הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שנה של אימונים ושינוי מינימלי.

• פותח/ת השרשור Swenzy
  • פורסם בתאריך

Swenzy

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
אני בן 18 שעוד כמה חודשים מתגייס.
אני מתאמן בערך 10 חודש ועליתי בסה"כ 5 קילו במשקל גוף בהשוואה ללפני שנרשמתי למכון.
המטרה היא מסה כמובן, אני בגובה 175 ושוקל 59.
האם בזמן שאני נמצא במכון היה אפשרי לעשות תוצאה משמעותית טובה יותר?

ועוד שאלה שלא ממש קשורה - האם לדעתכם כדאי לדחות את הגיוס? אני בכושר די נוראי ולא יכול להתגייס ככה לדעתי, גם המשקל די נמוך.

משמעותית כן,אבל מדובר בדרך של טעות ולמידה מכך,טעייה וניסיון.
אני מציע לך להתחיל לקרוא בפורטל קילוגרם לגבי מסה,תכנית אימונים(מניח ששלך לא מי יודע מה טובה) ובכללי לקרוא שם.

אני מתאמן בערך 10 חודש ועליתי בסה"כ 5 קילו במשקל גוף בהשוואה ללפני שנרשמתי למכון.

ועוד שאלה שלא ממש קשורה - האם לדעתכם כדאי לדחות את הגיוס? אני בכושר די נוראי ולא יכול להתגייס ככה לדעתי, גם המשקל די נמוך.
ברור שמשהו לא נעשה כראוי במהלך הדרך.
כיצד התזונה שלך? אתה בפלוס קלורי? אתה אוכל לפי תפריט עם ערכים שקבועים מראש? שומר על כמות של חלבון ושומן מספקת?

איזה אימון אתה עושה?
איך מדד ההתקדמות?
האם אתה ישן טוב?

מה התכנית אימונים שלך ?
יש לך תפריט או ערך קלורי שהיית אליהם בקביעות?
ישנת טוב?
העלת משקלים?

אני כותב את זה אוטו' בנושאים כאלה ואז כשהוא עונה אני מחזיר תעשה ss
לכן התגובות שלך לא נכונות, כאילו ss זה איזה פריצת דרך בעולם ההרמת משקולות, שטות גמורה, זאת תכנית כוח בסיסית לא מעבר.
העליה הנקייה במסת שריר נעה בין חצי קילו לקילו בחודש, העליה שלך הייתה חצי קילו לחודש אמנם אתה ברף התחתון אבל אתה כנראה עלית מאוד נקי, תעלה את כמות הקלוריות היומית ותמשיך להתאמן עם עליית משקלי עבודה פרוגרסיבית. בהצלחה

לכן התגובות שלך לא נכונות, כאילו ss זה איזה פריצת דרך בעולם ההרמת משקולות, שטות גמורה, זאת תכנית כוח בסיסית לא מעבר.
אני ממליץ לא מחייב התכנית הזאת עזרה לי בצורה טובה אם הוא רוצה שינסה אין לו מה להפסיד אם לא אז גם בסדר זאת בחירה שלו אני לא מכריח אותו

העליה הנקייה במסת שריר נעה בין חצי קילו לקילו בחודש, העליה שלך הייתה חצי קילו לחודש אמנם אתה ברף התחתון אבל אתה כנראה עלית מאוד נקי, תעלה את כמות הקלוריות היומית ותמשיך להתאמן עם עליית משקלי עבודה פרוגרסיבית. בהצלחה

אין סיכוי שהוא העלאה 100% שריר
אין חיה כזאת
אין דבר כזה שאחרי חצי קילו בחודש כל השאר זה שומן

אשמח אם תסביר למה אתה לא מסכים להמלצת SS לבחור כאן.
אני מתקשה להבין אם אתה מתנגד לתוכנית SS או לזה שבפורום הזה דוחפים את התוכנית הזאת לכל פינה (כי עם זה גם אני לא תמיד מסכים)

אין סיכוי שהוא העלאה 100% שריר
אין חיה כזאת
אין דבר כזה שאחרי חצי קילו בחודש כל השאר זה שומן
זה לא מדוייק מה שאתה אומר, מהסיבה שאכן יש חיה כזאת, זה אמנם נדיר אבל אכן אפשרי. ומחקרית לגוף האדם יש יכולת להעלות את המסת שריר בין 500 גרם לקילו זה תלוי בגנטיקה, אמנם כשמתאמנים העליה היא לא רק במסת שריר ושומן אלא גם בפציות, אינזימים שונים, נוזלים, עור, אלו דברים שיכולים מאוד להשפיע על המשקל הכללי, אם העליה הכללית במהלך 10 חודשים היא חצי קילו לחודש אין סיכוי שהייתה פה עליה גדולה בשומן אם בכלל. אמנם זה לא אומר שכל החצי קילו הם שריר. לכן זה לפה ולפה.
אשמח אם תסביר למה אתה לא מסכים להמלצת SS לבחור כאן.
אני מתקשה להבין אם אתה מתנגד לתוכנית SS או לזה שבפורום הזה דוחפים את התוכנית הזאת לכל פינה (כי עם זה גם אני לא תמיד מסכים)
אני ממש לא ממתנגדי הss אני חושב שזאת תכנית כוח בסיסית שיכולה לקדם מתחילים במשקלי עבודה, אמנם לא לכל אחד היא מתאימה, אין תכנית שמתאימה לכולם ואין דרך אחת כדי להגיע לתוצאות. לכן כמו שאתה אומר יש אנשים בפורום שבאמת דוחפים את התכנית הזאת לכל אחד ואני חושב שזה פסול. ואגב אני מעדיף את הss המקורית עם הפאוורקלין ולא עם השינוי לצין אפס, מהסיבה שזו תכנית שהיעוד שלה הוא ליפטינג ולא פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הייתה לי תכנית מסודרת.
אני עושה תרגילים מורכבים ועליתי בהם מאוד מאוד לאט, אני במשקלים די נמוכים.
לא יודע פשוט...
לא חושב שעליתי בשריר אם בכלל, אומרים שלא השתניתי ושאפילו רזיתי.
פשוט חבל על הכסף...

ומה לגבי הגיוס?

לא חושב שעליתי בשריר אם בכלל
יש דרך אחת לברור את זה,
אם עלית במשקלי עבודה + עלית במשקל גוף = עלית במסת שריר
ולפי מה שאתה כותב:
אני עושה תרגילים מורכבים ועליתי בהם מאוד מאוד לאט, אני במשקלים די נמוכים.
אומרים שלא השתניתי ושאפילו רזיתי
לא העלת הרבה מסת שריר..
לכן אני חושב שכדי לך לעבור לתכנית אימון מסודרת שתכלול עליה פרוגרסית במשקלי עבודה, ואתה תאלץ לאכול יותר כי נראה לי שזו הבעיה המרכזית

• פותח/ת השרשור
התחלתי ממוט ריק, תוך 10 חודש אני מוצא את עצמי על 75 סקוואט בערך.
וזה מוזר כי יש כאלו שאומרים שאם אתה מעלה במשקלים אז התחזקת וגדלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית