמצאתי אתכם אינעל דינאק. מזל שהמנהרות שאתם מתלוננים עליהם כל כך מצאו את הישוב שלכם בקלות. ומזל ענקי שבחרתם בראש הממשלה שהחליט להתעלם מזה. תודה לכם.

41% לליכוד בדימונה, 33% לליכוד בירוחם, 28% במצפה רמון.30% באופקים. אני מבין שהשכונות לאנשי הצבא בעיר הבה"דים שיוקמו מחוץ לערים שלכם כדי למנוע ממכם צמיחה עושות לכם רק טוב על הלב. אני כנראה מבין גם שלא נסגרו מספיק מפעלים. האבטלה עדיין לא בשיאה.

25% בירושלים. פשוט פיגוע כל כמה שעות זה כנראה לא מספיק להבין שמר ביטחון כבר לא כל כך זוכר איך כותבים ביטחון. צריך עוד.

40% לליכוד בשכונת התקווה, 33% ביד אליהו, 27% בשפירא. זהו, בדיוק לא זכרתי באיזה שכונות אמרו שהממשלה נטשה אותם ולא טיפלה בתשתיות או בבעיית המסתננים שכבר ישנם בתוך השכונות.

40% ברמלה, 33% בלוד - פשוט באמת שכחתי לרגע את 2 הערים המדהימות שנמצאות בתנופה כה חיובית בשנים האחרונות. בכלל לא ערים שבשש השנים האחרונות נחשבו לאבק וסתם מטרד בדרך לנתב"ג.

36% בשלומי. 39% בקרית שמונה. דיברנו על תנופה בערי הפריפריה נכון? 2 ערים עם דוגמא מצוינת. אפילו במסילת רכבת לכרמיאל הן לא משתתפות. לא מספיק עניים ולא מספיק מובטלים. עוד לא. עוד קצת.

ולכלל אזרחי ישראל. זה בסדר. כנראה עוד לא מספיק רע. האמת? לא רע לי כל כך. אני עובד, חוסך לפנסיה, אני משכיל, אני גר בתל אביב. לא אגיד שטוב לי בטירוף, אבל אני עוד רואה אוכל במקרר שלי, אין לי ילדים אז עדיין לא גיליתי כמה החינוך פה פח. יש לי אוטו אז אני עדיין לא מרגיש את התחבורה הציבורית בארץ.

אבל אתם? מה נסגר איתכם? איך אפשר לבכות בעין אחת ולהגיד כמה רע לכם ובעין השניה לראות את הפתק של מחל נכנס למעטפה? המסקנה מאד ברורה - עדיין לא מספיק רע לכם. רע לכם ואתם בוכים, ומתמרמרים עד כמה שכחו אתכם. אבל עוד לא. עוד קצת. עוד קדנציה אחת ותתעוררו למציאות נטולת עבודה, נטולת חינוך, נטולת פנסיה, נטולת אופק מדיני והכי גרוע - נטולת ביטחון. למקרה שחשבתם שיש לכם כזה - במילה אחת? פחחחח

אני מצבי טוב. מצבכם? בוקר טוב. בתיאבון, בישלתם את זה כל כך טוב. עם כל הלב והדמעות.

אני רק אניח את זה כאן - העתק הדבק של סטטוס של מכר מהפייסבוק:

40% לליכוד באשקלון, 43% לליכוד בשדרות, 31% לליכוד באשדוד. אני מבין שהם לא ספגו מספיק טילים. לא ראו מספיק מלחמות. לא קברו מספיק בנים ובנות.

47% בזרעית. עד שמצאתי אתכם אינעל דינאק. מזל שהמנהרות שאתם מתלוננים עליהם כל כך מצאו את הישוב שלכם בקלות. ומזל ענקי שבחרתם בראש הממשלה שהחליט להתעלם מזה. תודה לכם.

41% לליכוד בדימונה, 33% לליכוד בירוחם, 28% במצפה רמון.30% באופקים. אני מבין שהשכונות לאנשי הצבא בעיר הבה"דים שיוקמו מחוץ לערים שלכם כדי למנוע ממכם צמיחה עושות לכם רק טוב על הלב. אני כנראה מבין גם שלא נסגרו מספיק מפעלים. האבטלה עדיין לא בשיאה.

25% בירושלים. פשוט פיגוע כל כמה שעות זה כנראה לא מספיק להבין שמר ביטחון כבר לא כל כך זוכר איך כותבים ביטחון. צריך עוד.

40% לליכוד בשכונת התקווה, 33% ביד אליהו, 27% בשפירא. זהו, בדיוק לא זכרתי באיזה שכונות אמרו שהממשלה נטשה אותם ולא טיפלה בתשתיות או בבעיית המסתננים שכבר ישנם בתוך השכונות.

40% ברמלה, 33% בלוד - פשוט באמת שכחתי לרגע את 2 הערים המדהימות שנמצאות בתנופה כה חיובית בשנים האחרונות. בכלל לא ערים שבשש השנים האחרונות נחשבו לאבק וסתם מטרד בדרך לנתב"ג.

36% בשלומי. 39% בקרית שמונה. דיברנו על תנופה בערי הפריפריה נכון? 2 ערים עם דוגמא מצוינת. אפילו במסילת רכבת לכרמיאל הן לא משתתפות. לא מספיק עניים ולא מספיק מובטלים. עוד לא. עוד קצת.

ולכלל אזרחי ישראל. זה בסדר. כנראה עוד לא מספיק רע. האמת? לא רע לי כל כך. אני עובד, חוסך לפנסיה, אני משכיל, אני גר בתל אביב. לא אגיד שטוב לי בטירוף, אבל אני עוד רואה אוכל במקרר שלי, אין לי ילדים אז עדיין לא גיליתי כמה החינוך פה פח. יש לי אוטו אז אני עדיין לא מרגיש את התחבורה הציבורית בארץ.

אבל אתם? מה נסגר איתכם? איך אפשר לבכות בעין אחת ולהגיד כמה רע לכם ובעין השניה לראות את הפתק של מחל נכנס למעטפה? המסקנה מאד ברורה - עדיין לא מספיק רע לכם. רע לכם ואתם בוכים, ומתמרמרים עד כמה שכחו אתכם. אבל עוד לא. עוד קצת. עוד קדנציה אחת ותתעוררו למציאות נטולת עבודה, נטולת חינוך, נטולת פנסיה, נטולת אופק מדיני והכי גרוע - נטולת ביטחון. למקרה שחשבתם שיש לכם כזה - במילה אחת? פחחחח

אני מצבי טוב. מצבכם? בוקר טוב. בתיאבון, בישלתם את זה כל כך טוב. עם כל הלב והדמעות.
זה לא שלא רע להם, הם פשוט בחרו ברע במיעוטו. עם כל הכבוד להרצוג אין לו שום הישגים מדיניים, כללים או פוליטים חוץ מלעמוד בראש מפלגת העבודה - שזה לא הישג כזה גדול (מגישת חדשות עשתה את זה בחודשיים והוא בפוליטיקה כבר יותר מעשור). הראיונות איתו בטלויזיה היו מביכים ואפילו עשו כאבי בטן לאנשי השמאל והעיתונים הכי שמאלנים במדינה כמו הארץ שבעצמו כתב שבוז'י וציפי לא כשירים להיות ראשי ממשלה במדינת ישראל. תוסיף על זה את ההסטה שביצעה התקשורת לאורך כל הדרך, באופן חד צדדי ושקוף כנגד גוש מאוד גדול של ימניים, אז כן קיבלת שוב ביבי. מה גם שביבי התאבד יומיים לפני הבחירות והצהיר בפומבי שהוא לא תומך יותר ב-2 מדינות ל-2 עמים - רק זה הביא לו עוד 3-4 מנדטים לפחות (מעניין יהיה לראות איך הוא יוצא מזה עכשיו מבחינת הקהילה הבין לאומית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית