הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה להיות גמיש

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני לא גמיש בכלל נגיד עם הידיים אני מגיע לבירכיים ולמטה אני לא מגיע ואני רוצה להיות גמיש איך יכולים להיות גמישים? יש תרגילים מיוחדים לזה?

יש תרגילים מיוחדים לזה?
ראשית, כל פעם שאתה מתכופף ברגליים ישרות ומסה להגיע נמוך ככל האפשר עם האצבעות אתה בעצם עושה בדיוק את המתיחה שאתה רוצה. שנית, אתה יכול לנסות מתיחות כאלה:
upload_2015-3-23_16-1-5.png

• פותח/ת השרשור
ראשית, כל פעם שאתה מתכופף ברגליים ישרות ומסה להגיע נמוך ככל האפשר עם האצבעות אתה בעצם עושה בדיוק את המתיחה שאתה רוצה. שנית, אתה יכול לנסות מתיחות כאלה:
צפה בקובץ המצורף 24811
סבבה אני ינסה להגיע כמה שיותר נמוך ואני יעשה מה שבתמונה אבל יש אתר או משו שמלמד תרגילים כדאי להיות גמישים

מזה מתיחות סטטיות?
מתיחות.. רגילות.. כמו שיהושע אמר.
אני עושה אותם לאחר כל אימון והייתי חודש בחוץ בגלל אפנדיציט לא עשיתי בו מתיחות,אין לך מושג כמה החזרה קשה. דלקת במותן כסל(זה מתחת למותו וכואב ברמות שאתה לא מתאר בזמן סקוואט.)
איבדתי גמישות בהאמסטרינג ובדדליפט הגב שלי עגול בגלל זה. תעבוד על גמישות זה חשוב.

• פותח/ת השרשור
מתיחות.. רגילות.. כמו שיהושע אמר.
אני עושה אותם לאחר כל אימון והייתי חודש בחוץ בגלל אפנדיציט לא עשיתי בו מתיחות,אין לך מושג כמה החזרה קשה. דלקת במותן כסל(זה מתחת למותו וכואב ברמות שאתה לא מתאר בזמן סקוואט.)
איבדתי גמישות בהאמסטרינג ובדדליפט הגב שלי עגול בגלל זה. תעבוד על גמישות זה חשוב.
אני רוצה להיות גמיש בשביל שאני יעבור לSw אימוני רחוב אז חשוב בזה מאוד גמישות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית