עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק. תקשיב רק לי.קצת קשה כשכל אחד אומר לי לעשות משהו אחר
כולם פחות או יותר הסכימו על עבודה של מתח+חתירה+דדליפט לגב.קצת קשה כשכל אחד אומר לי לעשות משהו אחר. דרך אגב מסור זה חתירה עם משקולת? אז כדאי פשוט לוותר על הפולי ולעשות מתח רחב,חתירה עם משקולת ונירה לי אני יוסיף חתירה עם פולי בישיבה?
ראיתי שאמרתה שזה לא תרגיל גב לדעתך בגלל זה לא שקלתי לעשות ובחתירה רק עם משקולת נכון ועם וחתירה עם פולי לא?מה אפשר בכל זאת להוסיף לגב במקום לא כדאי בכל זאת להוסיף פולי אם אין משהו דרך אגב מזה משיכות לפנים לא מצאתי את זה באינטרנטכולם פחות או יותר הסכימו על עבודה של מתח+חתירה+דדליפט לגב.
נכון, אתה לא עושה דדליפט וזה בסדר.
אז סטיץ' המליץ לך להוסיף משיכות לפנים.
אני לא מסכים איתו על קיטלוג התרגיל כתרגיל גב אבל אין שום ספק שמדובר בתרגיל מעולה ומומלץ.
תעשה מתח במקום פולי, עובד על שרירים נוספים שבפולי אין לך עבודה עליהם.ראיתי שאמרתה שזה לא תרגיל גב לדעתך בגלל זה לא שקלתי לעשות ובחתירה רק עם משקולת נכון ועם וחתירה עם פולי לא?מה אפשר בכל זאת להוסיף לגב במקום לא כדאי בכל זאת להוסיף פולי אם אין משהו
לא מצאתי כלום גם על פייס פולס אם תוכל לשלוח לי אולימצטרף להמלצה על הפייס-פולס, תרגיל מצוין. מעבר למטרות האסתטיות, מדובר בתרגיל היחיד שמבצע באופן אקטיבי רוטציה של הכתף(כלפי חוץ) ומחזק את הrotator cuff.
יש את זה בצורה הזאת-לא מצאתי כלום גם על פייס פולס אם תוכל לשלוח לי אולי
מר הסברה וירטואלית. הסרטונים שפירסמתי בסדר גמור,לא מוצא שום וידאו או הסבר נורמלי ברשת. אנסה לפשט במילים בתקווה שזה מספיק ברור:
*אני לא מסכים עם צורת האחיזה שהומלצה בסרטון הראשון.
לא מוצא שום וידאו או הסבר נורמלי ברשת. אנסה לפשט במילים בתקווה שזה מספיק ברור:
חבר חבל לפולי בגובה החזה-כתפיים, החזק אותו באחיזת overhand(בדומה לצורה שבה היית ניגש לבצע פשיטת מרפק מפולי עליון), התרחק מספר צעדים עד שהידיים ישרות לגמרי והשכמות במצב מרוחק אחת מהשניה, ושים רגל אחת מלפנים כדי לתמוך בהתנגדות. בתחילת כל חזרה כווץ את השכמות חזק לאחור, ומשוך את החבל לכיוון הפנים בקו ישר. לאורך כל התנועה נסה להרחיק לצדדים את קצוות החבל אחד מהשני, ובסוף התנועה סובב את היד העליונה כדי להביא את האמה לזווית שבה היא מאונכת לרצפה. משם תחזור לנקודת ההתחלה.
דגשים:
*להשאיר את השכמות מכווצות לאורך כל התנועה, ולהרפות בסוף החזרה.
*לא להשתמש בתנופה בעזרת הגב.
*לנסות למשוך כמה שיותר אחורה ולצדדים כדי לדאוג לטווח תנועה מלא והפעלה טובה של הכתף האחורית.
*אישית, במשקלים גבוהים לא הצלחתי להתנגד למשקל בעזרת רגל מלפנים אז הרמתי אותה על העמוד של הפולי.
בזמן כתיבת ההודעה מורן פרסם את הסרטונים שלא רציתי לפרסם, אז דגשים לגביהם:
*אני לא מסכים עם צורת האחיזה שהומלצה בסרטון הראשון.
*בסרטון השני הוא מבצע את התרגיל מפולי נמוך ועושה תנועה של חתירה לסנטר, לא של פייס-פולז, אין שום רוטציה בכתף, והחזקה של הכתף ברוטציה כלפי פנים בזוית של 90 מעלות לגוף עלולה לגרום לפציעות כתף אצל רוב האנשים, בגלל המבנה האנטומי.
*הבחור בסרטון השני סתם קוקסינל שהעלה את הסרטון בשביל להתלהב מהגוף שלו בלי חולצה.
אין לי יותר מדי מה לומר. אני מסכים עם הסרטון.מר הסברה וירטואלית. הסרטונים שפירסמתי בסדר גמור,
היה דיון על הסרטון הראשון כאן בעבר.. דיון לא קצר שסטיץ' פתח.
לגביי הסרטון השני,
לא ממש טרחתי להסתכל בתוכו . 🙄
@stitch
לא ראיתי את הסרטון במלואו ואין לי אפשרות לשמוע או לבדוק את ההבדלים בתנועת הכתף במשרד פה על יד אנשים.מר הסברה וירטואלית. הסרטונים שפירסמתי בסדר גמור,
היה דיון על הסרטון הראשון כאן בעבר.. דיון לא קצר שסטיץ' פתח.
לגביי הסרטון השני,
לא ממש טרחתי להסתכל בתוכו . 🙄
צודק. לא בסדר מצידי. חייב לומר משהו. אז ככה:
תקשיבו ל- @Ori.S אם אתם רוצים להיות קטנים, חלשים ובעיקר מכוערים! אין לו מושג לגבי אחיזה, לגבי אימונים, או לגבי החיים בכלל.
עכשיו זה בסדר? 😆
אאוצ'צודק. לא בסדר מצידי. חייב לומר משהו. אז ככה:
תקשיבו ל- @Ori.S אם אתם רוצים להיות קטנים, חלשים ובעיקר מכוערים! אין לו מושג לגבי אחיזה, לגבי אימונים, או לגבי החיים בכלל.
עכשיו זה בסדר? 😆
מורן. שוב התינוק בוכה.אבל...אבל......😵
אתה חייזר כחול,מורן. שוב התינוק בוכה.
איך זה שנולדו לנו כל התינוקות האלה?? מה עם הקריירה שלי?? החלומות שלי?? התוכניות??
Unfollow.כן, במקום לענות את האמת המרה: הם לא ממני, הם נולדים מהזיוני שכל שאני מרביץ בלוג שלי. אחרי כל יום של זיון שכל, נולד עוד תינוק.