הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

רון129

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם,

אני כבר כמעט חודשיים סוג של עוקב אחר דיאטה רגילה אבל אני לא מצליח לשמור יותר משבוע.
הדיאטה בעקרונה מאוד טובה כי כבר עשיתי אותה בשנה שעברה, הקטע הוא שאני ממש לא מצליח לעבור יותר משבוע בהצלחה.

אני מאוד שוקל לעשות סוג של iifym או משהו שיעזור לי לרדת במשקל שנותר כמו אי אכילת פחמימה עד הערב וכו..

תודה רבה לעוזרים, דרך אגב הבעיה היחידה שלי זה התזונה כי הולך לי ממש טוב באימונים.

• פותח/ת השרשור
איך הדיאטה הולכת?
מה מ.ג ,אחוז שומן ?

כרגע 100קילו על 190ס"מ
20אחוז שומן

כרגע אני אוכל 700גרם חזה עוף,350גרם אורז ו6ביצים, כף חמאת בוטנים טבעית וגם שתי כפות שמן זית.
לפני זה הייתי על נייטרלי כשבועיים.

אימונים עצימים, משתדל לנסות לעלות במשקלי עבודה וכמה שיותר להתמקד בשרירים ולא לעבוד סתם, אירובי בקושי עושה אבל יצא לי לעשות ריצות פעם בשבוע של
4-6קילומטר.

הבעיה שלי שאני לא מצליח להיות יותר משבוע על התזונה שלי..

כרגע 100קילו על 190ס"מ
20אחוז שומן

כרגע אני אוכל 700גרם חזה עוף,350גרם אורז ו6ביצים, כף חמאת בוטנים טבעית וגם שתי כפות שמן זית.
לפני זה הייתי על נייטרלי כשבועיים.

אימונים עצימים, משתדל לנסות לעלות במשקלי עבודה וכמה שיותר להתמקד בשרירים ולא לעבוד סתם, אירובי בקושי עושה אבל יצא לי לעשות ריצות פעם בשבוע של
4-6קילומטר.

הבעיה שלי שאני לא מצליח להיות יותר משבוע על התזונה שלי..
בכוונה שאתה חוטא?

כן קשה לי בחיטוב הזה לשמור, שנה שעברה יכולתי גם חודש להיות בדיאטה.

אני צריך לחשוב על שיטה שתעזור לי לרדת במשקל אבל לעשות ציט קטן פעם בשבוע
קודם כל צ'יט פעם בשבוע זו לא מילה גסה.
אולי תנסה AD?

• פותח/ת השרשור
קודם כל צ'יט פעם בשבוע זו לא מילה גסה.
אולי תנסה AD?

תראה אני לא רוצה להיכנס עכשיו לתזונה קשה מידי כי אני בתקופה של בגרויות והכנה לצבא ואני מתגייס ביולי.

מה אתה אומר כדאי לי להמשיך בתזונה ככה, ולעשות ציט מסודר פעם בשבוע?
אני יתתחיל גם אירובי אחרי אימון וזה.
השאלה אם זה יעבוד ואני לא סתם יבזבז תזמן..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית