עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש כל מיני גישות לעניין, אבל בעיקר בתקופת מסה..שלום לכולם,
אני כרגע נמצא בתקופת חיטוב וכרגע בבוקר (7:30) שותה רק אבקת חלבון איזולט ולא אוכל פחמימה, את הפחמימה הראשונה שלי ביום אני אוכל בערך ב10..
זה בסדר ? או שעדיף פחמימה בבוקר?
יש לי תפריט מסודר, פשוט השאלה שלי זה אם צריך לפרוס את הפחמימה היום יומית שלי גם לבוקר, או שזה בסדר בלי..יש כל מיני גישות לעניין, אבל בעיקר בתקופת מסה..
בגדול, יש אנשים שבזמן חיטוב נוהגים לצרוך את הפחמימות שלהם בעיקר לפני האימון ואחרי האימון.
כך שלא אמורה להיות בעיה עם זה, אם לך אין בעיה עם זה.
רק תדאג למספיק אוכל, ולא רק לשייק.
אלא אם אחרי שעה-שעתיים אתה אוכל עוד משהו.
יש לי תפריט מסודר, פשוט השאלה שלי זה אם צריך לפרוס את הפחמימה היום יומית שלי גם לבוקר, או שזה בסדר בלי..
בגדול, יש אנשים שבזמן חיטוב נוהגים לצרוך את הפחמימות שלהם בעיקר לפני האימון ואחרי האימון.
כך שלא אמורה להיות בעיה עם זה, אם לך אין בעיה עם זה.
דווקא לפני אימון לדעתי זה קריטי, אבל לא חטיף קטן או בננה.למורן האם יש חשיבות לתדירות שבא אני אוכל פחמימה?, או לשעה? והאם לפני אימון זה גם קריטי?
אז טכנית אם אני יהיה בתזונה קטגונית אז יופרש יותר הורמון גדילה-> יותר גדילה?דווקא לפני אימון לדעתי זה קריטי, אבל לא חטיף קטן או בננה.
הכוונה לארוחה מספקת של שעתיים-שלוש לפחות לפני האימון.
בגדול,
@moo אמר בעבר שהוא אינו צורך פחמימות לאחר היקיצה על מנת שהגוף ימשיך להפריש GH גם בשעות הבוקר הראשונות, ככל האפשר.
אם אפשר בלי פחמימות בבוקר, לדעתי אין מניעה.
כמו שבמבה אמר למשל.
אהיה*אז טכנית אם אני יהיה בתזונה קטגונית אז יופרש יותר הורמון גדילה-> יותר גדילה?