הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה גוף הוא גוף סקסי? ואם מראה שרירי/מחוטב בכלל משנה לבנות.

• פותח/ת השרשור numnu.
  • פורסם בתאריך

numnu.

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
-14
30
1
ניסיתי לפתוח את הנושא באוף טופיק אבל כניראה שזו לא שאלה שמעניינת אנשים...

חשוב לי לדעת מה הצד השני חושב אל כושר לפיתוח גוף, אני מבין שיש שוני בין כול אישה לאישה אבל עדיין מענין לשמוע את דעתכם 😃

חשוב לי לדעת מה הצד השני חושב אל כושר לפיתוח גוף, אני מבין שיש שוני בין כול אישה לאישה אבל עדיין מענין לשמוע את דעתכם 😃

גם פה חזרתי לתקן אותך...
על* מעניין* דעתכן*(אתה פונה פה לנשים)

התשובה נמצאת בגוף השאלה....

לכל אישה יש פטיש/קינק / you name it.. לדבר אחר, גם לדברים המוזרים ביותר 😆

קצת מורכב לענות על כך....😃

התשובה נמצאת בגוף השאלה....

לכל אישה יש פטיש/קינק / you name it.. לדבר אחר, גם לדברים המוזרים ביותר 😆

קצת מורכב לענות על כך....😃
לא תסכימי איתי שרוב הנשים לא אוהבות ניפוח מוגזם? כמו שרוב הגברים לא אוהבים סיליקון מוגזם ובוטוקס.

הכוונה לבדיבלדרים של תחרויות וכדומה
כנראה שרוב האנשים פחות יסתדרו עם משהו שחריג מדי לעין. אבל לא כל, ואולי כמעט אף אחד שמפתח גוף לא מגיע למסת שריר שנראית בתחרויות פיתוח גוף פרו למשל.
כמו ש @עדי 1982 ציינה, יש נניח תחרויות פיטנס. מסת השריר של מתחרה פיטנס בתחרות פרו היא עצומה יחסית. האם זה "ניפוח מוגזם"?

מצד אחד בנות מסוימות ייגעלו מרמה גבוהה של שרירים - לדעתי זה מגיע מבורות וחוסר הבנה שלא הכל שחור על גבי לבן,
מצד שני יש המון בנות שנמשכות לזה בקטע אחר ואם אתה מחפש את זה יהיה לך ממש קל איתן כי כבר יש לך משהו שמדליק
אותן בצורה מטורפת...

מין הסתם אבל ל"מרימים" יש הרבה יותר יתרונות מהבחינה הזאת,
גם מבחינת הביטחון העצמי שצוברים (לאלו שחסר) וגם ייצוגית 😛

מצד אחד בנות מסוימות ייגעלו מרמה גבוהה של שרירים - לדעתי זה מגיע מבורות וחוסר הבנה שלא הכל שחור על גבי לבן,
מצד שני יש המון בנות שנמשכות לזה בקטע אחר ואם אתה מחפש את זה יהיה לך ממש קל איתן כי כבר יש לך משהו שמדליק
אותן בצורה מטורפת...

לא הייתי הולך עם "בורות וחוסר הבנה"... פשוט עניין של טעם וריח.
אני מסכים מצד שני עם האמירה, היא נכונה לכל תחום ולאו דווקא למראה חיצוני. ברגע שאדם מחזיק בנישה מסויימת ומאוד ייחודית יהיה לו ביקוש.

אותן בצורה מטורפת...

כמעט לעולם זה לא מסתכם אך ורק ב"שרירים", יש מכלול של דברים מסביב. נשמע קצת קלישאתי אבל מה לעשות:37mv:
@Tom סיכם זאת יפה:
ברגע שאדם מחזיק בנישה מסויימת ומאוד ייחודית יהיה לו ביקוש.[/QUOTE
😉

@Tom סיכם זאת יפה:

😉
עניין הנישה הוא מוטיב מרכזי אצלי באופן כללי, לא רק בעיסוק בפורום... תמצא משהו שאתה טוב בו, אבל ממש ותחדד את היתרון היחסי שלך עד כמה שאתה מסוגל...

אעיר משהו בנושא של "ניפוח מוגזם", ובכלל כל מראה שדורש עיסוק חריג שמשפיע על אורח החיים:

בלי קשר למראה החיצוני, סקסי ככל שיהיה בעיני המתבוננת, אורח חיים של מפתח גוף רציני גורר איתו דברים שייראו לנשים רבות לא סקסיים בעליל: התעסקות בתזונה, מודעות עצמית גבוהה מאד, התעסקות במראה חיצוני עצמי ושל אחרים וכד'.
לא כל אישה מוכנה שהגבר שלה יהיה מודע למראה החיצוני שלו יותר ממנה. לא כל אישה מוכנה שהגבר שלה יתן לה בעקיפין או במישרין הרגשה שהיא לא חטובה מספיק. לא כל אישה מוכנה להסתובב עם מוזר שסופר קלוריות ולוקח איתו קופסאות אוכל לכל מקום.

זה הדברים שהופכים את מפתחי הגוף ל"לא סקסיים" הרבה יותר מהמראה שלהם כשלעצמו.

מקווה שאף מפתח גוף לא נעלב מדברי. אתם בעצמכם יודעים שאורח חיים תובעני אפשרי רק עם בן\בת זוג תומכים 😃

Back
למעלה תחתית