עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתכוון לזה שאני מתחיל במשקל מסוים ובונה תפריט בהתאם למשקל ושהיה גירעון קלורי של 500 קלוריות. אך עם הזמן אני יורד במשקל אבל התפריט נשאר אותו תפריט והגירעון הקלורי קטן .ניסוח לא מובן
להגדיל בחזרה?
אתה מתכוון מתי להגדיל את הגרעון?
מתי שההתקדמות נעצרת או נהיית ממש איטית אז אתה מגדיל מחדש את הגירעוןאני מתכוון לזה שאני מתחיל במשקל מסוים ובונה תפריט בהתאם למשקל ושהיה גירעון קלורי של 500 קלוריות. אך עם הזמן אני יורד במשקל אבל התפריט נשאר אותו תפריט והגירעון הקלורי קטן .
ואיך אני מוריד בערך הקלורי בלי לפגוע בערכים חשובים? (לפי דעתי אין שום דבר מיותר במה שאני אוכל או שום דבר שזה תוספת .)מתי שההתקדמות נעצרת או נהיית ממש איטית אז אתה מגדיל מחדש את הגירעון
אני בדיאטת דלת פחמימות אז אני צריך להוריד בחלבון?ברגע שאתה יורד במשקל גם צריכת החלבון שלך קטנה, ובגלל זה בין אם אתה בחיטוב ובין אם אתה במה ( ואתה מנסה לעשות אותה כמה שיותר נקייה ) אתה תעלה את השומן ותשאיר כמות פחמימה מסויימת. ( תלוי בסוג הדיאטה )
מינימום של 1.8 פר קילו למשל גוף.אני בדיאטת דלת פחמימות אז אני צריך להוריד בחלבון?
א.אין לי כמעט פחמימה בתפריט אני אוכל בסה"כ 4 פרוסות לחם קל כול יום.מינימום של 1.8 פר קילו למשל גוף.
לקצץ רק בפחמימה.
מעבר לזה יש לך פרוטוקולים לשריפת שומן עיקש וגם ניתן להשתמש באירובי כמובן
לא הבנתי את הניסוח במידה שזה יותר מה? להוסיף מה??העצה שלי.
להתחיל ולשמור על ירידה של 0.8-1 קילו מ.ג בשבוע (0.7 גם הולך).
במידה וזה יותר,להוסיף 100.במידה ופחות,להוריד 100\200 או להוסיף 20 דק' אירובי.
ככה אני עושה את החיטובים שלי והולך לי דיי טוב
תשתדל לרדת 0.7-1 קילו בשבוע אם זה יותר מזה תוסיף לתפריט עוד 100 קלוריות אם זה פחות מזה תוריד מהתפריט 100-200 קלוריות(הכל מתייחס לקצב הירידה השבועי)לא הבנתי את הניסוח במידה שזה יותר מה? להוסיף מה??
אכן.פי 1.2 מהרגיל כן?