הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא יודע איך להתחיל

מצב
השרשור נעול

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני קראתי על תזונה בלינקייה וכל זה אבל עדיין אני לא יודע איך להתחיל איזה אוכל הרוב כדאי וכל זה, זה חדש לי, מישו יכול לעזור לי?
אני רוצה לבד כי הביאו לי דיאטנית חולת נפש(סליחה על המילים) שהביאה לי תפריט עם 900 קלוריות ואני לא רוצה ללכת אליה אני רוצה לבנות לבד.
איך מתחילים?
עריכה: אני שוקל 91 גובה 1.80 בערך וגיל 16 וחצי
בסוף אני ילך לתזונאי של החדר כושר

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את בארסה אז בארסה אלופה 📢
בבוקר אתה תסתכל על התפריט?
סליחה על החפירה אבל אני עשיתי גבינה צהובה ועשיתי 28% כי זה מה שיש לי בבית לכמה אחוז להוריד כמה אחוז לקנות?
אני ערכתי את התפריט הינה זה התפריט המעודכן.
עדכנתי עוד פעם תתפריט אני מעדכן אותך שתדע שלא תגיב ואחר כך אני יראה לך ותגיד כמה אחוז שומן לאכול את הגבינה כי יש בבית רק 28% וזה הרבה לפי דעתי.
הזה עם הקוטג' 5% שהכי למטה זה הכי מעודכן מה ששינתי זה החברה.

קבצים מצורפים

• התפריט של יעקב.png
    התפריט של יעקב.png
    KB 68.7 · צפיות: 94
  • תפריט של יעקב.png
    תפריט של יעקב.png
    KB 67.3 · צפיות: 89
אין שום בעיה עם גבינה צהובה 28%.
לפי חישוב שלי ה RMR שלך הוא סביב ה 2550, כך שאתה צריך להיות על 2050 קלוריות בערך. גירעון של 500.גג

התפריט נראה בסדר גמור, מלבד השומן שהוא גבוה מידיי ביחס לפחמימה כהתחלה.
תוריד את האגוזים ובמקום תוסיף עוד 40 גרם לש"ש.

עם הזמן כשהמשקל יירד תצטרך פחות חלבון, ותוכל להחזיר עוד מקורות שומן טובים כמו את אגוזי המלך.
כמובן שאתה יכול לאכול גבנ"צ של 5 או 9 אחוז כדי לצרוך על חשבון הקלוריות של השומן את האגוזים, אבל חבל לוותר על השומן הרווי.

תוסיף שייק חלבון והערכים ייסתדרו.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם גבינה צהובה 28%.
לפי חישוב שלי ה RMR שלך הוא סביב ה 2550, כך שאתה צריך להיות על 2050 קלוריות בערך. גירעון של 500.גג

התפריט נראה בסדר גמור, מלבד השומן שהוא גבוה מידיי ביחס לפחמימה כהתחלה.
תוריד את האגוזים ובמקום תוסיף עוד 40 גרם לש"ש.

עם הזמן כשהמשקל יירד תצטרך פחות חלבון, ותוכל להחזיר עוד מקורות שומן טובים כמו את אגוזי המלך.
כמובן שאתה יכול לאכול גבנ"צ של 5 או 9 אחוז כדי לצרוך על חשבון הקלוריות של השומן את האגוזים, אבל חבל לוותר על השומן הרווי.

תוסיף שייק חלבון והערכים ייסתדרו.
זה מה שיצא בסוף לפי מה שאמרת.
הבעיה שעכשיו צריך להוסיף 141 קלוריות של האבקת חלבון זה יצא יותר מידיי וגם החלבון יותר יותר מידיי(לא בהרבה)

קבצים מצורפים

• תפריט של יעקב.png
    תפריט של יעקב.png
    KB 69.6 · צפיות: 138
זה מה שיצא בסוף לפי מה שאמרת.
הבעיה שעכשיו צריך להוסיף 141 קלוריות של האבקת חלבון זה יצא יותר מידיי וגם החלבון יותר יותר מידיי(לא בהרבה)
חריגה של 50 קלוריות בערך.

רגע, כמה קלוריות אתה שורף באימונים במהלך השבוע בכלל?
ריצות?

אני לא יכול לענות לך על זה בכלל כי אני בחיים לא מדדתי לא יודע איך עושים את זה.
כמה אתה רץ? כמה זמן? כמה מרחק?
אתה מתאמן בחדר כושר בנוסף? איזה אימון?

צריכים להכניס את זה לשיקלול של ה RMR.

• פותח/ת השרשור
כמה אתה רץ? כמה זמן? כמה מרחק?
אתה מתאמן בחדר כושר בנוסף? איזה אימון?

צריכים להכניס את זה לשיקלול של ה RMR.
אני הולך 3 פעמים בשבוע לחדר כושר ואני שם שעה וחצי והליכון אני עושה 5-10 דקות ושאני בא ישר לבית אני יוצר עושה ריצה כולל הליכה(בשביל מנוחה) רבע שעה ואני עושה ריצה קלה כל סיבוב זה 300-400 מטר ואני עושה 3 סיבובים או 4 לא ברצף.

אני הולך 3 פעמים בשבוע לחדר כושר ואני שם שעה וחצי והליכון אני עושה 5-10 דקות ושאני בא ישר לבית אני יוצר עושה ריצה כולל הליכה(בשביל מנוחה) רבע שעה ואני עושה ריצה קלה כל סיבוב זה 300-400 מטר ואני עושה 3 סיבובים או 4 לא ברצף.
כמה סטים של עבודה יש לך? (בלי חימום)

לא בריצות!
סטים של עבודה באימון.
למשל 3 סטים של 5 חזרות בסקוואט = 3 סטים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית