הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת סקוואט

AmigoNis

משתמש פעיל
354
156
נק' מוניטין:
1,078
354
156
אחרי הרבה התלבטויות אני גאה שהיא סוף סוף החליטה לעלות עם המשקלים כי בשאר התרגילים היא עושה חייל .
פעם ראשונה עם 35 ק"ג על הגב אז תהיו עדינים .
הארות והערות יתקבלו בברכה וכמובן שאדאג שהיא תראה את הכל .

למה מגבת?
זה לואו באר?
האחיזה בכלל לא טובה, האצבע צריכה להיות על המוט ואתה יכול לראות ששורש כף היד מחזיק את כל המשקל.
הברכיים קורסות, נעליים לא מתאימות.
לא שוברת מקביל ולא יושבת אחורה כמו שצריך.

עכשיו חזרתי מהמכון, אם הייתי יודע שאתה מהפורום הייתי עוזר לך.

כמו שנאמר כאן: מגבת - לא קול בכלל, היא צריכה ללמוד היכן למקם את המוט כדי שיהיה לה נוח. ובתוספת לזה נראה בכלל שהיא לא מרימה את המרפקים כדי לייצר "מדף" שבו המוט ישב ולא יזוז, מה גם שכשהיא תגיע למשקלים שיאתגרו אותה יותר - בשורש כף היד יתחיל לכאוב לה.

כפות הרגליים שלה לא יוצאות החוצה - מה שגורם לכך שהיא לא מוציאה את הברכיים החוצה--> מה שיגרום לכך שבמשקלים גבוהים יותר הברכיים שלה יתחילו "לרקוד" החוצה ופנימה. אז לשים דגש על כך שהיא תוציא את הברכיים חזק החוצה בכל ירידה.

אם תשיב לב - בירידה ובעלייה העקבים שלה עולים---> תגיד לה שבכל פעם שהיא יורדת שכל כף הרגל תהיה על הרצפה. ובעלייה - שתלחץ מהעקב.

היא צריכה לשלוט יותר בתנועה, היא כמעט כל ירידה מאבדת שיווי משקל ועפה קדימה. היא פשוט יורדת מהר ו"בבום", שלא תעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
למה מגבת?
זה לואו באר?
האחיזה בכלל לא טובה, האצבע צריכה להיות על המוט ואתה יכול לראות ששורש כף היד מחזיק את כל המשקל.
הברכיים קורסות, נעליים לא מתאימות.
לא שוברת מקביל ולא יושבת אחורה כמו שצריך.
המגבת בגלל שעדיין כואב לה מהמוט ובגלל שהיא עם גופיה והמוט מחליק על הגוף
כל האצבעות נמצאות מעל המוט, ה"שבירה בשורש כף היד נגרמת מחוסר גמישות, שנמצא בטיפול.
בנוע למקביל אתה צודק, זה נגרם בעיקר בגלל הפחד מהמשקל החדש. דווקא ב35 היא הצליחה לרדת יותר.

עכשיו חזרתי מהמכון, אם הייתי יודע שאתה מהפורום הייתי עוזר לך.

כמו שנאמר כאן: מגבת - לא קול בכלל, היא צריכה ללמוד היכן למקם את המוט כדי שיהיה לה נוח. ובתוספת לזה נראה בכלל שהיא לא מרימה את המרפקים כדי לייצר "מדף" שבו המוט ישב ולא יזוז, מה גם שכשהיא תגיע למשקלים שיאתגרו אותה יותר - בשורש כף היד יתחיל לכאוב לה.

כפות הרגליים שלה לא יוצאות החוצה - מה שגורם לכך שהיא לא מוציאה את הברכיים החוצה--> מה שיגרום לכך שבמשקלים גבוהים יותר הברכיים שלה יתחילו "לרקוד" החוצה ופנימה. אז לשים דגש על כך שהיא תוציא את הברכיים חזק החוצה בכל ירידה.

אם תשיב לב - בירידה ובעלייה העקבים שלה עולים---> תגיד לה שבכל פעם שהיא יורדת שכל כף הרגל תהיה על הרצפה. ובעלייה - שתלחץ מהעקב.

היא צריכה לשלוט יותר בתנועה, היא כמעט כל ירידה מאבדת שיווי משקל ועפה קדימה. היא פשוט יורדת מהר ו"בבום", שלא תעשה את זה.

אני רואה בזמן העליה שהיא "קורסת" קדימה עם כל הגוף. אפשר לראות שהמוט ממשיך בתנועה קדימה בזמן העלינ ולא בזוית ישרה כלפי מעלה. זה גורם למשקל לעבור קדימה ולעקבים להתרומם. אפשר לראות גם 'ככל שהיא התעייפה יותר התנועה החריפה. ניסיתי להסביר לה שתישען אחורה ותניח יותר משקל על העקבים ושתתחיל עליה עם האגן ולא מהגב.

תודה על ההמלצות לתיקונים.

עריכה:
אני לא רואה את הקריסה של הברכיים. יש לכם כיון לזמן ספציפי בסרטון?

נערך לאחרונה:
אתה יכול לשים לב שהעקבים זזים ועולים קצת, בשנייה 0:20 אתה יכול לראות את זה קורה. אבל זה קורה ברוב החזרות.

בנוי לא מכאיב אם הוא יושב כמו שצריך. המרפקים שלה יותר מידי אחורה ושוק כף היד יישבר לה ככה..
חוץ מזה היא ממש עומדת בזווית
והעקבים צריכים להיות כל הזמן על הקרקע, הם ממש מתרוממים

Back
למעלה תחתית