הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירות 2015 - אשכול מרוכז

מצביע לפיד.
יאללה לכו להצביע, רבאק תורידו את הדיקטטור.
אם כבר החלטות כלכליות, הייתי נוטה יותר לכיוון כחלון.
לפחות הוא עשה משהו משמעותי שהוזיל לנו את העלויות כשר התקשורת.

אם כבר החלטות כלכליות, הייתי נוטה יותר לכיוון כחלון.
לפחות הוא עשה משהו משמעותי שהוזיל לנו את העלויות כשר התקשורת.
גם יש עתיד עשתה דברים בשבילי בקדנציה האחרונה, אם לא הם הייתי כנראה מצביע לכחלון אבל אני חושש שהוא ימליץ על ביבי..

איך אפשר להצביע לישראל ביתנו אחרי שנחשפה שם אימפריית פשע שלמה?

אז ככה, בניגוד לתקופת קום המדינה שהייתה התלבטות מי הכי טוב למדינה, היום אתה בוחר את מי שיעשה הכי פחות נזק. עצוב אבל נכון.
ישראל ביתנו זאת מפלגה ימנית שתומכת במדינת העם היהודי, תוך הבנה שבסופו של דבר לא באמת נוכל לשמור על ארץ ישראל השלמה ולא בכל מקום יתיישבו יהודים (גדת הירדן למשל) המטרה היא לשמור על צביונה היהודי של המדינה, ללא פגיעה בדמוקרטיה.
למשל חוק השבות, אפשר לטעות ולהגיד שזה חוק גזעני אבל גם במדינה דמוקרטית מותר לך לשמור על צביונה של המדינה.. ארה"ב למשל קבעה בחוקה שרק מי שנולד במדינה יכול לרוץ לנשיאות.

שוויון זכויות וחובות לכל אזרחי המדינה. וכן זה לגיטימי לצפות מהמיעוטים במדינה לגלות נאמנות ואף הזדהות ולכבד את זה שהם ככל אזרח שווה זכויות מחויבים בגיוס לשירות צבאי או לאומי. (ערבים, חרדים וכו')

כמו כן, אני מאד בעד התנגדות לחברי כנסת ערבים שתומכים בטרור ומסיתים נגד המדינה שבה הם מכהנים.

בנוגע לבעייה הבטחונית, עם כל הכאב שבלוותר על שטחי מדינת ישראל אני מאמין שזה הפתרון היחיד, אבל שצריך לבצע זאת תוך הסכם עם כלל מדינות ערב ויתר על כך לתת לערביי ישראל שיש להם משבר זהות עקב היותם ישראלים לעבור צד ולפתור לעצמם הרבה בעיות בחיים.

בקיצור יש עוד הרבה לאמר, אבל אסכם בזה שאני לא מאמין לאף אחד שיעשה שינוי, אז אני הולך עם מפלגה שהאידיאולגיה שלהם מסתנכרנת עם שלי, בתקווה שבאמת ישתנה פה משהו.

כחלון ,יש לו מצע טוב וגם נראה בנאדם עם ראש על הכתפיים להבדיל משאר האפשרויות

ג'ובניק מסריח
שונא אנשים כמוך גם אם זה בצחוק.
אני חושב שגדוד שלם לא יגיע לרמה שאני מגיע בשביל ביטחון המדינה.
אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול

אני יכול לאמן קופים שירו בנשקים אבל להשתמש בשכל (מסיבות סיווג וביטחון שדה אני לא יכול להרחיב)לא כל אחד יכול
חחחח נושא רגיש אני מבין.
זה בסדר, גם אני הייתי במצב שלך ;)

אתה הרמטכ"ל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית