הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני מתאמן אוכל ואוכל ואוכל ומוריד במשקל..

Transformation Mode

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
הולמס פלייס
אני מתאמן במכון כושר 3-4 חודשים ,משקל 70(אתמול בדקתי:P:) גובה:190 ,גיל: 16
בנוסף אני גם מתאמן כדורסל 3-4 אימונים בשבוע ורץ הרבה,מוציא הרבה קלוריות
המטרה שלי היא לעלות במשקל להגיע לפחות ל80

הגעתי למצב שאני מתאמן במכון כושר 3 פעמים בשבוע בעיקרון אימוני AB ,ואוכל המוןןןן ,4 ארוחות ביום עשירות בחלבונים ופחמימות ודוחף עוד איזה גיינר של 600 קלוריות במכון כושר אחרי אימון במכון (שתיתי גיינר של 1200 קלוריות במכה אחת אתמול וכשהגעתי הביתה אכלתי עוד ארוחה.אני מרגיש ששום דבר לא משביע אותי)

בקיצור אני מתאמן על שרירים גדולים באימון A ועל שרירים קטנים באימון B בדר"כ 4 סטים של 6 חזרות על כל שריר,הפסקה של יום בין האימונים ואוכל כמויות אדירות של אוכל כבר חודשיים ככה ובדקתי את המשקל שלי אתמול שוב אחרי שבועיים שלא בדקתי והורדתי 2 קילו 🤦‍♂️

אני משתגע .מה אני צריך לעשות שעוד לא עשיתי?!

נערך לאחרונה:
מה אני צריך לעשות שעוד לא עשיתי?!
לחכות. תוך עשור או שניים זה ישתפר, ועוד שלושה ארבעה עשורים כבר תתלונן שאתה לא אוכל כלום ובכל זאת משמין. באחריות.

וברצינות: או שתפחית אירובי או שתוסיף קלוריות לאוכל. אין דרך שלישית.

לחכות. תוך עשור או שניים זה ישתפר, ועוד שלושה ארבעה עשורים כבר תתלונן שאתה לא אוכל כלום ובכל זאת משמין. באחריות.

וברצינות: או שתפחית אירובי או שתוסיף קלוריות לאוכל. אין דרך שלישית.
הוא לא יכול להפחית אירובי כי זה אימוני כדורסל..
פותח האשכול תתחיל לספור קלוריות,ואז תבין כמה ה''אוכל מלא'' שלך כנראה לא מלא כי אם ירדת במשקל אצה בגרעון. 3000 קל ליום יהיה אחלה התחלה בשבילך לדעתי. תראה איך העלייה

אני גם מתאמן כדורסל 3-4 אימונים בשבוע ורץ הרבה,
הוא לא יכול להפחית אירובי כי זה אימוני כדורסל..
יכול להיות שאתה צודק, אני פירשתי את המשפט למעלה כאילו הוא אומר שהוא גם מתאמן בכדורסל ובנוסף גם רץ הרבה, אבל ייתכן שהוא התכוון להגיד שבמסגרת האימונים הוא רץ הרבה. תיק"ו.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות
הדרך היחידה להוסיף קלוריות בצורה משמעותית היא ע"י גיינר.חשבתי על super mass gainer ויש לי שאלה לגבי זה ולגבי קניית גיינרים בכללי-אם אני קונה את הגיינר אני צריך לשתות אותו כל יום בשביל להגיע למאזן קלוריות חיובי בכל יום ,הגיינר שוקל 5.5 קילו וכל מנה זה בערך 350 גרם.אם אני שותה מנה כל יום(שתי כפות ששוות 350 גרם)הגיינר יגמר לי תוך 15-16 ימים. אז למה אנשים קונים גיינר אם זה לא משתלם כל כך ?

כי אנשים הם לא זן חכם במיוחד. וגם אתה לא עשית בשכל כשקנית גיינר,אוריאו יותר זול.
אל תקח שתי כפות ליום תאכל ובימים שאתה לא מגיע ל 3 אלף תקח לפי הצורך

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה צודק, אני פירשתי את המשפט למעלה כאילו הוא אומר שהוא גם מתאמן בכדורסל ובנוסף גם רץ הרבה, אבל ייתכן שהוא התכוון להגיד שבמסגרת האימונים הוא רץ הרבה. תיק"ו.
התכוונתי שאני רץ הרבה באימונים ואי אפשר לשנות את זה .אלא אם כן המאמן ירשה לי ללכת על המגרש חח
כי אנשים הם לא זן חכם במיוחד. וגם אתה לא עשית בשכל כשקנית גיינר,אוריאו יותר זול.
אל תקח שתי כפות ליום תאכל ובימים שאתה לא מגיע ל 3 אלף תקח לפי הצורך
אנשים הם זן חכם מאוד אחי ,עדיין לא קניתי גיינר,התכוונתי להתייעץ ולבדוק מה זה ואיך זה עובד,ומה כדאי לי לקנות לפני שאני מבזבז כסף על זה.
ואגב תודה רבה על התגובות אתם עוזרים לי מלא ,סוף סוף אתר נורמלי שגם עונים לך 🍻

התכוונתי שאני רץ הרבה באימונים ואי אפשר לשנות את זה .אלא אם כן המאמן ירשה לי ללכת על המגרש חח

אנשים הם זן חכם מאוד אחי ,עדיין לא קניתי גיינר,התכוונתי להתייעץ ולבדוק מה זה ואיך זה עובד,ומה כדאי לי לקנות לפני שאני מבזבז כסף על זה.
ואגב תודה רבה על התגובות אתם עוזרים לי מלא ,סוף סוף אתר נורמלי שגם עונים לך 🍻
אל תקנה גיינר,בזבוז כסף טהור. תקנה חלבון,זב באמת מועיל ומציל בימים שיצא מצב שלא אכלת מספיק חלבון. הייתי ממליץ על קרם עוגיות של אקסטרים(300 שח מאמינושופ פה באתר) כמות נכבדת של חלבון למנה,65 מנות,זול וממש טעים (מניסיון,טעם אלוהי עם חלב,קוביות קרח ובננה)
בכל מקרה,גיינר הוא לא תחליף לאוכל,יש סיבה שקוראים לזה תוסף תזונה. ברצינות הפחמימה שם לא יותר טובה מאוריאו ואוריאו קל יותר לאכול+זול יותר.

גיל התבגרות+כדורסל+חדר כושר= הוצאה קלורית ענקית.
אתה פשוט צריך להכניס מוצרים רווי קלוריות נוספים לתפריט שגם כמות קטנה מהם תהווה פלוס קלורי גבוה(כל השומן המומלץ: לדוג' חמאת בוטנים ללא תוספות סוכר, אגוזים, שמן זית, שמן קוקוס וחלב קוקוס, עוד ביצים, טחינה, זיתים וכו')

אם זה לא עוזר תעשה מה שהומלץ פה, תתחיל לראות כמה באמת אתה מכניס ושאתה מכניס בכל יום מספיק קלוריות ולא עם יום ככה ויום ככה

כבר אמרו פה הכל אבל בכך זאת אדגיש במשפט אחד משהו שאתה חייב להפנים. אם אתה לא עולה במשקל אתה לא אוכל מספיק, אז תאכל עוד יותר.

@יהושע60 לא ידעתי שתיק"ו מתפרש לראשי תיבות, תמיד חשבתי שזו פשוט מילה עברית. למתעניינים, ציטוט מויקיפדיה:
המונח תיקו הוא מונח תלמודי המורה על סיום דיון באי־הכרעה בין אמוראים או תנאים כאשר לא ניתן לענות על התשובה באופן מוחלט (לעומת "קשיא" שמסמל שאין כול תירוץ לַקּוּשְׁיָא). טרם הוכרע מהו מקור המונח. להלן כמה השערות:

1. המילה "תיקו" היא נוסח קצר למילה הארמית "תיקום", שמשמעותה "תעמוד", כלומר: תעמוד השאלה ולא תוכרע.
  2. "תיקו" מלשון תיק שפירושו שהתשובה מסתתרת כמו בתוך תיק.
  3. "תיקו" מלשון המילה תיקוש כלומר: נשאֲרה הקושיה.
  4. יש שדרשו את המילה, כראשי תיבות של "תשבי יתרץ קושיות ובעיות". שמשמעותן: השאלה תעמוד ותוכרע רק כאשר יבוא התשבי (אליהו הנביא).

עוד מקרה קלאסי של 'אני אוכל כמו יאקוזונה אבל מרזה! מה לעשות!?@!'

אתה יורד במשקל?אתה לא אוכל מספיק, נקודה. אתה לא אוכל הרבה כמו שאתה חושב, כבר היו פה הרבה מאוד חכמולוגים שחשבו שהם אוכלים כמו מייקל פלפס ומאבדים משקל.
תבנה לעצמך תפריט מסודר ותעמוד בו.

Back
למעלה תחתית