הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי של 3 שנים מפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
קצת רקע:
כמו כולם, גם אני טעיתי בתחילת הדרך ואת החצי שנה הראשונה בזבזתי על שטויות.
לקח לי זמן ללמוד את התחום אבל אין ספק שזה השתלם בסופו של דבר.
התוכניות שלי היו SS עם התאמות, לינארית, קצת טקסס (שהופסק ממחסור באמצעים בצבא).
רוב הזמן נמנעתי מללכת עם תוכניות מוגדרות ופשוט התאמנתי עם 3X5 ושיחקתי עם הנפח והעצימויות כפי שראיתי לנכון, אלו התוצאות:

30616_1408046614121_1621128829_1000959_1384211_n.jpg מפה התחלתי: גובה 175 שוקל 54

11 אש 79 קג.jpg כאן אני היום: גובה 176-7 שוקל 81 (בתמונה מצולם רפוי בלילה אחרי 3 ארוחות).

בקרוב אשתחרר מהצבא ואוכל להתאמן עם תוכניות מסודרות והתקדמות עקבית הרבה יותר, אם יעניינו אתכם המשקלים תכתבו ואפרט.

נערך לאחרונה:
בהצלחה בשחרור! איך המשקלי עבודה בתרגילי בסיס? בא לך להתחרות גם?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בשחרור! איך המשקלי עבודה בתרגילי בסיס? בא לך להתחרות גם?
סינגלים:
בנץ' ללא עצירה: 133
דדליפט: 180
סקוואט : 185
פרס: 90
מתח: מ.ג+ 65 ק"ג
מקבילים מ.ג + 82.5 ק"ג

רוצה להתחרות בעתיד, אך אני צריך להחזיר את הסקוואט שלי למוטב , לא הסקווטתי כבר הרבה זמן יחסית (אין ראק בצבא).
לפרס אני עוד מצליח לקמבן משהו מהאינקליין בנץ אבל זה גם מסבך לי את העניינים ומבזבז לי אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
ממש ממש חזק למשקל גוף שלך! תבוא לתחרות הבאה 😃

לא יודע אם לבאה,
אם להיות פייר אני צריך להתאים את עצמי לטכניקה התחרותית מהסיבה שהבנץ' (עם עצירה) הוא בין 120-125
ואצלי תמיד הסקוואט נורא גבולי, בעיה שאצטרך לטפל בה אם ארצה להתחרות.
לפני השאיפה להתחרות יש לי מטרה שהצבתי לעצמי כבר לפני שנתיים וחצי והיא להגיע ל 100 פרס לסינגל, אז קודם אדאג לזה.

דרך אגב, כרגע אני מתאמן ב GVT (פעם ראשונה שאני מתאמן בצורה עקבית בתוכנית נפח) עם יעוץ ותמיכה מ @WhiteOwl

לא יודע אם לבאה,
אם להיות פייר אני צריך להתאים את עצמי לטכניקה התחרותית מהסיבה שהבנץ' (עם עצירה) הוא בין 120-125
ואצלי תמיד הסקוואט נורא גבולי, בעיה שאצטרך לטפל בה אם ארצה להתחרות.
לפני השאיפה להתחרות יש לי מטרה שהצבתי לעצמי כבר לפני שנתיים וחצי והיא להגיע ל 100 פרס לסינגל, אז קודם אדאג לזה.

דרך אגב, כרגע אני מתאמן ב GVT (פעם ראשונה שאני מתאמן בצורה עקבית בתוכנית נפח) עם יעוץ ותמיכה מ @WhiteOwl
הם מתחילים קטגוריות של ילדים/נשים בבוקר ואם אתה באזור הגיל 21 אתה תהיה בJUNIORS רק אחר הצהוריים. תתאמן על טכניקה בחד"כ ואז כשתבוא לתחרות תוכל להתאים את עצמך למקום ולבקש מהחברה שמתחרים איתך שיתנו לך דגשים במקום איך לבצע תנועה שתעבור תחרות. אגב זה שיש לך עצירה בבנץ' אומר שלכולם יש עצירה בבנץ' אז כולם מרימים פחות ממה שהם "באמת" יכולים להרים. תאמין בעצמך ואתה תצליח, תדאג שהכניסה הראשונה תהיה עם משקל שבטוח תרים, ואחר כך כניסה שניה תיקח משקל שלדעתך כבר תרים בקושי.
בתחרות של אתמול היו כמה שפסלו אותם בסקוואט בגלל חוסר עומק אבל אפשר להתאמן על זה ואם העומק שלך גבולי אז תרד פשוט עמוק יותר.

אתה יכול לעבוד על הפרס סינגל שלך במקביל, רק אומר לך שהתחרות היא חוויה ענקית שאתה חייב לחוות ואני נורא נהניתי גם למרות שלא התחרתי אתמול אלה רק צפיתי, תאמין לי שאתה לא תתחרט 😃

• פותח/ת השרשור
הם מתחילים קטגוריות של ילדים/נשים בבוקר ואם אתה באזור הגיל 21 אתה תהיה בJUNIORS רק אחר הצהוריים. תתאמן על טכניקה בחד"כ ואז כשתבוא לתחרות תוכל להתאים את עצמך למקום ולבקש מהחברה שמתחרים איתך שיתנו לך דגשים במקום איך לבצע תנועה שתעבור תחרות. אגב זה שיש לך עצירה בבנץ' אומר שלכולם יש עצירה בבנץ' אז כולם מרימים פחות ממה שהם "באמת" יכולים להרים. תאמין בעצמך ואתה תצליח, תדאג שהכניסה הראשונה תהיה עם משקל שבטוח תרים, ואחר כך כניסה שניה תיקח משקל שלדעתך כבר תרים בקושי.
בתחרות של אתמול היו כמה שפסלו אותם בסקוואט בגלל חוסר עומק אבל אפשר להתאמן על זה ואם העומק שלך גבולי אז תרד פשוט עמוק יותר.

אתה יכול לעבוד על הפרס סינגל שלך במקביל, רק אומר לך שהתחרות היא חוויה ענקית שאתה חייב לחוות ואני נורא נהניתי גם למרות שלא התחרתי אתמול אלה רק צפיתי, תאמין לי שאתה לא תתחרט 😃

צודק לגמרי, אבל לא אמרתי שאוותר על התחרות או שאני לא מאמין בעצמי, אמרתי שאני רוצה לבוא מוכן ולא במסגרת צבאית שאלוהים יודע מה יכול להיות לי יום לפני התחרות (אני לא עושה יומיות) כשאשתחרר אבוא להתחרות בכיף 😃

צודק לגמרי, אבל לא אמרתי שאוותר על התחרות או שאני לא מאמין בעצמי, אמרתי שאני רוצה לבוא מוכן ולא במסגרת צבאית שאלוהים יודע מה יכול להיות לי יום לפני התחרות (אני לא עושה יומיות) כשאשתחרר אבוא להתחרות בכיף 😃
אז אל תשכח שתהיה עוד תחרות באוקטובר-נובמבר כנראה אז מקסימום תתחרה בה 😃

סינגלים:
בנץ' ללא עצירה: 133
דדליפט: 180
סקוואט : 185
פרס: 90
מתח: מ.ג+ 65 ק"ג
מקבילים מ.ג + 82.5 ק"ג

רוצה להתחרות בעתיד, אך אני צריך להחזיר את הסקוואט שלי למוטב , לא הסקווטתי כבר הרבה זמן יחסית (אין ראק בצבא).
לפרס אני עוד מצליח לקמבן משהו מהאינקליין בנץ אבל זה גם מסבך לי את העניינים ומבזבז לי אנרגיה.
משקלים יפים מאוד וגם נראה מאסיבי וחביב בסה"כ.
תסתכל על זה כעל מרתון ואתה ב-100m הראשונים. אתה צעיר מאוד ( 👶 ) וכמה חודשים באימוני "בערך" נמצאים אצלך ברעש...

וואו אתה לא מבין איזה מוטיבציה אתה מכניס בי.
אני גם בנתונים ההתחלתיים שהיו לך, רק שאצלי אני מתאמן 10 חודש ופשוט בזבזתי אותם על שטויות ומתגייס עוד 4 חודש..
השינוי שלך באמת ענק, ועכשיו אני מבין שגם אני יכול להגיע לשינוי משמעותי כי ההתחלה שלך היא הנתונים הנוכחיים שלי.

כמה זמן השינוי היה? איך הייתה התזונה שלך והאם אתה מרוצה מ-SS? תוך כמה זמן הגעת למשקלים כאלה?

• פותח/ת השרשור
WTF...?

איך עושים תרגילים כאלה עם כל כך הרבה משקל... איפה אתה שם את המשקל?

חגורה להוספת משקל של RDX עושה את העבודה 😃... מה גם שבגלל הצבא אלה התרגילים שהשקעתי בהם הכי הרבה (איתם אפשר להסתקדם עם פחות אמצעים).

WATTTTTTTא
חזק אחושרמוט

תודה רבה!
אלו תרגילים מורכבים לכל דבר וגיליתי שאפשר להתקדם בהם הרבה אם שמים אותם כתרגילים מרכזיים (שמתי אותם מרכזיים מחוסר ברירה אבל זה התברר כהצלחה!)

עשית לי חשק לעבור לפווארליפטניג

אם אכן כך כל הפוסט היה שווה את זה!

משקלים יפים מאוד וגם נראה מאסיבי וחביב בסה"כ.
תסתכל על זה כעל מרתון ואתה ב-100m הראשונים. אתה צעיר מאוד ( 👶 ) וכמה חודשים באימוני "בערך" נמצאים אצלך ברעש...

מסכים בהחלט ואני שמח שהגעתי לתוצאות האלו כשאני צעיר.
האמת שגם אימוני "בערך" הם לא כל כך רעים, בסך הכל העקביות והתזונה זה מה שעשה את השינוי, אני תמיד אמרתי שכל שיטה יכולה להביא לתוצאות במידה ומתמידים ואוכלים כמו בהמות.

וואו אתה לא מבין איזה מוטיבציה אתה מכניס בי.
אני גם בנתונים ההתחלתיים שהיו לך, רק שאצלי אני מתאמן 10 חודש ופשוט בזבזתי אותם על שטויות ומתגייס עוד 4 חודש..
השינוי שלך באמת ענק, ועכשיו אני מבין שגם אני יכול להגיע לשינוי משמעותי כי ההתחלה שלך היא הנתונים הנוכחיים שלי.

כמה זמן השינוי היה? איך הייתה התזונה שלך והאם אתה מרוצה מ-SS? תוך כמה זמן הגעת למשקלים כאלה?

בשנה הראשונה עליתי מ 54 קג על 11 אחוז ל 75 על 16-17 בערך...
לאחר שנה התגייסתי ובהכשרה הקרבית איבדתי הכל, בסיום ההכשרה חזרתי ומאז אני מתאמן כמעט שנתיים רצוף.

בזמנו הייתי מאד מרוצה מ SS, בכללי מתוכניות ליפטינג.
אני דוגמא לבחור שלמד את רוב מה שהוא יודע בתחום מ KILOGRAM ומהפורום וזה הביא אותי לתוצאות שאני מאד מרוצה מהם, בלי תוכניות כמו ABCDEFGH או עצות מיוסי יד 50.
הלוגו של הפורום הנפלא שלנו זה מה שיביא אותך למטרה שלך, תשנן אותו טוב טוב.

פוטנציאל גדול!
שינוי יפה ומשקלים גבוהים ומכובדים.

אם אתה לא מגיע להתחרות לפחות בדצמבר, נביא אותך בכח.

כל הכבוד!! 😃

אני עדיין מתאושש מלקרוא את המשקלי עבודה שלך עם מתח מקבילים והפרס...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית