הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

• פותח/ת השרשור NotBob
  • פורסם בתאריך

NotBob

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
14
148
17
1.כמה זמן לוקחת תקופת החיטוב בהנחה שיש לי בסיס טוב?
2.יש דרך למדוד אחוזי שומן בלי לקנות שום דבר?
3.אני כבר כמה זמן מתאמן יומיים כן יום לא, אני הייתי מעדיף לעלות את כמות ימי האימון, איפה אני יכול למצוא תוכנית כזו?
4.דדליפט זה חלק מיום רגליים או יום גב (יעני באיזה קבוצת שרירים לכלול את זה)?
5.האם תוכנית כוח (הss שקראתי עליו פה) תעזור לי לבנות שריר בנוסף לכוח או שעדיף לי להשאר עם תוכנית רגילה, אם המטרה העיקרית שלי היא לבנות שריר?
6.מהם התוספים הכי חשובים חוץ מקריאטין ואבקת חלבון?
7.הבנץ' שלי יותר גבוה מהסקוואט שלי (אני מוריד את המוטות שמירה האלה בצדדים להכי נמוך ועושה סקוואט אליהם), זה בעייתי באיזושהי צורה?
8.כמה חלבון לאכול (בן 15 וארבע במבות, 60 קילו 1.70, לפי התמונות באתרי בודיבילדינג אני בערך 10% שומן)?

1. תלוי כמה אתה צריך/רוצה להוריד, ובאיזה קצב אתה רוצה להוריד.

2. כן, לפרסם בתת פורום שלנו תמונת פרונט שלך רפויה באיכות טובה, תמונת פרופיל, ותמונת back, אנחנו נדע להעריך לך בערך מה הא.ש שלך, וזה מספיק טוב.

3. אין, למתאמן הממוצע לא מומלץ להתאמן כוח יותר מ4-5 אימונים, למתאמן טבעי 6+ אימוני כוח בשבוע יהיה טו מאץ' ולא יאפשר להתאוששות טובה.

4. תכניס לאימון רגליים.

5. SS היא תוכנית מעולה לבניית בסיס של כוח, אך צריך לבצע את תרגילי הבסיס שעליהם ורק עליהם מבוססת התוכנית בטכניקה טובה, אחרת כל התוכנית לא שווה כלום.

6. תוספים מומלצים יהיו אומגה 3, אבץ, מגנזיום, סידן, ויטמין c, מולטי ויטמין.

7. במשקלי עבודה גבוהים, יהיה כמעט בלתי אפשרי להוציא סקוואט מתוך ספסל בנץ'.

8. 120 גרם חלבון ביום

Back
למעלה תחתית