הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרופורציות בליפטינג

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
עד יום חמישי הייתי בטוח שפרופורציות נורמאליות בין סקוואט/בנץ'/דד ליפט הן שהסקוואט והדד ליפט יהיו באזור ה150% אחוז מהבנץ' (אולי 170-180% לדד ליפט אם עובדים עליו כמו שצריך) ואולי תוספת קטנה לסקוואט מעבר ל150% אם מבצעים אותו עם רצועות.
בתחרות של יום חמישי הופתעתי מאוד לראות שלהרבה מתחרים היה בנץ' ממש חלש יחסית לסקוואט ולדד ליפט, בעיקר לצעירים מביניהם. הרבה מאוד מתחרים התקשו לסגור אפילו משקל תלת ספרתי בבנץ' כשהסקוואט והדד ליפט שלהם היו באזור ה200!!!

השאלה שלי היא כזאת, האם לדעתכם לכל אותם המתאמנים יש בעיה בפרופורציות וצריכים לעבוד חזק על בנץ'? או שזה בעצם נורמאלי לבצע סקוואט ודד ליפט עם משקלים שגבוהים פי 2 מהבנץ'?
מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה למר @Tank
אתה הייתה היחסית נמוך עם המשקפיים בשקילה שנרשם רק לבנץ'?
אני לא התחרתי, אני הייתי זה שהרביץ ליבגני בסטים של הדד ליפט והסקוואט וזה שאליק ביקש ממנו לפתוח לו קופסת אמוניה. הייתי בחור עם שיער קצוץ וזקן והייתי ליד מורן רוב התחרות. הזה עם המשקפיים היה חבר מהטכניון

לבחור הזה קראו יעקב וייסמן (לא, לא קרוב משפחה שלי), חבר של יבגני. (yujinus)

TANK עמד לידי כשדיברנו בהתחלה, כשהגעתי.
אה..
עדיין אין לי מושג איך הוא נראה :|

עריכה: נזכרתי! זה הזה עם השיער הקצוץ והזקן

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית