נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
הסברים טובים והדגמות מעולות.
תהנו
תהנו
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מגיב גם על מה שכתבת (נראה לי שזה אתה? אם אני טועה תקן אותי) בדיון על הסקוואט של ולאד:ליפטר ברמה גבוהה ינסה ״לרמות״ הכי הרבה במסגרת חוקי התחרות כדי להסקביט הכי הרבה משקל. (כדי לנצח מתחרים)
אם אתה שולח רק ברכיים קדימה יכול להיות לך טווח תנועה ענק ולא תשבור מקבילאני מגיב גם על מה שכתבת (נראה לי שזה אתה? אם אני טועה תקן אותי) בדיון על הסקוואט של ולאד:
חוץ מרוחב העמידה, אין לך דרך לשנות את טווח התנועה (=המרחק האנכי שהמוט זז) בסקוואט.
ככה שהקטע עם הניסיון "לרמות", והקטע של "הוא יודע לעשות את הROM המינימלי על מנת לשבור מקביל", תקף רק לרוחב העמידה. אלא אם יש לך דרך אחרת לגרום לרגליים להיות "קצרות יותר".
ROM = המרחק האנכי שהמוט זז.אם אתה שולח רק ברכיים קדימה יכול להיות לך טווח תנועה ענק ולא תשבור מקביל
ולחלופין כמו שב eq עושים
רק יושבים אחורה כמעט ואז שוברים (או ״שוברים״ בחלק מהאירגונים״ ) עם טווח תנועה קצר מאוד.
ROM = המרחק האנכי שהמוט זז.
אני מדבר כמובן על מצב שבו המוט נשאר מאוזן מעל מרכז כף הרגל. תשלח ברכיים יותר קדימה = תכפוף פחות את פלג הגוף העליון על מנת להשאר בשיווי משקל. המוט יזוז אותו מרחק.
ה"אם" הזה שלך נחמד, רק שזה לא יכול להתרחש.אם רק תשלח ברכיים קדימה
ואתה יורד למטה ויורד ועברת כבר כברת דרך (נגיד המוט זז במסלול של 2x) אבל עדיין מפרק הירך לא מתחת לברך =לא שברת מקביל
אם רק תתיישב אחורה ואתה יורד ויורד ועברת דרך כלשהי (נגיד המוט זז במסלול של x) ובום מפרק הירך הוא מתחת לברך ושברת מקביל .
באופציה השנייה עשית rom קצר יותר אבל עדיין הוא שבר יותר (ליתר דיוק הוא היחידי מבינהם ששבר מקביל)