הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פתרונות תזונה לחטוב

Yeuda 30

משתמש פעיל
322
20
נק' מוניטין:
32
322
20
אני יודע שהנושא נטחן מכל הכיוונים,אמנם בכל זאת,כפי שניתן לראות משינוי השמות בכל הלוגים,הקיץ מבצבץ ובא.
בא נשתף לרווחת הכלל,מזונות\פתרונות יעילים שיהיה ניתן לעבור את התקופה הזאת,עם כמה שפחות סבל.
תודה לכולם:s85:🤩🤩

אתה על פליאו?
איזה בשר אתה אוכל בדרך כלל?
כן,על IF
בשר טחון לרוב
כבד לפעמים
סלמון לעיתים רחוקות
כנפיים מדי פעם
כל בשר טוב, פליאו אבל אומר להמעיט בעופות(לא יודע למה,לא עניין אותי אף פעם מספיק בשביל לקרוא על זה). אוסובוקו,אסאדו,כל מה שעולה לך בראש (ומה שמבצע אצל הקצב)
אוכל גם הרבה ביצים,חמאה,מוצרי חלב אש גבוה

מה זה אומר?
איך אתה מסתדר להכין לך את כל השר?
אני לא אוכל הרבה בשר. 200-300 גרם ביום גג.
אמא שלי האמת מכינה לי את הבשר אבל תחפש מתכונים באינטרנט/משהו הרוב נעשה על הגריל.
Intermittent fasting או איך שלא כותבים את זה,צום לסירוגין. אני לא אוכל עד 2 בצהרים ואני צורך את כל הקל' עד בערך 10

יש הגיון בצורת אכילה הזו,דהיינו זה למטרת הורדת במשקל?
כעקרון פה לא תומכים בזה. לי אישית פשוט יותר נוח לאכול ככה (לא אוהב לאכול בבוקר גם ככה לא רעב ובבית ספר אני לא יתחיל להביא אגוזים)
הרעיון הוא שיש יותר זמן ביממה שאין פעילות של אינסולין

איזה שומנים אתה מכניס ואיזה פחמימה אתה כן אוכל?

התכוונתי שתיה חמה-קפה\נס\תה
לא שותה קפה, אין בעיה שתשתה תה אבל אני לא חושב שיש באמת סיבה לעשות if כי אומרים בפורום שזה לא יעיל יותר.
הרבה שומן רווי,קצת שומן חד בלתי רווי ונמנע מרב בלתי רווי כמה שאפשר.
נמנע משמנים צמחיים-קנולה סויה תירס וכו'.
פחמימה כעקרון פרי-2 ביום,ירקות,פחמימה קצת ממוצרי חלב (כי גם לקוטג 9% יש קצת)
זהו בערך

• פותח/ת השרשור
לא שותה קפה, אין בעיה שתשתה תה אבל אני לא חושב שיש באמת סיבה לעשות if כי אומרים בפורום שזה לא יעיל יותר.
הרבה שומן רווי,קצת שומן חד בלתי רווי ונמנע מרב בלתי רווי כמה שאפשר.
נמנע משמנים צמחיים-קנולה סויה תירס וכו'.
פחמימה כעקרון פרי-2 ביום,ירקות,פחמימה קצת ממוצרי חלב (כי גם לקוטג 9% יש קצת)
זהו בערך
ואתה ירדת במשקל?

לדעתי IF יכול להיות נוח יותר למי שאוכל כמות קלוריות קטנה. למשל אם אתה על 1500 קלוריות אז במקום לאכול מנות של ציפור כל היום אתה צם חצי יום ואז אוכל 2 ארוחות של 750 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי IF יכול להיות נוח יותר למי שאוכל כמות קלוריות קטנה. למשל אם אתה על 1500 קלוריות אז במקום לאכול מנות של ציפור כל היום אתה צם חצי יום ואז אוכל 2 ארוחות של 750 קלוריות.
זה נכון,קשה ליישום לאחד שצורך כמות קלוריות גבוהה.
איך אני מתייג מישהו-אני פשוט יחסית חדש בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית