הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עשיתי תפריט 😃 תנו חוות דעת בסדר של התפריט

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
המנהל מורן עזר לי לבחור איזה מאכלים לבחור ואני עכשיו נסתי מכל המאכלים לעשות תפריט מקווה שיצא טוב תגידו מה לא טוב בסדר של האוכל כי אני רוצה לשרוד את היום לא כמו שצריך. הערכים טובים אבל הסדר של האוכל אני לא יודע.
גובה 1.80 משקל 91
ארוחה 1 8:00
שיבולת שועל (60 גרם) עם חלב 150 מ"ל
ארוחה 2 11:00
קוטג' 5% ומלפפון 1
ארוחה 3 14:00
חזה עוף בתנור (200 גרם)
מלפפון ועגבנייה 1
ארוחה 4 17:00
שיבולת שועל (50 גרם) וחלב 150 מ"ל
ארוחה 5 18:00
3 פרוסות גבינה צהובה+2 פרוסות לחם קל+עגבנייה
ארוחה 6 22:00
2 בייצים קשות+תפוח

הערכיים הסופים
קלוריות 1870
חלבון 155.7 גרם
שומן 71 גרם
פחמימה 149.9
כולסטרול 784.6 מ"ג

אני שותה אבקת חלבון extreme whey עם 141 קלוריות למנה ו24.2 גרם חלבון שככה הקלוריות 1870+141= 2011 והחלבון 155.7+24.2=179.9.

הקלוריות הם בסדר.אולי הייתי מעלה עוד 100 קלוריות בהתחלה .
לגבי השאלה השניה - וזה הכל תלוי בך.על כמות הפחמימה שבתפריט את ההעמסה הראשונה הייתי מבצע אחרי 14יום.
עכשיו פיצה שווארמה זה לא דברים שיושבים כל כך טוב בהעמסה..אבל זה כבר החושבים שלך לבד

לגבי השאלה השניה - וזה הכל תלוי בך.על כמות הפחמימה שבתפריט את ההעמסה הראשונה הייתי מבצע אחרי 14יום.
עכשיו פיצה שווארמה זה לא דברים שיושבים כל כך טוב בהעמסה..אבל זה כבר החושבים שלך לבד

למה ?
מה רע לשלב שווארמה?
עד כמה זה יכול לעכב חיטוב.

למה ?
מה רע לשלב שווארמה?
עד כמה זה יכול לעכב חיטוב.
בהעמסות אתה צריך 70% פחמימה באותו יום ובשווארמה יש לך כל כך הרבה שומן שספק אם תגיע להעמסה איכותית.
מה גם שבלי קשר, בהנחה והתחלת את ההעמסה בבוקר..והחלטת לאכול את הצ'יט הזה בערב...
שיהיה בהצלחה חח

• פותח/ת השרשור
בהעמסות אתה צריך 70% פחמימה באותו יום ובשווארמה יש לך כל כך הרבה שומן שספק אם תגיע להעמסה איכותית.
שיהיה בהצלחה חח
שאני אמרתי מתי מותר שווארמה אני לא רוצה עכשיו אלה סתם לדעת בכךלי מתי מותר
שיהיה בהצלחה חח
התפריט בסדר?
התפריט טוב?
ובקשר לשווארמה אני שואל כדאי לדעת מתי מותר להתפנק בדרך כלל אני לא אוכל הרבה שווארמה לא אכלתי כבר חודשיים

התפריט בסדר?

התפריט טוב?
ובקשר לשווארמה אני שואל כדאי לדעת מתי מותר להתפנק בדרך כלל אני לא אוכל הרבה שווארמה לא אכלתי כבר חודשיים
לא יקרה כלום פעם ב.
התפריט בסדר לדעתי

אסור לי אני בדיאטה אני לא יוכל את זה אני חושב שאסור לי ואמא שלי מכריחה אותי חחח היא אומר זה בסדר תאכל אני אומר אסור לי
קח 3 כפות בשביל השקט הנפשי שלה, או שתאכל מנה קטנה ותוריד ממשהו אחר בהמשך היום.
לא מחלבון.

התפריט בסדר?

התפריט טוב?
מבחינתי העמסה זה פינוק..אבל בכללי אתה יכול אחת ל10 ימים לדוג' להתפנק במשהו חריג,ולהוריד אולי מהתפריט באותו יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית