הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2015 - אשכול מרוכז

Photoshop skill over 9000000000

רק חייב לציין שבן גוריון רצה רק להלחיץ את חברי האצ״ל שהיו על החוף ( בראשות בגין כמובן ) אך הוא ״בטעות״ שם יותר מדי חומר נפץ, ופוף, התפוצצה האונייה.
בן גוריון, יגאל אלון ורבין.

בגין ידידי, בגין.
במקרה אתה לא היית קיים כשזה קרה, ובמקרה יש לי בגרות השנה.
מה?
בגין היה ראש אצ"ל לא אמרתי שלא.
בתור אחד שעושה בגרות אתה ממש כושל בלהבין ש..
בן גוריון,יגאל אלון ורבין עשו את המתקפה על בגין שהיה על האלטלנה.
בגין אומרים שהורה לא לירות בחזרה מחשש למלחמת אחים.

מה?

ממש מסכנים והומנים האצ"ל.מה עם הפיצוץ במלון דויד?

העיקר שהוא ישמור על נתניהו מאוחדת.

ובנימה רצינית יותר,
עלולה לקום בירה פלסטינאית חדשה במזרח ירושלים. הכל למען השלום.
הוא עלול להחזיר את יהודה ושומרון, ואני בטח לא צריך להסביר מה זה אומר מבחינה בטחונית...

שמאל זה שמאל.
יהיו ויתורים, ויכולה להיות נסיגה לגבולות 67.

טוב לפחות עם הדעות הפוליטיות שלך אני מסכים 😃

טוב לפחות עם הדעות הפוליטיות שלך אני מסכים 😃
productimage_193_thumb.jpg

מה?
כן אתה יודע שלא בדיוק מתעניינים במי עשה את המתקפה אלא רק בקטנה במה היה שם.
ואת העובדה שהוא בחר לא לירות בחזרה אני יודע.
לא יודע מה היה בזמנכם ( אתה זקן, יחסית אליי ) אבל לנו יש חוברת עם סיכומים של הכל ( רק אצלנו בבית ספר ) והכל מסוכם ככה שיש בדיוק את המידע שצריכים לבגרות ולא יותר מדי מסביב.
האצ"ל התריעו על התקיפה והבריטים זילזלו בהודעה עחי.
בריטים, לך תבין.
עצוב שאתה לא יודע..
קנה גלידות.
בעיקר.
איך אתה מדבר ככה?! לא ראית שיש לו נזילה וריקבון בתקרה?!
כנראה בגלל שהגלידה נמסה והירוקת היא כי הגלידה הייתה בטעם פיסטוק.

מה שמדהים אותי שאתם הצעירים יש לכם אינטרס הכי גדול לשינוי. אתם צריכים ממשלה שתעזור לכם - תעסוקה דיור שכר חינוך.
לא הכל ימין או שמאל. בתוך הימין יש חלופות. אבל אתם רוצים את ביבי המלך כדי להשאר עבדים.
הדור שלי התחתן בחמישית מהסכום שתשלמו היום. דירה ממוצעת עלתה 400-500 אלף שח. השכר היה נמוך אבל שכר הדירה והמחיה בהתאם.
הדור שלי חושב על העתיד של הילדים שלו - שזה אתם. שיהיה לכם סיכוי להגיע למקום שאנחנו הגענו אליו. אבל כרגע מסתמן שתגורו אצל ההורים שלכם עם הילדים שלכם כי במקום לחשוב אתם רוצים מלך

מה שמדהים אותי שאתם הצעירים יש לכם אינטרס הכי גדול לשינוי. אתם צריכים ממשלה שתעזור לכם - תעסוקה דיור שכר חינוך.
לא הכל ימין או שמאל. בתוך הימין יש חלופות. אבל אתם רוצים את ביבי המלך כדי להשאר עבדים.
הדור שלי התחתן בחמישית מהסכום שתשלמו היום. דירה ממוצעת עלתה 400-500 אלף שח. השכר היה נמוך אבל שכר הדירה והמחיה בהתאם.
הדור שלי חושב על העתיד של הילדים שלו - שזה אתם. שיהיה לכם סיכוי להגיע למקום שאנחנו הגענו אליו. אבל כרגע מסתמן שתגורו אצל ההורים שלכם עם הילדים שלכם כי במקום לחשוב אתם רוצים מלך

פראייר מי שנשאר פה

חחחח אני מפחד להגיב מחשש לרצח מכוון אחרי התגובה שלי כנראה

הצבעתי לפיד

בתחילת 2007 אחרי שהשתחררתי מהצבא, ההורים לחצו עליי לקנות דירה.. ומצאתי דירה שהייתה כמעט חדשה ב 475000.
לא קניתי כי זה היה "יקר" מידיי.
היום היא שווה 900000, והדירה שקניתי לפני שנה עלתה 650000.

האבסורד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית