עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסיתי לפתוח את הנושא באוף טופיק אבל כניראה שזו לא שאלה שמעניינת אנשים...
חשוב לי לדעת מה הצד השני חושב אל כושר לפיתוח גוף, אני מבין שיש שוני בין כול אישה לאישה אבל עדיין מענין לשמוע את דעתכם 😃
אנשים ה-נשים...ניסיתי לפתוח את הנושא באוף טופיק אבל כניראה שזו לא שאלה שמעניינת אנשים...
ניסיתי לפתוח את הנושא באוף טופיק אבל כניראה שזו לא שאלה שמעניינת אנשים...
חשוב לי לדעת מה הצד השני חושב אל כושר לפיתוח גוף, אני מבין שיש שוני בין כול אישה לאישה אבל עדיין מענין לשמוע את דעתכם 😃
לא תסכימי איתי שרוב הנשים לא אוהבות ניפוח מוגזם? כמו שרוב הגברים לא אוהבים סיליקון מוגזם ובוטוקס.התשובה נמצאת בגוף השאלה....
לכל אישה יש פטיש/קינק / you name it.. לדבר אחר, גם לדברים המוזרים ביותר 😆
קצת מורכב לענות על כך....😃
מה זה "ניפוח מוגזם"?...לא תסכימי איתי שרוב הנשים לא אוהבות ניפוח מוגזם? כמו שרוב הגברים לא אוהבים סיליקון מוגזם ובוטוקס.
מה ההגדרה שלך ל "מוגזם"? מי קבע מה מוגזם ומה לא.. ? 🙄לא תסכימי איתי שרוב הנשים לא אוהבות ניפוח מוגזם? כמו שרוב הגברים לא אוהבים סיליקון מוגזם ובוטוקס.
הכוונה לבדיבלדרים של תחרויות וכדומהמה ההגדרה שלך ל "מוגזם"? מי קבע מה מוגזם ומה לא.. ? 🙄
גם בתחרויות יש קטגוריות... 😆הכוונה לבדיבלדרים של תחרויות וכדומה
כנראה שרוב האנשים פחות יסתדרו עם משהו שחריג מדי לעין. אבל לא כל, ואולי כמעט אף אחד שמפתח גוף לא מגיע למסת שריר שנראית בתחרויות פיתוח גוף פרו למשל.הכוונה לבדיבלדרים של תחרויות וכדומה
לא הייתי הולך עם "בורות וחוסר הבנה"... פשוט עניין של טעם וריח.מצד אחד בנות מסוימות ייגעלו מרמה גבוהה של שרירים - לדעתי זה מגיע מבורות וחוסר הבנה שלא הכל שחור על גבי לבן,
מצד שני יש המון בנות שנמשכות לזה בקטע אחר ואם אתה מחפש את זה יהיה לך ממש קל איתן כי כבר יש לך משהו שמדליק
אותן בצורה מטורפת...
מין הסתם אבל ל"מרימים" יש הרבה יותר יתרונות מהבחינה הזאת,
גם מבחינת הביטחון העצמי שצוברים (לאלו שחסר) וגם ייצוגית 😛
מצד אחד בנות מסוימות ייגעלו מרמה גבוהה של שרירים - לדעתי זה מגיע מבורות וחוסר הבנה שלא הכל שחור על גבי לבן,
מצד שני יש המון בנות שנמשכות לזה בקטע אחר ואם אתה מחפש את זה יהיה לך ממש קל איתן כי כבר יש לך משהו שמדליק
אותן בצורה מטורפת...
מין הסתם אבל ל"מרימים" יש הרבה יותר יתרונות מהבחינה הזאת,
גם מבחינת הביטחון העצמי שצוברים (לאלו שחסר) וגם ייצוגית 😛
😉ברגע שאדם מחזיק בנישה מסויימת ומאוד ייחודית יהיה לו ביקוש.[/QUOTE
עניין הנישה הוא מוטיב מרכזי אצלי באופן כללי, לא רק בעיסוק בפורום... תמצא משהו שאתה טוב בו, אבל ממש ותחדד את היתרון היחסי שלך עד כמה שאתה מסוגל...
רוצה לספר לנו משהו? 😆לכל אישה יש פטיש/קינק / you name it.. לדבר אחר, גם לדברים המוזרים ביותר 😆
רוצה לספר לנו משהו? 😆
בכל פעם מפתיעה מחדש 👏אהממ.... אולי כן ...אולי לא ....נשאיר את זה לוט בערפל:sarcastic: