עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ראשית, כל פעם שאתה מתכופף ברגליים ישרות ומסה להגיע נמוך ככל האפשר עם האצבעות אתה בעצם עושה בדיוק את המתיחה שאתה רוצה. שנית, אתה יכול לנסות מתיחות כאלה:יש תרגילים מיוחדים לזה?
סבבה אני ינסה להגיע כמה שיותר נמוך ואני יעשה מה שבתמונה אבל יש אתר או משו שמלמד תרגילים כדאי להיות גמישיםראשית, כל פעם שאתה מתכופף ברגליים ישרות ומסה להגיע נמוך ככל האפשר עם האצבעות אתה בעצם עושה בדיוק את המתיחה שאתה רוצה. שנית, אתה יכול לנסות מתיחות כאלה:
צפה בקובץ המצורף 24811
אולי זה יתאים לך: http://www.good.org.il/מתיחות_וגמישות/תרגילי_מתיחות/אבל יש אתר או משו שמלמד תרגילים כדאי להיות גמישים
מזה מתיחות סטטיות?בצע מתיחות סטטיות.
מתיחות.. רגילות.. כמו שיהושע אמר.מזה מתיחות סטטיות?
אני רוצה להיות גמיש בשביל שאני יעבור לSw אימוני רחוב אז חשוב בזה מאוד גמישות.מתיחות.. רגילות.. כמו שיהושע אמר.
אני עושה אותם לאחר כל אימון והייתי חודש בחוץ בגלל אפנדיציט לא עשיתי בו מתיחות,אין לך מושג כמה החזרה קשה. דלקת במותן כסל(זה מתחת למותו וכואב ברמות שאתה לא מתאר בזמן סקוואט.)
איבדתי גמישות בהאמסטרינג ובדדליפט הגב שלי עגול בגלל זה. תעבוד על גמישות זה חשוב.